איך אפשר לשפר את האיכות מהטלפון?
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
FLAC זה פורמט אודיו מקובץ loosless(כשעושים ריפ לCD ללא איבוד מידע ואיכות) בניגוד לMP3 שמאבד תווכים מסוימים.
תוריד מפה דיסק שאתה מכיר ותראה אם אתה מרגיש בהבדל:
http://losslessinside.com/
תוריד מפה דיסק שאתה מכיר ותראה אם אתה מרגיש בהבדל:
http://losslessinside.com/
"על החתום...."
תודה על העזרה.
הורדתי כמה שירים וזה שיפר מאוד את האיכות אבל אין הרבה שירים באתר האם יש עוד אתרים שאפשר להוריד מהם וגם בעברית ? (או להמיר קבצי mp3 ל- flac)
ויש עוד דברים שיכולים לשפר? (תוכנה לטלפון או מגבר נייד בזול ועוד)
הורדתי כמה שירים וזה שיפר מאוד את האיכות אבל אין הרבה שירים באתר האם יש עוד אתרים שאפשר להוריד מהם וגם בעברית ? (או להמיר קבצי mp3 ל- flac)
ויש עוד דברים שיכולים לשפר? (תוכנה לטלפון או מגבר נייד בזול ועוד)
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
כדי להשתמש ב DAC מאנדרואיד צריך OTG Cable + UAC1 . זה פתרון מעיק ולא עובד בכל הטלפונים, בטוח שלא בצורה פשוטה.
מצד שני, גם מגבר משפר איכות של טלפון:
בשביל ניסיון, לפני שאני "מתחייב" למשהו גדול ויקר, קניתי את FiiO E06 והאיכות מנקסוס 4 השתפרה ככה שרק מגבר טוב יכול לעזור אפילו בלי DAC.
ה C5D תומך ככל הנראה במכשירי אפל החדשים עם כבל USB למצלמה סטנדרטי שנתמך במכשיר.
מצד שני, גם מגבר משפר איכות של טלפון:
בשביל ניסיון, לפני שאני "מתחייב" למשהו גדול ויקר, קניתי את FiiO E06 והאיכות מנקסוס 4 השתפרה ככה שרק מגבר טוב יכול לעזור אפילו בלי DAC.
ה C5D תומך ככל הנראה במכשירי אפל החדשים עם כבל USB למצלמה סטנדרטי שנתמך במכשיר.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

נו אז תקנה איזה FiiO E06. זה מכשיר חמוד שעולה רק 100 ש"ח. לאזניות לא יקרות ולמי שמעוניין בשיפור בעלות -תועלת גבוהה זה להיט.
אל תצפה למכשיר באיכות מטורפת אבל הוא נותן עבודה. אני כרגע נהנה ממנו בנקסוס 4 כאשר ממחשב ומ iPad Air אני לא חושב שהוא נותן הרבה (משפר משהו אחד וגורע באחר לטעמי).
נראה לי אני בסופו של דבר ארכוש C5D.
בקשר ל FLAC, איך מצאת את המוסיקה שלך עד עכשיו? תעשה אותו דבר אבל בחיפוש תרשום גם FLAC...
אל תצפה למכשיר באיכות מטורפת אבל הוא נותן עבודה. אני כרגע נהנה ממנו בנקסוס 4 כאשר ממחשב ומ iPad Air אני לא חושב שהוא נותן הרבה (משפר משהו אחד וגורע באחר לטעמי).
נראה לי אני בסופו של דבר ארכוש C5D.
בקשר ל FLAC, איך מצאת את המוסיקה שלך עד עכשיו? תעשה אותו דבר אבל בחיפוש תרשום גם FLAC...
נערך לאחרונה על ידי freedom_il ב 27/12/2013 20:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

לא נראה לי שיש את זה בארץ. ebay ולחכות חודש זה הפתרון היחיד... אני קניתי מפה: http://www.ebay.com/itm/Original-FiiO-E ... OU:US:3160
אחרי שקיבלתי ווידאתי שזה מקורי באתר של FiiO עם הסיריאל שמגרדים על האריזה (יש חיקויים לדבר הזה, בגלל זה אני מציין את זה ובגלל זה יש להם את הסיריאל עם הגירוד).
אחרי שקיבלתי ווידאתי שזה מקורי באתר של FiiO עם הסיריאל שמגרדים על האריזה (יש חיקויים לדבר הזה, בגלל זה אני מציין את זה ובגלל זה יש להם את הסיריאל עם הגירוד).
- freedom_il
-
- חבר ותיק

E06 בערך 30% יותר חזק וקצת יותר איכותי על פי הנתונים (לא שמעתי את ה E02i). בנוסף יש לו 2 מצבי באס במקום אחד אבל זה לא משמעותי.
ה E06 גם קטן יותר וקל יותר.
אפשר לדעת שזה מקורי אחרי הקנייה: על האריזה יש ברקוד עם מקום לגרד כמו כרטיס מזל ויש שם מספר שמכניסים באתר של FiiO והוא אומר לך אם זה אותנטי.
בנוסף, על ה E06 כבר לא כתוב E06 אלא FUJIYAMA (על הזיופים הראשונים היה כתוב E06, לא יודע איך הם נראים היום).
לדוגמא, ב dealextreme, בתמונה יש E06 ואני חושד שזה זיוף.
גם ל E02i קראתי שיש זיופים אז צריך להזהר.
ה E06 גם קטן יותר וקל יותר.
אפשר לדעת שזה מקורי אחרי הקנייה: על האריזה יש ברקוד עם מקום לגרד כמו כרטיס מזל ויש שם מספר שמכניסים באתר של FiiO והוא אומר לך אם זה אותנטי.
בנוסף, על ה E06 כבר לא כתוב E06 אלא FUJIYAMA (על הזיופים הראשונים היה כתוב E06, לא יודע איך הם נראים היום).
לדוגמא, ב dealextreme, בתמונה יש E06 ואני חושד שזה זיוף.
גם ל E02i קראתי שיש זיופים אז צריך להזהר.