קנייה באיביי
הי, לפני קניה של רסיבר באיבי. זו קניה ראשונה מאיבי.
שאלתי את החנות הספציפית איזו אחריות הם נותנים, והם השיבו שמדובר באחריות שלהם, במשתמע לא של היצרן.
המוצר מתואר כחדש, באריזה המקורית עם כל הציוד במקור.
מישהו יודע למה זה לא כולל אחריות יצרן?
המחיר ממש טוב יחסית לאמזון, אבל לא חורג בהרבה ממציעים אחרים באיביי.
שאלתי את החנות הספציפית איזו אחריות הם נותנים, והם השיבו שמדובר באחריות שלהם, במשתמע לא של היצרן.
המחיר ממש טוב יחסית לאמזון, אבל לא חורג בהרבה ממציעים אחרים באיביי.
- limona012301
-
- טרול

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
איך אתה רוצה שמשהו יתייחס אלייך רציני
אתה כותב שראית רסיבר באייבי ,אבל לא צירפת קישור ? איך ידעו על איזה רסיבר או פרטיו ללא קישור ?
החנות אומרת אחריות שלהם ,אתה צריך לשאול אותם למה לא יצרן ? מה נותן אחריות שלהם ?
[behave] נערך על די עפר: נגד חוקי האתר [/behave]
ואתה שואל שאלות ומצפה שמשהו יבין ללא קישור על מה אתה מדבר ?
אפשר לתאר את שאלתך כך :
אני חושב על מספר בין 1 ל- מיליון נחש מה המספר ?
אתה כותב שראית רסיבר באייבי ,אבל לא צירפת קישור ? איך ידעו על איזה רסיבר או פרטיו ללא קישור ?
החנות אומרת אחריות שלהם ,אתה צריך לשאול אותם למה לא יצרן ? מה נותן אחריות שלהם ?
[behave] נערך על די עפר: נגד חוקי האתר [/behave]
ואתה שואל שאלות ומצפה שמשהו יבין ללא קישור על מה אתה מדבר ?
אפשר לתאר את שאלתך כך :
אני חושב על מספר בין 1 ל- מיליון נחש מה המספר ?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אני לא בטוח אבל ראיתי כמה פעמים שאפשר לקנות אחריות יצרן בארה״ב. אולי אין להם חוקים כמו אצלנו ואם ממש רוצים לחסוך אפשר לרכוש ללא אחריות כלל ולא לשלם על אחריות. יתכן שהחנות נותנת משהו משלה בשביל להוריד עלויות מכירה... גם כאן באג עושה משהו דומה ונותנת אחריות משלה ולא של היצרן.
אין ולא תהיה לך שום אחריות על המוצר הזה ברכישה מאיביי.rune7 כתב:הי, לפני קניה של רסיבר באיבי. זו קניה ראשונה מאיבי.
המחיר ממש טוב יחסית לאמזון, אבל לא חורג בהרבה ממציעים אחרים באיביי....
אם אתה רוצה אחריות אמיתית שקול רכישה במקום אחר.
תודה על התגובות.
ללימונה - אין צורך להתלהם, השאלה כללית ולא מתייחסת לספק כזה או אחר. אם היה מידע מועיל בפרסום הייתי מקשר, אבל לא תמצא שם שום דבר מועיל על אחריות היצרן. אם את/אתה רוצה בכל זאת קישור:
http://www.ebay.com/itm/NEW-YAMAHA-RX-A1030-7-2-CHANNEL-AVENTAGE-3D-READY-HOME-THEATER-RECEIVER-RXA1030-/291042436584?pt=Receivers_Tuners&hash=item43c37b25e8
mp3 - אין לי באמת ציפייה לממש אחריות בינ"ל, מן הסתם עדיף יהיה לתקן את המכשיר בארץ בשל עלות המשלוח הלוך ושוב. אבל, העובדה שאין אחריות יצרן מטרידה אותי ותהיתי אם זה נובע מסיבה כלשהי שעשויה להשפיע על איכות המכשיר (כמו למשל, מכשיר שנכשל בבדיקות היצרן ותוקן אבל לא ניתן למכור כחדש בחנות).
אלון - לפי מה שראיתי באמזון על תעודות אחריות לאלקטרוניקה, הן מתייחסות לצפון אמריקה בלבד. יש מצב שזה נובע משיקולי עלות עבור החנות, רק לא ברור לי אם אחריות יצרן באמת עולה לחנות משהו, או שזו סיבה אחרת.
ללימונה - אין צורך להתלהם, השאלה כללית ולא מתייחסת לספק כזה או אחר. אם היה מידע מועיל בפרסום הייתי מקשר, אבל לא תמצא שם שום דבר מועיל על אחריות היצרן. אם את/אתה רוצה בכל זאת קישור:
http://www.ebay.com/itm/NEW-YAMAHA-RX-A1030-7-2-CHANNEL-AVENTAGE-3D-READY-HOME-THEATER-RECEIVER-RXA1030-/291042436584?pt=Receivers_Tuners&hash=item43c37b25e8
mp3 - אין לי באמת ציפייה לממש אחריות בינ"ל, מן הסתם עדיף יהיה לתקן את המכשיר בארץ בשל עלות המשלוח הלוך ושוב. אבל, העובדה שאין אחריות יצרן מטרידה אותי ותהיתי אם זה נובע מסיבה כלשהי שעשויה להשפיע על איכות המכשיר (כמו למשל, מכשיר שנכשל בבדיקות היצרן ותוקן אבל לא ניתן למכור כחדש בחנות).
