קנייה מ JDS labs - בטח מישהו כבר עשה את זה, צריך קצת עזרה
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אני שוקל ברצינות (או יותר נכון די החלטתי) לרכוש C5D מ JDS labs. זה מוצר שעונה על כל הצרכים שלי בחבילה אחת קומפקטית.
הייתי רוצה לדעת ממישהו שכבר רכש מהם (כי את המוצר הזה אי אפשר לרכוש באמזון וכו'), איך זה עובר במכס?
האם לקחו על זה מס? אם כן, האם לקחו מע"מ בלבד או מס על מגברים (נדמה לי עוד 15%)?
הייתי רוצה לדעת ממישהו שכבר רכש מהם (כי את המוצר הזה אי אפשר לרכוש באמזון וכו'), איך זה עובר במכס?
האם לקחו על זה מס? אם כן, האם לקחו מע"מ בלבד או מס על מגברים (נדמה לי עוד 15%)?
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

מחיקה
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

בחיאת, מה אף אחד לא קנה מג'ון מ JDS Labs?
איזה מלך הוא, שאלתי שאלה באתר שלהם והוא ענה לי בכבודו ובעצמו
עכשיו ברצינות, אני רוצה לדעת אם להזמין לארץ או לחכות שחבר או אני יגיעו לארה"ב כדי לשלוח לשם. יכול להיות הבדל של 30% במחיר ואני לא רוצה לקחת סיכון כזה. חבל על הכסף...
איזה מלך הוא, שאלתי שאלה באתר שלהם והוא ענה לי בכבודו ובעצמו
עכשיו ברצינות, אני רוצה לדעת אם להזמין לארץ או לחכות שחבר או אני יגיעו לארה"ב כדי לשלוח לשם. יכול להיות הבדל של 30% במחיר ואני לא רוצה לקחת סיכון כזה. חבל על הכסף...
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
היי
הזמנתי את ה ODAC ושילמתי מע"מ בלבד. לי לא היה אכפת כ"כ לספוג את זה כי העלות הכללית כולל מע"מ נכנסה לתקציב שלי וגם לא היתה לי ברירה אחרת.
מעבר לכך שירות טוב של החברה, ענו לי לכל שאלה והמוצר הגיע תוך פחות משבוע (וגם נשמע מעולה, אגב).
מקווה שזה עוזר.
הזמנתי את ה ODAC ושילמתי מע"מ בלבד. לי לא היה אכפת כ"כ לספוג את זה כי העלות הכללית כולל מע"מ נכנסה לתקציב שלי וגם לא היתה לי ברירה אחרת.
מעבר לכך שירות טוב של החברה, ענו לי לכל שאלה והמוצר הגיע תוך פחות משבוע (וגם נשמע מעולה, אגב).
מקווה שזה עוזר.
The future ain`t what it used to be
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

תודה ey_cat.
הם באמת נראים אחלה עם שירות מעולה. שמע, אם הבעלים של החברה עונה לך למיילים... ראיתי שהוא בעצמו עונה אז שאלתי מה ההבדלים בין ה DACים. הוא ענה לי תשובה מאוד מפורטת
בקיצור, אני אבדוק מתי מישהו מגיע מארה"ב ואם שווה לי לחכות בשביל זה. 160 ש"ח זה לא כזה הרבה אבל גם לא מעט יחסית למכשיר שעולה 850.
הם באמת נראים אחלה עם שירות מעולה. שמע, אם הבעלים של החברה עונה לך למיילים... ראיתי שהוא בעצמו עונה אז שאלתי מה ההבדלים בין ה DACים. הוא ענה לי תשובה מאוד מפורטת
בקיצור, אני אבדוק מתי מישהו מגיע מארה"ב ואם שווה לי לחכות בשביל זה. 160 ש"ח זה לא כזה הרבה אבל גם לא מעט יחסית למכשיר שעולה 850.
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
תוכל להעתיק את התשובה שלו לכאן בבקשה?freedom_il כתב:תודה ey_cat.
הם באמת נראים אחלה עם שירות מעולה. שמע, אם הבעלים של החברה עונה לך למיילים... ראיתי שהוא בעצמו עונה אז שאלתי מה ההבדלים בין ה DACים. הוא ענה לי תשובה מאוד מפורטת![]()
בקיצור, אני אבדוק מתי מישהו מגיע מארה"ב ואם שווה לי לחכות בשביל זה. 160 ש"ח זה לא כזה הרבה אבל גם לא מעט יחסית למכשיר שעולה 850....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
+1mikel1999 כתב:תוכל להעתיק את התשובה שלו לכאן בבקשה?freedom_il כתב:תודה ey_cat.
הם באמת נראים אחלה עם שירות מעולה. שמע, אם הבעלים של החברה עונה לך למיילים... ראיתי שהוא בעצמו עונה אז שאלתי מה ההבדלים בין ה DACים. הוא ענה לי תשובה מאוד מפורטת![]()
בקיצור, אני אבדוק מתי מישהו מגיע מארה"ב ואם שווה לי לחכות בשביל זה. 160 ש"ח זה לא כזה הרבה אבל גם לא מעט יחסית למכשיר שעולה 850.......
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
הבאתי C5 מ JDS-Labs' ולא עצר לי במכס. וגם O2 שפעם הזמנתי יחד עם cMoy לא עצרט.
יכול להיות שזה קשור בכך שהלכתי על המשלוח הכי "זול" של USPS
לעומת זאת, EMS תמיד עצר לי
כנל DHL.
מה ההבדל בין אילו דאקים ?
יכול להיות שזה קשור בכך שהלכתי על המשלוח הכי "זול" של USPS
לעומת זאת, EMS תמיד עצר לי
כנל DHL.
מה ההבדל בין אילו דאקים ?
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

