אף אחד לא שם לב?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לאור פנית שני חברי אתר חשובים והפניית תשומת ליבי לכך שפיצול הפורומים מציק להם טיפה ביחס לאתרים אחרים שיש להם פורום אחד מרוכז, החלטתי לעשות שינוי.
הוספתי תפריט חדש "השבוע האחרון" אשר בעצם נותן לכם לראות את הפורומים כאילו היה פורום אחד גדול (שבוע אחורה - זה בד"כ יוצא בסביבות 500 שרשורים), מה שמזכיר לאנשים אולי את הימים הטובים לפני שפיצלנו את כל הפורומים.
מי שלא אוהב את הפיצול הזה של הפורומים, מוזמן להשתמש בתפריט הזה.
בניגוד ל "הודעות חדשות מאז ביקורך האחרון", תפריט זה לא דורש מכם להיות LOGGED IN או רשומים.
מקווה שתהנו!
הוספתי תפריט חדש "השבוע האחרון" אשר בעצם נותן לכם לראות את הפורומים כאילו היה פורום אחד גדול (שבוע אחורה - זה בד"כ יוצא בסביבות 500 שרשורים), מה שמזכיר לאנשים אולי את הימים הטובים לפני שפיצלנו את כל הפורומים.
מי שלא אוהב את הפיצול הזה של הפורומים, מוזמן להשתמש בתפריט הזה.
בניגוד ל "הודעות חדשות מאז ביקורך האחרון", תפריט זה לא דורש מכם להיות LOGGED IN או רשומים.
מקווה שתהנו!
-
oferlaor
- מנהל

אין אין אין אין אין אין אין אין אין עליכם!!! 
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

reuveney,
לאו דווקא. יש הרבה שפשוט רוצים לראות מה קורה באתר בלי קשר למתי הם היו או לא היו פעם אחרונה. בעיה נוספת שזה בא לפתור זה שאנשים (מרטין למשל) שאם אין להם זמן לסרוק את כל ההודעות החדשות אם פשוט לא נכנסים לאתר כי זה יאפס להם את הביקור וכך הם עלולים לפספס הודעות (לי זה קורה הרבה שאני פספס הודעות כי פתאום יש לי טלפון ואני חוזר למחשב אחרי שעתיים וה-SESSION שלי כבר פג).
שימוש באופציה הזו מציגה לך כל מה שהיה, בלי קשר לביקורים האחרונים שלך. זה גם בונוס יפה למי שלא רשום (למרות שטכנית אולי ראוי לתת את זה דווקא כבונוס לרשומים...)
amirn,
ניסוח אולי לא תקין פוליטית, חברי אתר פעילים.
כולנו יודעים שיש כאן רוב שהוא בסה"כ די שקט ואוהב לקרוא, בעוד אנחנו כותבים ללא סוף
מרטין,
היה לך שבוע לחוץ אז לא הטרדתי את מנוחתך בזה
לאו דווקא. יש הרבה שפשוט רוצים לראות מה קורה באתר בלי קשר למתי הם היו או לא היו פעם אחרונה. בעיה נוספת שזה בא לפתור זה שאנשים (מרטין למשל) שאם אין להם זמן לסרוק את כל ההודעות החדשות אם פשוט לא נכנסים לאתר כי זה יאפס להם את הביקור וכך הם עלולים לפספס הודעות (לי זה קורה הרבה שאני פספס הודעות כי פתאום יש לי טלפון ואני חוזר למחשב אחרי שעתיים וה-SESSION שלי כבר פג).
שימוש באופציה הזו מציגה לך כל מה שהיה, בלי קשר לביקורים האחרונים שלך. זה גם בונוס יפה למי שלא רשום (למרות שטכנית אולי ראוי לתת את זה דווקא כבונוס לרשומים...)
amirn,
ניסוח אולי לא תקין פוליטית, חברי אתר פעילים.
כולנו יודעים שיש כאן רוב שהוא בסה"כ די שקט ואוהב לקרוא, בעוד אנחנו כותבים ללא סוף
מרטין,
היה לך שבוע לחוץ אז לא הטרדתי את מנוחתך בזה
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8136
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 475 פעמים
כן,reuveney כתב:סבבה עופר![]()
אבל אם אני לא טועה זה עוזר רק למי שלא רשום....
הרי הרשומים עושים הודעות חדשות מביקרוך האחרון......
מסכים ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני לא מסכים עם זה..Lior_M כתב:כן,reuveney כתב:סבבה עופר![]()
אבל אם אני לא טועה זה עוזר רק למי שלא רשום....
הרי הרשומים עושים הודעות חדשות מביקרוך האחרון......
מסכים .....
כי לפעמים יוצא שכל השרשורים נעלמים בגלל שפתחתי 2-3 דפי אינטרנט של האתר..
ולכן זה יכול מאוד לעזור..
אז איך זה בעצם עובד?
"שבוע" הוא צבירה של "מיום עד יום", או שהיום בשעה 18:30, רואים אחורה עד יום ו' הקודם באותה שעה)?
שינת גם את הצבע של ה"נמצאו X תוצאות תואמות לחיפוש שלך" לכחול?
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
oferlaor כתב:מנסים...
לא תמיד מצליחים לרצות את כולם, אבל בהחלט מנסים......
-
oferlaor
- מנהל

קבל ח"ח על השיפצורoferlaor כתב: לאו דווקא. יש הרבה שפשוט רוצים לראות מה קורה באתר בלי קשר למתי הם היו או לא היו פעם אחרונה. בעיה נוספת שזה בא לפתור זה שאנשים (מרטין למשל) שאם אין להם זמן לסרוק את כל ההודעות החדשות אם פשוט לא נכנסים לאתר כי זה יאפס להם את הביקור וכך הם עלולים לפספס הודעות (לי זה קורה הרבה שאני פספס הודעות כי פתאום יש לי טלפון ואני חוזר למחשב אחרי שעתיים וה-SESSION שלי כבר פג)....
יש לי שאלה. האם לא יותר נכון לפתור את הבעיה בשיטה של קןראי mail, news ו RSS , שבה מצב הread והunread, אינו תלוי בsession? אם אני מבין נכון, בכל מקרה נשמר per user, המצב הזה רק שמשום מה הוא מתייחס לסיום/פתיחת session כנקודה עם משמעות.
איפה אני טועה?
משה