בעיות עם המדיה סנטר

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
zafsh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

שליחה

שלום יש לי כמה בעיות ואני מקווה לפתור אותם
1. כאשר אני מגדיל את המדיה סנטר למסך מלא כול המסך ניהיה שחור וכדי להציל את המצב אני נאלץ להקטין אותו {יש לי כרטיס מסך מסוג ATI}
2. יש לי pvr150mce והגדרתי את הצפיה בטלויזיה אך אנני יכול לשלוט על העברת הערוצים מהשלט של MCE וכדי להעביר ערוצים אני צריך להעביר דרך השלט של YES.
3. הורדתי את הגרסא החדשה של הEPG ואנני יכול להתחבר מצד הMCE לקבלת הEPG ואני לא מבין למה?
בבקשה צריך עזרה ממכם תודה חברה ויום טוב.

kalinium
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1315

שליחה

תאר את הבעיות ביתר פירוט.
האם על הבלאסטר נדלקת הנורה, כלומר הוא שולח אות והממיר לא מגיב? כי אז יכול להיות שאתה לא בול על העינית.
אם אפילו הנורה לא נדלקת, יכול להיות שלא לימדת את הרסיבר של ה-MCE עם השלט של יס? יכול להיות שהבלאסטר לא בשקע הנכון שלו (יש שניים)

גם לגבי ה-EPG, איפה בדיוק הבעיה? עם איזו תוכנה הורדת? סימנת שזה עבור MCE? הגדרת עם bladerunner pro? עשית הגדרות מדויקות? אין סיבה שזה לא יעבוד, חפש כאן בפורמים חבילה של rafid הכוללת את hebepg ו-bladerunner pro ביחד, ועקוב אחרי ההוראות במדויק. אל תקצר שלבים כי תסתבך.

לגבי הכרטיס מסך, איזה ATI? יש לך דרייברים עדכניים? זה קורה בניגון וידאו או אפילו סתם בתפריטים?

zafsh פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

שליחה

קודם כול תודה
עכשיו לגבי הכרטיס מסך יש לי של ATI ואני לא יודע איזה דריוורים אני צריך להוריד
לגבי הEPG הורדתי את הגרסא של אורן אבל הMCE נותן לי הודעת שגיאה של GUIDE ERROR והוא לא מוריד לי את הEPG
לגבי הבלסטר הוא מחומר לממיר והוא מראה נורה אדומה דולקת אבל אין תגובה אים אני מעביר עורצים בשלט של MCE אז הערוצים בYES לא מתחלפים.
מה אני עושששה????? :@

kalinium
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1315

שליחה

היי, התוכנה של אורן לא מתאימה ישירות לMCE, שוב, תסיר אותה ותתקין את החבילה של rafid.
אל תתעצל לקרוא את ההוראות! צריך תוכנה שמתאמת בין קובץ ה-XML שנוצר על ידי hebepg, ל-MCE. התוכנה הזאת נקראת bladerunner pro.
rafid כבר חיבר ביניהן.
לגבי הבלאסטר. לימדת את MCE את הקודים של יס??
לגבי הכרטיס מסך, לא ענית איזה ATI, וגם, האם זה נתקע לך גם כשאין וידאו מתנגן

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943

שליחה

לגבי המסך השחור בFULL SCREEN זה קרה גם לי בעבר, אני הצלחתי להתגבר על הבעיה הזו ע"י
הפעלת כלי האיפוס של מיקרוסופט (עדיף לבצע איפוס מלא) - אני מאמין שזה קרה לך כשסיימת את הגדרות התצוגה של הMCE.

בקשר לEPG ולמה ש kalinium מציע לך קבל קישור.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0

חזור אל “תוכנה - KODI”