תיקון תקלה בgaggia pure
היי,
יש לי את המכונה יותר משנתיים ועכשיו אין שאיבת מים.
הנורות דולקות, המים מתחממים אבל כשאני לוחץ על הכפתור השאיבה אין תגובה.
יכול להיות שהלכה המשאבה?
איפה ניתן אותה באזור השפלה והמרכז? וכמה אמור לעלות תיקון כזה?
תודה.
יש לי את המכונה יותר משנתיים ועכשיו אין שאיבת מים.
הנורות דולקות, המים מתחממים אבל כשאני לוחץ על הכפתור השאיבה אין תגובה.
יכול להיות שהלכה המשאבה?
איפה ניתן אותה באזור השפלה והמרכז? וכמה אמור לעלות תיקון כזה?
תודה.
נערך לאחרונה על ידי Tomer-A ב 26/12/2013 14:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
אספרסימו,
אזור התעשייה אור יהודה.
0503334826 - אנדרי
זו ההמלצה שלי,
כך בחשבון שלושה ימים של אישפוז המכונה....
ויש גם את דובי /עופר- זה שמנהל את פורום קפה בתפוז, ולו יש מעבדה באחד מהרחובות הקטנים שדרום ת"א (אזור רח' העליה ) - COFFEELAB .
בהצלחה.
אזור התעשייה אור יהודה.
0503334826 - אנדרי
זו ההמלצה שלי,
כך בחשבון שלושה ימים של אישפוז המכונה....
ויש גם את דובי /עופר- זה שמנהל את פורום קפה בתפוז, ולו יש מעבדה באחד מהרחובות הקטנים שדרום ת"א (אזור רח' העליה ) - COFFEELAB .
בהצלחה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אם אתה רוצה אז אתה יכול לפרק ולבדוק מה קורה ביציאה של המשאבה.
אפשר לנקות אבנית, אפשר לפרק את המשאבה לנקות ולהרכיב ואם כלום לא עוזר אז אפשר לקנות לבד משאבה ולהחליף.
יש משאבות בתבור או אברהמי.
אפשר לנקות אבנית, אפשר לפרק את המשאבה לנקות ולהרכיב ואם כלום לא עוזר אז אפשר לקנות לבד משאבה ולהחליף.
יש משאבות בתבור או אברהמי.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
תודה על התגובות. החלפת משאבה במעבדה יעלה לי משהו כמו 500 ש"ח.
השאלה שלי אם אני יכול לעשות זאת לבד ומה אני צריך לדעת בשביל זה? למשל, איך מרוקנים את המים כשהמשאבה לא עובדת? האם צריך לבצע פעולות מיוחדות אחרי החלפת המשאבה או שהמכונה מוכנה להפקת קפה?
השאלה שלי אם אני יכול לעשות זאת לבד ומה אני צריך לדעת בשביל זה? למשל, איך מרוקנים את המים כשהמשאבה לא עובדת? האם צריך לבצע פעולות מיוחדות אחרי החלפת המשאבה או שהמכונה מוכנה להפקת קפה?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אפשר להחליף לבד.
תתחיל לפרק את המכונה - יש לך פה את כל המפרט: http://www.partsguru.com/user/PARTS%20E ... 0COLOR.pdf
משאבה בדרך כלל מחוברת עם אומים של הצנרת - זה יכול לנוע מ 17 עד 20 מ"מ (אפשר גם לנסות עם שבדי).
המשאבה גם מתפרקת ואפשר לנקות ולהרכיב ולראות מה קורה.
המשאבה צריכה לקבל 220V ולעבוד - אפשר לבדוק אם היא בכלל מקבלת מתח.
תתחיל לפרק את המכונה - יש לך פה את כל המפרט: http://www.partsguru.com/user/PARTS%20E ... 0COLOR.pdf
משאבה בדרך כלל מחוברת עם אומים של הצנרת - זה יכול לנוע מ 17 עד 20 מ"מ (אפשר גם לנסות עם שבדי).
המשאבה גם מתפרקת ואפשר לנקות ולהרכיב ולראות מה קורה.
המשאבה צריכה לקבל 220V ולעבוד - אפשר לבדוק אם היא בכלל מקבלת מתח.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
שמח לבשר שאחרי פירוק המכונה התברר שכנראה הכפתור לא העביר את המתח למשאבה ועכשיו היא עובדת.
חשדתי שזה הכפתור מפני שהמשאבה הפסיקה לעבוד בבת אחת ובדרך כלל משאבות מתות עם רעשי גסיסה.
כרגע הכל עובד. תודה על העזרה. חסכתי כמה שקלים
חשדתי שזה הכפתור מפני שהמשאבה הפסיקה לעבוד בבת אחת ובדרך כלל משאבות מתות עם רעשי גסיסה.
כרגע הכל עובד. תודה על העזרה. חסכתי כמה שקלים
כל הכבוד על התושיה, החסכון מבורך, אך מה שמלחיץ בעיקר במצבים הללו של שליחת מכונה למעבדה היא העובדה שאתה תקוע מספר ימים ללא קפה ראוי... עד שהיא חוזרת מתיקוןTomer-A כתב:שמח לבשר שאחרי פירוק המכונה התברר שכנראה הכפתור לא העביר את המתח למשאבה ועכשיו היא עובדת.
כרגע הכל עובד. תודה על העזרה. חסכתי כמה שקלים...
בדקתי עם טסטר אם יוצא 220V מהמפסק (לבדוק על המנוע היה בעייתי מכיוון שהפירוק לא פשוט).
איכשהו בגלל הבדיקה המפסק התחיל לעבוד.
מהר חיברתי הכל חזרה וזה המשיך לעבוד.
אני לוקח בחשבון שאולי המפסק בסוף חייו ואצטרך להחליף אותו בקרוב. אבל זה הרבה יותר פשוט מלהחליף מנוע.
איכשהו בגלל הבדיקה המפסק התחיל לעבוד.
מהר חיברתי הכל חזרה וזה המשיך לעבוד.
אני לוקח בחשבון שאולי המפסק בסוף חייו ואצטרך להחליף אותו בקרוב. אבל זה הרבה יותר פשוט מלהחליף מנוע.