הטלוזיה שלי לא מצליחה לקלוט שום ערוץ DVT.
-
LiorVikel
- חבר ותיק

- תגובות: 1068
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי טלויזיה LG חכמה
ויש לי ממיר DVT
חיברתי לה אנטנה שעולה 270 שקל
המתיימרת לקליטה עד 40 KM.
והיא לא מזהה לי שום תחנה בסריקה
הזזתי אותה לכל מיני מקומות .
יש מצב שלא יהיה לי מנוס מלרכוש ממיר DVB ולחבר אותו ל HDMI?
תודה
ויש לי ממיר DVT
חיברתי לה אנטנה שעולה 270 שקל
המתיימרת לקליטה עד 40 KM.
והיא לא מזהה לי שום תחנה בסריקה
הזזתי אותה לכל מיני מקומות .
יש מצב שלא יהיה לי מנוס מלרכוש ממיר DVB ולחבר אותו ל HDMI?
תודה
-
LiorVikel
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
anin_dani כתב:באיזה איזור של הארץ אתה גר?
תנסה להוסיף כבל (להאריך אותו) ולמשוך את האנטנה לכיוון החלון הקרוב ואפילו להוציא אותה כלפי חוץ ולבדוק אם זה עוזר....
פתח תקווה .
איך אני אאריך?
וזאת אמורה להיות גם אנטנה פנימית
לא סתם היא יקרה.
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
בתפריט של הטלוויזיה סמן את DTV במקום את הטלוויזיה.
אני מוכרח להוסיף כאן שהמחיר שעולה אנטנה בארץ לא באמת משקף את האיכות שלה, המשוואה יקר=איכותי לא עובדת כאן. יבואנים לוקחים מוצר סיני גנרי שעולה 10 דולר ויש בתוכו מעגל אלקטרוני פשוט שקצת מגביר את האותות שהאנטנה קולטת, כותבים שההגבר הוא 30dbi עכשיו לך תוכיח שזה סתם נתון דמיוני, וחוץ מזה אם אין קליטה בתוך הבית, וזה קורה לא מעט, אז הגבר של אות 0 נשאר 0, ומתמחרים את האנטנה במחיר מוגזם כדי לשוות לה "יוקרה" ו"איכות".
בקיצור ואחרי כל החפירה הזאת, אם אין קליטה בתוך הבית, אין מנוס מלהתקין אנטנה חיצונית (רצוי YAGI עם הגבר פאסיבי שלא מוסיפה עיוותים לאות הנקלט) ולחפש דרך יצירתית להעביר את כבל האנטנה פנימה.
בקיצור ואחרי כל החפירה הזאת, אם אין קליטה בתוך הבית, אין מנוס מלהתקין אנטנה חיצונית (רצוי YAGI עם הגבר פאסיבי שלא מוסיפה עיוותים לאות הנקלט) ולחפש דרך יצירתית להעביר את כבל האנטנה פנימה.
כמו שרשמו קודמיי, מבחינת האנטנה, צר לי להגיד גם, אבל דפקו אותל במחיר, יש לי באיזור שעריה/אחדות בפ"ת אנטנה ביתית יאגי פשוטה ב-70 ש"ח שקולטת מעולה מתוך הדירה, רק צריך למקם אותה למיקום הנכון ולכיוון הנכון.LiorVikel כתב:anin_dani כתב:באיזה איזור של הארץ אתה גר?
תנסה להוסיף כבל (להאריך אותו) ולמשוך את האנטנה לכיוון החלון הקרוב ואפילו להוציא אותה כלפי חוץ ולבדוק אם זה עוזר....
פתח תקווה .
איך אני אאריך?
וזאת אמורה להיות גם אנטנה פנימית
לא סתם היא יקרה....
אבל אני אישית הלכתי רחוק יותר והתקנתי על הגג יאגי עוצמתית שנותנת לי 98% ו-100% עוצמה ואות קליטה באופן קבוע, גם בסערה שהייתה. ועל הדרך תופסת 2 ערוצים אנלוגיים ממדינה ערבית סביבנו.
לגבי להאריך, כבל רגיל של הוט/יס עם מתאמים מתאימים בקצוות יעשה את העבודה.
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
קניתי אנטנה ב-70 שקל ושמתי אותה קרוב לחלון. אני גר בבאר שבע. הקליטה של עידן פלוס בעייתית. עם לפטופ ברכבת נוסעת אני קולט. בתוך תל אביב לפעמים כן לפעמים לא. ביננו, גם אם לא קולטים זה לא כזה הפסד גדול...
דני בלר
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
בבאר שבע הקליטה צריכה להיות קלה, אם אתה לא גר במרתף. השידור הוא מגבעת חבלנים שצופה על כל העיר מכיוון דרום.beller כתב:קניתי אנטנה ב-70 שקל ושמתי אותה קרוב לחלון. אני גר בבאר שבע. הקליטה של עידן פלוס בעייתית. עם לפטופ ברכבת נוסעת אני קולט. בתוך תל אביב לפעמים כן לפעמים לא. ביננו, גם אם לא קולטים זה לא כזה הפסד גדול......
-
LiorVikel
- חבר ותיק

- יצירת קשר:
אני יודע שהאנטנה הזו מיועדת לשימוש ברכב
http://stockcenter.co.il/product_info.p ... _id=104539
אך איך לדעכתם היא תתנהג עם הדבקה מחוץ לחלון של בית ?
http://stockcenter.co.il/product_info.p ... _id=104539
אך איך לדעכתם היא תתנהג עם הדבקה מחוץ לחלון של בית ?
Kobi D