למי שמעוניין יש לי קוד אקטיבציה לFUTUBOX לשבוע בעקבות חג המולד
תשמע כשהייתי בבזק בין לאומי עם 100 מגה אז לא הכל זרם חלק...
עברתי להוטנט ועובד נהדר כולל hd 720p תשמע עשיתי חשבון ל3 חודשים עלה לי גרושים ונהנה מכל רגע ...אני זוכר אותך עשית בעקבותיי לפני שנה פלוס והשירות שלהם היה באמת זוועה וגם ממשק העברת הערוצים היה לא משהו..היום עם תוסף simple iptv בxbmc ניתן לייצר קובץ של הepg והכל עובד לי נהדר אני אשתדל להעלות סרטון ויישתף אותו כאן כך שתוכל להתרשם .
עברתי להוטנט ועובד נהדר כולל hd 720p תשמע עשיתי חשבון ל3 חודשים עלה לי גרושים ונהנה מכל רגע ...אני זוכר אותך עשית בעקבותיי לפני שנה פלוס והשירות שלהם היה באמת זוועה וגם ממשק העברת הערוצים היה לא משהו..היום עם תוסף simple iptv בxbmc ניתן לייצר קובץ של הepg והכל עובד לי נהדר אני אשתדל להעלות סרטון ויישתף אותו כאן כך שתוכל להתרשם .
תודה רבה.totlip כתב:תשמע כשהייתי בבזק בין לאומי עם 100 מגה אז לא הכל זרם חלק...
עברתי להוטנט ועובד נהדר כולל hd 720p תשמע עשיתי חשבון ל3 חודשים עלה לי גרושים ונהנה מכל רגע ...אני זוכר אותך עשית בעקבותיי לפני שנה פלוס והשירות שלהם היה באמת זוועה וגם ממשק העברת הערוצים היה לא משהו..היום עם תוסף simple iptv בxbmc ניתן לייצר קובץ של הepg והכל עובד לי נהדר אני אשתדל להעלות סרטון ויישתף אותו כאן כך שתוכל להתרשם ....
בוקר טוב לכולם!
האתר נקרא FUTUBOX ן=מדובר שירות IPTV שמכיל כרגע 112 ערוצים כאשר רובם ב HD ...
מצורף סרטון קצר שמדגים את השידור שלהם מקונפג ב XBMC..
אני אשתדל להעלות סרט ארוך ואיכותי יותר של המערכת אצלי זאת רק טעימה...בכ"ז אני בעבודה
האתר נקרא FUTUBOX ן=מדובר שירות IPTV שמכיל כרגע 112 ערוצים כאשר רובם ב HD ...
מצורף סרטון קצר שמדגים את השידור שלהם מקונפג ב XBMC..
אני אשתדל להעלות סרט ארוך ואיכותי יותר של המערכת אצלי זאת רק טעימה...בכ"ז אני בעבודה