HOT: שבוע בלי אינטרנט
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4470757,00.html
בגלל "תקלת עומסים", אם ובנה באור יהודה נאלצו לעבור שבוע כמעט בלי תשתית אינטרנט. כשהצליחו לגלוש, המהירות היתה "כמו בשנות ה-90". אחרי פניית ynet התקלה תוקנה. הלקוח: "בלי ההתערבות, היה לוקח להם עוד שבוע". HOT: "מתנצלים על העיכוב"
בגלל "תקלת עומסים", אם ובנה באור יהודה נאלצו לעבור שבוע כמעט בלי תשתית אינטרנט. כשהצליחו לגלוש, המהירות היתה "כמו בשנות ה-90". אחרי פניית ynet התקלה תוקנה. הלקוח: "בלי ההתערבות, היה לוקח להם עוד שבוע". HOT: "מתנצלים על העיכוב"
-
jpost
- חבר מביא חבר

כבר חודש מאז שהתחברתי לאינטרנט של הוט לבדוק אם חל שיפור.
לא היה יום ללא תקלות וניתוקים. כל יום אני מתקשר לשירות הלקוחות.
חצי מהפעמים זו תקלה אזורית וחצי תקלה לא ברורה. כל פעם הם טוענים שהחליפו איזה חלק חשוב ברשת וזה יפתר.
היום היה אצלי טכנאי של הוט. הוא הוציא איזה צינור חלוד מהקופסא ברחוב. הוא טען שזה נועד לחסום את הערוצים האנלוגים,שלא קיימים עוד, ואולי זה יצר את התקלות.
לא היה יום ללא תקלות וניתוקים. כל יום אני מתקשר לשירות הלקוחות.
חצי מהפעמים זו תקלה אזורית וחצי תקלה לא ברורה. כל פעם הם טוענים שהחליפו איזה חלק חשוב ברשת וזה יפתר.
היום היה אצלי טכנאי של הוט. הוא הוציא איזה צינור חלוד מהקופסא ברחוב. הוא טען שזה נועד לחסום את הערוצים האנלוגים,שלא קיימים עוד, ואולי זה יצר את התקלות.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אני מחובר לתשתית של הוט כבר שנים וחייב לומר שלא היו לי תקלות כמעט. לפני כחודש גם לי היה שבוע שהאינטרנט לא עבד לסירוגין וגלישה היית במהירות מזערית. ישר התקשרתי למוקד וקיבלתי הודעה שיש תקלה באזורי, לאחר כשבוע התקלה נפתרה והמשכתי לגלוש כרגיל. לכל חברה יש תקלות אין מה לעשות, רק לא ברור למה הם לא הרימו טלפון ישר למוקד?
"על החתום...."
-
jpost
- חבר מביא חבר

כמו שכבר אמרו זה תלוי באיזה אזור אתה נופל.
ישנם אזורים עם פינג נמוך ויציב, אפס ניתוקים ו 100 מגה כל הזמן.
באזור שלי הפינג משתלולל, ניתוקים בלתי פוסקים ומקבלים באזור ה 60 מגה בשעות העומס.
חשבתי שאחרי כמה שנים יש שיפור, או שעברו לסיבים אופטים. היו גם אנשים נחשבים שטענו בתוקף שמקבלים היום 100 מגה בכל מקום בכל שעה ביום. אז החלטתי לנסות שוב.
באזור שלי הפינג משתלולל, ניתוקים בלתי פוסקים ומקבלים באזור ה 60 מגה בשעות העומס.
חשבתי שאחרי כמה שנים יש שיפור, או שעברו לסיבים אופטים. היו גם אנשים נחשבים שטענו בתוקף שמקבלים היום 100 מגה בכל מקום בכל שעה ביום. אז החלטתי לנסות שוב.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
מוכנים לשלם? למה לאן הם יעברו? ליס ובזק? אולי יתנתקו מהציליויזציה לגמרי?mp3lll כתב:קיימת בזכות אנשים שמוכנים לשלם ואז מתלננים....
תאמין לי ברגע שתהיה אלטרנטיבה.. זה לא יהיה נעים להוט..
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אז זהו שגם זה לא נכון יותר, זה היה נכון עד לא מזמן אבל היום אני לא מכיר בן אדם יחיד שנמצא בהוט ואין אצלו בעיות גם אנשים כאלה שאצלהם התשתית הייתה מדימה שהלייטנסי היה ממש טוב והמהירות לא זזה מ100, אבל גם אותם אנשים לאחרונה מקבלים מהירויות פשוט גרועות עם ניתוקים וכו' וכו'.jpost כתב:כמו שכבר אמרו זה תלוי באיזה אזור אתה נופל.
חשבתי שאחרי כמה שנים יש שיפור, או שעברו לסיבים אופטים. היו גם אנשים נחשבים שטענו בתוקף שמקבלים היום 100 מגה בכל מקום בכל שעה ביום. אז החלטתי לנסות שוב....
מנגד עומדת בזק ואותם אנשים שבבזק לא אומרים על שום תקלה כל מי שאני מכיר, אז להגיד שלכל אחד יש בעיות משלו זה נכון אבל הכמות בהוט היא בצורה אסטרונומית אם אתה משווה לתקלות בבזק ובגלל זה אני מכיר אנשים שמעדיפים להיות ב40 מגה של בזק מאשר 100 מגה של הוט רק בגלל זה.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
בזק, לבזק יש שירות מעולה!ValorHeart כתב:מוכנים לשלם? למה לאן הם יעברו? ליס ובזק? אולי יתנתקו מהציליויזציה לגמרי?mp3lll כתב:קיימת בזכות אנשים שמוכנים לשלם ואז מתלננים....
תאמין לי ברגע שתהיה אלטרנטיבה.. זה לא יהיה נעים להוט.....