אני חושב על מוצר אחד שישלב DAC ומגבר ויש לו 2 כאלה. אז מה ששאלתי הוא על ההבדלים בין C5D לבין המוצר O2+ODAC:

ומה שג'ון סאבר ענה:What is the difference between the DACs of the C5D and the O2+ODAC?
I can see the amplification power of O2+ODAC is approximately x2. Are there other major differences in the amp of O2+ODAC comparing to C5D?...
אחלה גברThese designs are too different to draw a comparison. C5D and O2+ODAC are both headphone amplifiers with an integrated DAC. The similarities end there.
C5D uses a galvanically isolated 5V power supply, SA9027 USB controller, and PCM5102A DAC.
ODAC uses USB power, a TE7022 controller, and ES9023 DAC.
While very different in terms of hardware, you'll find that performance is strikingly similar since both DACs are exceptional. The ODAC performs slightly better in some tests, and C5D wins in other tests. The differences are extremely small and virtually inaudible.
Output power relates only to the amplifier portion of the devices. O2 uses a much more complex amplifier topology, so it is indeed more powerful.
I recommend C5D for light to moderately efficient headphones, and/or for portable use. O2+ODAC is a better choice for desktop listening with demanding headphones....
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

האמת עניין אותי בעיקר ההבדל ב DACים. הוא ענה ששניהם טובים במידה דומה.eyal1983 כתב:O2 טוב משמעותית...
בקשר למגברים, ברור שה O2 טוב יותר, את זה אפשר לראות מהנתונים הטכניים (ובפרט מהעובדה שה C5D מקבל את המתח שלו מהסוללה) השאלה בכמה ובמה יותר טוב. אני מניח שה O2 יותר מיושר ומאוזן ובטח פחות צבוע.
ספציפית, מה ירוויחו מזה אזניות IEM (אפילו BA) ואזניות יעילות אחרות עם עומסים של מתחת ל 100 אוהם (שוב, זה בערך המקסימום שמגיעות אליהן אזניות IEM עם BA)? לא בטוח שהרבה. מצד שני ה"רווח" ב C5D הוא ניידות (משקל וגודל), סוללה ושימוש עם מכשירי iOS.
ותודה על המידע בקשר למשלוח
- epony
- חבר במועדון 10K

הדאק של ה-O2 הוא ה-ODAC, אשר בהגדרה כבר בשלב התכנון של המוצר הוא יועד להיות שקוף ככל האפשר - לא בהיר ולא אגרסיבי (אלא אם המאזין מאוד מורגל לשמוע דאקים חמים שעושים עיבוד מיותר לסיגנל, ואז אולי ניתן להניח שביחס אליהם ה-ODAC נשמע יותר מפורט...)
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
לא הבנת אותי, אפשט;
ES9023
Emphasize the detail and dynamic, speed, and tight bass.
PCM5102
not as clear as the 9023, the bass is slightly richer, but not as tight
לסיכום
ה 9023 דאק אנליטי יותר
ES9023
Emphasize the detail and dynamic, speed, and tight bass.
PCM5102
not as clear as the 9023, the bass is slightly richer, but not as tight
לסיכום
ה 9023 דאק אנליטי יותר
- epony
- חבר במועדון 10K

