חיבור BI AMP כדאי??

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ngold7 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 843
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שליחה #1 

היי
אז אחרי קריאה של משהו כמו 100 עמודים של וויכוחים למיניהם הבנתי שאני לא מבין לגבי האפשרות הספציפיט אצלי.
אני עם מרנץ SR7005 (איזה יופי של רסיבר,נראה לי שסימתי את בניית המערכת בשעה טובה)
והקדמיים B&W PM1 במערך של 5.1

אחרי הכיול עם אודסי(האם יש הבדל במיקרופון בין דנון מ2012 למרנץ2010?) התוצאה מרשימה מאוד!

לרסיבר יש אופצי לחיבור BI AMP מובנה והרסיבר עם שבעה מגברים נפרדים(תקנו אותי עם אני טועה) אז תאורטית אני
מקבל BI AMP אקטיבי לא?
זה לא שחסר כח, ההבדל מול הדנון AVR 1713 הוא משמעותי בכל מה שקשור לצלילות וסאונד(בימיוחד בווליום נמוך) הצליל פתוח יותר וממוקד הרבה יותר, והסנטר (B&W HTM2) חוגג!
כדאי? לא כדיא? אני אנסה בכל מקרה אבל מעניין אותי איזה BI AMP זה בדיוק..

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

קודם כל: תתחדש על הרסיבר!! (Y) 8)

אני לא חושב שיש הבדלים במיקרופונים של אודיסי משנה לשנה, למעט אם מדובר בערכת הפרו, שמגיע עם מיקרופון מקצועי.

לגבי BI-AMP, כמה הבהרות:
  • BI-AMP אפשרי עקרונית במגבר שלך עבור הרמקולים הקדמיים (ימין ושמאל)
  • זה BI-AMP פסיבי, כי השליטה בקרוסאובר נשארת בתוך הרמקול. BI-AMP אקטיבי דורש קרוסאובר אקטיבי שיושב כמעט תמיד בין המגבר לרמקול, אבל לא בתןך הרמקול עצמו
  • BI-AMP פסיבי (שקול ל-BI-WIRE) הוא חסר משמעות פרקטית, אבל אם בא לך לנסות, תנסה
אם אתה רוצה ללמוד עוד, הנה מאמר די מקיף (ודיון לא פחות מקיף בעקבותו) בנושא: http://www.hometheater.co.il/p-1.article02064.html

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”