אלון - לפי מה שראיתי באמזון על תעודות אחריות לאלקטרוניקה, הן מתייחסות לצפון אמריקה בלבד. יש מצב שזה נובע משיקולי עלות עבור החנות, רק לא ברור לי אם אחריות יצרן באמת עולה לחנות משהו, או שזו סיבה אחרת.
- limona012301
-
- טרול

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
השאלה כללית ולא מתייחסת לספק כזה או אחר. אם היה מידע מועיל בפרסום הייתי מקשר
אין שאלות כלליות בנושא של למה אין אחריות מהיצרן רק מהמוכר יש
יש מאות יצרנים ויבואנים שונים ואלפי מוכרים ולכל אחד כללים משלו .
כל מכירה ומוצר יש לה כללים משלה ,עדיין לא הבנת זאת .
גם מכירת אותו מוצר ע"י מוכרים שונים עם או בלי אחריות יצרן ,יש סיבות רבות .
אבל לא תמצא שם שום דבר מועיל על אחריות היצרן.שוב חוסר הניסיון שלך בא לידי ביטוי
שוב לא נכון ,יש הרבה מיידע מועיל שאנשים ללא ניסיון ,לא רואים
כמו שם המוכר , מציאת אינפורמציה עליו על עברו , בעיות עם לקוחות ,וותק שלו במכירה ועוד
שוב רואים שמנסים לעזור לך ועדיין אתה לא מסוגל להבין שאתה טועה וחסר ניסיון לחלוטין .
כמו למשל, מכשיר שנכשל בבדיקות היצרן ותוקן אבל לא ניתן למכור כחדש בחנות...
בארה"ב חובה על מוכר לציין אם המוצר "תוקן" היה בשימוש ,בניגוד לישראל שאין חובה
העונש בארה"ב הוא חמור .
לכן הרבה יבואנים מישראל קונים מוצר שחזר ליצרן ונארז מחדש .
בארה"ב מוצר כזה נרשם כ-refurbished
הוא מסומן טוב ע"י היצרן / יבואן על המכשיר
גם המוכר כתב לך במפורש
New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item
זה מחייב ב- EBAY מוכרים נזרקים בשקר .......
תתחדש. אחלה מגבר לי יש את ה RX-V2067 שזה מקביל ל 1020 ואני מאוד מרוצה.rune7 כתב:בשעה טובה נקנה ימאהה 1030 מאיביי.
מישהו יכול להמליץ על מקום בארץ לקנות ממיר מתח מתאים (1500W נראה לי)?...
אתה יודע כמה יצא לך בסה"כ כולל מיסים ושילוח?
תודה, אני יודע כמה לקחו לי עד עכשיו כולל משלוח ומסים, אבל אני לא יודע אם לא יקחו לי עוד אחרי שהמוצר יגיע לארץ. כרגע העלות הכוללת היא 1212$, שזה יצא משהו כמו 4250, תלוי בשער ההמרה בכרטיס.
בחרתי לשלוח ישירות באמצעות איביי, כי משלוח אוירי שם זול יותר מ-Buy2USA, אני רק מקווה שלא יהיו עלויות נוספות בארץ.
אגב, ראיתי בחוברת שיש בדגם האמריקאי voltage selector, זה אומר שאני לא צריך לקנות מתאם/שנאי מתח, לא?
אצלך זה אותו דבר?
בחרתי לשלוח ישירות באמצעות איביי, כי משלוח אוירי שם זול יותר מ-Buy2USA, אני רק מקווה שלא יהיו עלויות נוספות בארץ.
אגב, ראיתי בחוברת שיש בדגם האמריקאי voltage selector, זה אומר שאני לא צריך לקנות מתאם/שנאי מתח, לא?
אצלך זה אותו דבר?
אני קניתי את המגבר שלי בארץ כך שלי אין את עניין המתחים. בכל מקרה הדגם שלי הוא האירופאי ולא האמריקאי כמו שאתה קנית.rune7 כתב:תודה, אני יודע כמה לקחו לי עד עכשיו כולל משלוח ומסים, אבל אני לא יודע אם לא יקחו לי עוד אחרי שהמוצר יגיע לארץ. כרגע העלות הכוללת היא 1212$, שזה יצא משהו כמו 4250, תלוי בשער ההמרה בכרטיס.
אצלך זה אותו דבר?...
נראה לי שבארץ תצטרך לשלם מכס. לא?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
http://www.amperel.co.il/products/76498rune7 כתב:בשעה טובה נקנה ימאהה 1030 מאיביי.
מישהו יכול להמליץ על מקום בארץ לקנות ממיר מתח מתאים (1500W נראה לי)?...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
חפש מה ה-power consumption של המכשיר, לא מה ההספק שלו כביכול לפי בדיקת תקן לא מציאותית...