לא יודע מאיפה הבאת את הציטוטים האלה, אבל זה לא הצ'יפ - זו האימפלמנטציה! 
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

אפשר את מה שכתבת ביותר מזלזל?epony כתב:לא יודע מאיפה הבאת את הציטוטים האלה, אבל זה לא הצ'יפ - זו האימפלמנטציה!...
במגבר זה נכון אבל כשמדובר ב DAC זה פשוט לא נכון. יש משמעות להגברה ואיזון של אות המוצא אבל את רוב העבודה עושה הצ'יפ. זה כמו להגיד שדיקודר של וידאו קשור לעוצמת תאורה של מסך...
בקשר לציטוט - זה לא יפה אור. אני אומר לך שג'ון מ JDS כתב את זה כששאלתי באתר. הוא חתם על המייל
John Seaber
JDS Labs, Inc. | Tel: (314) 252-0936
אתה יכול להרים לו טלפון...
מה אתה רוצה, סקרינשוט של הג'ימייל שלי? עזוב, אני לא צריך להוכיח לך כלום.
- epony
- חבר במועדון 10K

freedom_il, התגובה הייתה לציטוטים שאייל הביא, לא לציטוטים של ג'ון שאתה הבאת, ושגם ביקשתי אותם יפה ממך, וגם נתתי לך "תודה" עליהם...
בכל אופן, ממה שאני קראתי על דאקים (וקראתי הרבה. מאוד.), אני לא חושב שהיה אפילו מאמר, בלוג ו/או אתר אחד שלא ציין במפורש שהאימפלמנטציה חשובה יותר מהצ'יפ עצמו.
למען הסר ספק, אז כן, גם אם ג'ון סייבר בכבודו ובעצמו כתב לך מה הוא חושב שכל צ'יפ עושה, זה לא משנה את העובדה שהאימפלמנטציה משפיע על חותם הסאונד הסופי יותר מהצ'יפ, וזה שהמנכ"ל של החברה שמוכרת לך מוצר כלשהו אמר משהו על המאפיינים של חתימת הצליל של צ'יפ כזה או אחר עדיין לא הופך את דבריו לתורה מסיני. בוא נאמר שבמקרה הזה אני מעדיף לסמוך על NwAvGUY, שתיכנן את ה-ODAC, יותר מאשר על ג'ון, שמוכר את ה-ODAC...
בכל אופן, ממה שאני קראתי על דאקים (וקראתי הרבה. מאוד.), אני לא חושב שהיה אפילו מאמר, בלוג ו/או אתר אחד שלא ציין במפורש שהאימפלמנטציה חשובה יותר מהצ'יפ עצמו.
למען הסר ספק, אז כן, גם אם ג'ון סייבר בכבודו ובעצמו כתב לך מה הוא חושב שכל צ'יפ עושה, זה לא משנה את העובדה שהאימפלמנטציה משפיע על חותם הסאונד הסופי יותר מהצ'יפ, וזה שהמנכ"ל של החברה שמוכרת לך מוצר כלשהו אמר משהו על המאפיינים של חתימת הצליל של צ'יפ כזה או אחר עדיין לא הופך את דבריו לתורה מסיני. בוא נאמר שבמקרה הזה אני מעדיף לסמוך על NwAvGUY, שתיכנן את ה-ODAC, יותר מאשר על ג'ון, שמוכר את ה-ODAC...
נערך לאחרונה על ידי epony ב 29/12/2013 17:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

אייל, סבבה, ועדיין עם כל הכבוד ל-"טבע" של הצ'יפ, בהינתן שההטמעה שלו חשובה לפחות כמו הצ'יפ עצמו (אם לא יותר, כאמור), אז ההצהרות שנתת מאבדות חלק ניכר מערכן...
נ.ב. כנ"ל לגבי ההצהרה החוטאת באד הומינם ש-"לא כולם ישימו לב להבדלים".

נ.ב. כנ"ל לגבי ההצהרה החוטאת באד הומינם ש-"לא כולם ישימו לב להבדלים".