לא מצליחה לראות 3D SBS בפיליפס 7008
שוב הגעתי לשאול ....
אנחנו מנסים לראות 3DSBS מהרשת (אפילו טריילרים מyou tube) ומשום מה הטלויזיה לא זהה שזה 3D ומציגה שתי תמונות אחת ליד השניה או במקרים אחרים אחת מעל השניה
כשאני מנסה לשנות בmenu 3D , רק שתי האופציות הראשונות מאופשרות (2D או המרה מ 2D ל 3D) וכל האחרות כמו SBS . אחת מעל השניה לא מאופרות (הם אפורות)
האם יש משהו נוסף בהגדרות הטלויזיה או בכלל שלא עשינו טוב ?
בתודה
מיה
אנחנו מנסים לראות 3DSBS מהרשת (אפילו טריילרים מyou tube) ומשום מה הטלויזיה לא זהה שזה 3D ומציגה שתי תמונות אחת ליד השניה או במקרים אחרים אחת מעל השניה
כשאני מנסה לשנות בmenu 3D , רק שתי האופציות הראשונות מאופשרות (2D או המרה מ 2D ל 3D) וכל האחרות כמו SBS . אחת מעל השניה לא מאופרות (הם אפורות)
האם יש משהו נוסף בהגדרות הטלויזיה או בכלל שלא עשינו טוב ?
בתודה
מיה
זו טלויזיה עם 3D פסיבי . האם זה קשור ?
האם אמורים לראות 2 חצאים בטלויזיה עצמה ? או שכבר בטלויזיה רואים את התמונה בכאילו 3D (מעיין מטושטש כזה = תמונה על תמונה) ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אם את רואה שני חצאים, את צריכה להגדיר בעזרת השלט והתפריטים של הטלוויזיה עצמה שאת צופה בתוכן מסוג 3D SBS.
אם את כבר רואה את התמונה המטושטשת, את צריכה להרכיב את המשקפיים שהגיעו עם הטלוויזיה.
אם את כבר רואה את התמונה המטושטשת, את צריכה להרכיב את המשקפיים שהגיעו עם הטלוויזיה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ברור שהרכבנו משקפיים
השאלה היא האם הטלוייזיה כבר צריכה להראות (בלי משקפיים ) המרה לתמונה אחת או זה מתבצע במשקפיים
כמו שרשמתי בהתחלה - האזור של ה 3D side by side משום מה לא מאופשר שמציגים את הסרט הספציפי הזה
רק ה 2d וה 2d--> 3D
כמו שרשמתי בהתחלה - האזור של ה 3D side by side משום מה לא מאופשר שמציגים את הסרט הספציפי הזה
רק ה 2d וה 2d--> 3D
תודה , נבדוק ממקורות אחרים אם זה גם ככה ...
אולי נוריד איזה טרייל ל HD שמחובר לטלויזיה
תודה
מישהו יכול לתת לי כיול מיטבי ל7008
תודה
מישהו יכול לתת לי כיול מיטבי ל7008
Re: ברור שהרכבנו משקפיים
המרה לתמונה אחת מתבצעת במסך, לא במשקפייםmayav כתב:השאלה היא האם הטלוייזיה כבר צריכה להראות (בלי משקפיים ) המרה לתמונה אחת או זה מתבצע במשקפיים
רק ה 2d וה 2d--> 3D...
המסכים לא מזהים אוטומטית כל פורמט של תלת מימד.dudis כתב:לא כל הסרטים ביוטיוב מתאימים , אם הטלויזיה מזהה תלת מימד היא הופכת אוטומטית לתלת מימד , הכי טוב עם סטרימר מיועד לתלת מימד , גם תרגום בעיברית רק עם סטרימר לי יש את הפרודגי...