uriler כתב:זו בדיוק הייתה ההצעה שלי, רק שאני חושב שעדיף שהמחשב לא ישמיע כמה מקורות במקביל (להשתיק את ה "Line In" אם אתה לא משתמש בטלויזיה / קונסולה.
אם לכרטיס הקול שלך יש כניסת אודיו דיגיטלית, תחבר את הקונסולה אליה - ואז המחשב יוכל לפענח את האות ולהשמיע לך 5.1 ולא סטריאו.
...
כן זה כבר אפשרי להשתיק כל אחד בשימוש אחר כשאין צורך...
ואני אנסה לגבי הקונסולה הענין הקונסולה מחוברת בכבל HD לטלוויזה, ואז אולי הסאונד יעבוד מהקונסולה כביכול לטלוויזיה שתעביר אוטומטית למחשב ולרמקולים כמו שהטלוויזיה עצמה משמיעה את הסאונד. ונקווה שיעבוד ב5.1
למרות שלא נראלי היגיוני בגלל החיבור של הטלוויזה לכרטיס קול, אבל לא קריטי גם ככה אבל נראה בהמשך.
uriler כתב:UnDeadBaby,
אם תשתמש בדיקודר הרמקולים שלך ימשיכו להתחבר לסאב, רק שהסאב יתחבר אל הדיקודר במקום אל המחשב.
כך, הדיקודר יקבל סיגנלים מהמחשב, מהקונסולה ומהטלויזיה במקביל, ויוציא את הסיגנל (אם יש צורך - לאחר פענוח) אל הסאב (וממנו אל הרמקולים).
הוא עובד בדיוק כמו רסיבר, רק ללא הגברת הסיגנל (כי הסאב מטפל בזה).
...
העניין שהחיבור הוא מהסאב לדקודר ואז למחשב וככה שהוא מתחבר למחשב הוא לא מתחבר על 3 חיבורים בכרטיס הקול
כמו שקורה שאני מחבר ישירות את הסאב אל המחשב וככה זה יעלים את אפקט ה5.1 (זה מה שנראלי)
למרות שעשיתי מעבר מרופרף באינטרנט והמחירים של הדקודר יקרים מידי בשביל להשקיע בלקנות אחד שיש לי פתרון כמעט חינמי.
וגם אין מבחר דקודרים ואיכויות.