פשוט פספסתי הזדמנות להתקשר אליהם ולשאול - האם החבילה החדשה של ה-59 שקלים מיועדת גם ללקוחות קיימים?
אם כן, מה קורה אחרי ה-3GB גלישה, האטה? חסימה? חיוב נוסף?
תודה רבה לעונים

לי חסר בגולן כרגע:integral כתב:למה שלא תעבור לגולן, והחבילה תכלול גם MMS, שיחות לחו"ל, האטה אחרי 3 גיגה והכי חשוב יושר במקום שיטת מצליח?...

אתה מדבר על התוכנית הזו:Shayosef כתב:עברתי אתמול בחזרה מאורנג' לפלאפון.
רציתי לבדוק אם באמת הרשת החדשה שלהם עובדת כמפורסם, חוץ מהמון ניתוקי שיחות לא התרשמתי בכלל.
jpost, הייתי בטוח ש ה HD-VOICE נמצא רק ברשת אורנג', אתה בטוח שנתמך גם בפלאפון ?
לקחתי תוכנית שכבר לא מופיעה באתר, את ה 69 ש"ח ללא הגבלה, 3 גיגה גלישה במהירות הגבוהה. + אנטי וירוס וענן שלהם, שזה פחות מעניין אותי אבל שיהיה....

גם לאשתי היה מכשיר קבוע ברכב של פלאפון. השגתי לה M930 של אורנג' מקופסה כולל התקנה ב 400 ש"ח, הפכתי אותו לסים פרי והעברתי אותה לשמחתה ולשמחתי ולשמחת מיכאל לגולן. יש בחור באחד הפורומים השכנים שמוכר טלפונים לרכב ומתקין אותם במקצועיות רבה.shayzil כתב:מהסיבה הכי פשוטה - (הקו לא שלי אלא של אבא שלי) ויש לו מכשיר קבוע ברכב שלמרות נסיונות חוזרים ונשנים לדיבורית בלוטות' הוא לא מוכן בשום פנים ואופן לוותר על מכשיר קבוע.
לך תשכנע איש מבוגר ותלמד אותו להתחבר בבלוטות'![]()
אני מזמן עברתי מאורנג' לאורנג' (2) = 012 מובייל, משלם 59 שקלים ומבסוט על חיי....

זה עובד לי כאשר אני מתקשר לאיפון 5/5s ברשת פלאפון שם ההבדל ענק באיכות הקול ומזכיר יותר את סקייפ, וגם לקווי בזק שומעים יותר טוב.Shayosef כתב: jpost, הייתי בטוח ש ה HD-VOICE נמצא רק ברשת אורנג', אתה בטוח שנתמך גם בפלאפון ?...

תגדיר "מחיר אפסי".jpost כתב:
2) גלישה בחו״ל בלי להחליף סים במחיר אפסי.
3) סים נוסף לגלישה באייפד במחיר אפסי....

הסים הנוסף ״למכשיר ברכב״ בשביל הגלישה באייפד עולה לי 5 שקלים לחודש.pixies כתב:תגדיר "מחיר אפסי".jpost כתב:
2) גלישה בחו״ל בלי להחליף סים במחיר אפסי.
3) סים נוסף לגלישה באייפד במחיר אפסי.......

אנחנו ממשיכים לפעול למען לקוחותינו ומהיום מאפשרים רכישת כרטיס SIM כפול (dual sim) המיועד לשימוש ברכב.
לראשונה בשוק הסלולר הישראלי שירות זה ניתן ללא תשלום חודשי.
כרטיס ה- SIM המשני לרכב מיועד לשיחות בלבד ולא כולל SMS ,MMS, Data או International roaming.
השירות ניתן ללקוחות קיימים וללקוחות חדשים....

התשובה היא לא.האם החבילה החדשה של ה-59 שקלים מיועדת גם ללקוחות קיימים?...
ניתן לפנות לפלאפון בבקשה לפתוח את המכשיר הקבוע ברכב לשימוש בכל הרשתות,מהסיבה הכי פשוטה - (הקו לא שלי אלא של אבא שלי) ויש לו מכשיר קבוע ברכב שלמרות נסיונות חוזרים ונשנים לדיבורית בלוטות' הוא לא מוכן בשום פנים ואופן לוותר על מכשיר קבוע....
תודה על המענה, אנסה לדבר איתם לפני ניסיון ניוד בתקווה שזה ייצלח.vivi כתב:shayzil כתב:התשובה היא לא.האם החבילה החדשה של ה-59 שקלים מיועדת גם ללקוחות קיימים?...
המבצע מיועד למצטרפים חדשים בלבד.
בפלאפון זה עובד בשיטה כזאת שרק במידה ותחליט להתנתק ותבצע ניוד לחברה מתחרה [ברגע שחברה מתחרה שולחת בקשה לניוד למספר שלך] תקבל סמס שמבקש ממך ליצור קשר עם פלאפון לשמוע על תכניות חדשות אליהם אתה זכאי ואז אולי עם קצת מיקוח יתנו לך את החב' שאתה רוצה.
עקום אבל זאת פלאפון.
shayzil כתב:ניתן לפנות לפלאפון בבקשה לפתוח את המכשיר הקבוע ברכב לשימוש בכל הרשתות,מהסיבה הכי פשוטה - (הקו לא שלי אלא של אבא שלי) ויש לו מכשיר קבוע ברכב שלמרות נסיונות חוזרים ונשנים לדיבורית בלוטות' הוא לא מוכן בשום פנים ואופן לוותר על מכשיר קבוע....
הפתיחה ללא עלות מצידך וזהו שירות שפלאפון חייבת לתת טלפונית [ז"א מבלי לטרטר אותך להגיע למרכזי שירות שלהם]
יש לבצע את השיחה ולהתעקש לקבל את קוד השיחרור + הדרכה כיצד להזין אותו.
לאחר שהמכשיר הקבוע ברכב ייפתח לשימוש בשאר הרשתות תוכלו לשקול מעבר לחברה אחרת.
שבת שלום....