מה ההבדל בין מנוע טובולארי לסינכרוני ? - מסך הקרנה חשמלי
מה ההבדל ומי מהם איכותי יותר?
במקום מסוים רשומות ההגדרות הבאות:
"מסכים חשמלים טבולאריים"
"מסכים חשמלים רגילים :
האם לדעתכם הכוונה לשני הנ"ל?
ראיתי שיש גם מנוע מסוג סומפי.
מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בנושא?
בנוסף, סוגי "בד".
הם מישהו יודע מה ההבדל בין :
PVC laminated, polyester warp knitting fabric
לבין למשל :
PVC laminated, fibre glass fabric
או:
PVC laminated, polyester woven fabric
מקווה שלא העליתי שאלות קשות מדי...
במקום מסוים רשומות ההגדרות הבאות:
"מסכים חשמלים טבולאריים"
"מסכים חשמלים רגילים :
האם לדעתכם הכוונה לשני הנ"ל?
ראיתי שיש גם מנוע מסוג סומפי.
מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בנושא?
בנוסף, סוגי "בד".
הם מישהו יודע מה ההבדל בין :
PVC laminated, polyester warp knitting fabric
לבין למשל :
PVC laminated, fibre glass fabric
או:
PVC laminated, polyester woven fabric
מקווה שלא העליתי שאלות קשות מדי...
אוקי עזבו את נושא המנועים. איכשהו הבנתי שטובולרי עדיף והאמת שאני עדיין לא בטוח שאלך על חשמלי.
אבל עניין סוגי ה"בד" חשוב ודחוף לי, כי אני צריך לבחור בין אופציות ולצערי הספק כאן לא ממש עוזר....
האם למישהו מידע על ההבדלים מבין אלו שפורטו לעיל?
ממעט הנתונים שיש לי לכולם גיין 1:1
הראשון שם בעובי 0.38 מ"מ
ושני האחרים בעובי 42 מ"מ.
האם לדעתכם יש לזה חשיבות?
אולי יש כאן עניין של צפיפות ובד חלק יותר לעומת מחוספס?
מצרף המפרטים:
http://www.vegamfg.com.hk/en/products/i ... o=3&ppno=1
הראשון הוא כנראה מפיברגלאס.
השני תפור משהו והשלישי משהו סריגה עטופה (הכל בתרגום חופשי).
אבל עניין סוגי ה"בד" חשוב ודחוף לי, כי אני צריך לבחור בין אופציות ולצערי הספק כאן לא ממש עוזר....
האם למישהו מידע על ההבדלים מבין אלו שפורטו לעיל?
ממעט הנתונים שיש לי לכולם גיין 1:1
הראשון שם בעובי 0.38 מ"מ
ושני האחרים בעובי 42 מ"מ.
האם לדעתכם יש לזה חשיבות?
אולי יש כאן עניין של צפיפות ובד חלק יותר לעומת מחוספס?
מצרף המפרטים:
הראשון הוא כנראה מפיברגלאס.
השני תפור משהו והשלישי משהו סריגה עטופה (הכל בתרגום חופשי).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78877
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
סומפי זו חברה לא סוג של מנוע. לגבי שני המנועים שציינת, לא ממש מכיר.
מה בדיוק אתה מחפש? להרכיב לבד סט? זה לא רק סוג הבד אלא גם סוג המתיחה וכו׳
מה בדיוק אתה מחפש? להרכיב לבד סט? זה לא רק סוג הבד אלא גם סוג המתיחה וכו׳
המפרט זהה למעט בדגם K שבו, אם תשים לב, עובי הבד הינו 0.38 לעומת שני הראשונים ששם זה 0.42.
גם לי נראה שזה מסודר לפי עדינות המרקם והצפיפות שלו, כאשר A , גם כדבריך, הינו העדין ביותר.
מכיוון שכנראה לכאן מביאים רק את שני הבאים בתור ולא את A ( אלא אם זאת הזמנה מיוחדת המייקרת משמעותית), ויש מצב שאאלץ ללכת על אחד מהשניים הבאים בתור, תוכל להגיד לי מניסוניך עם בדים/התחושה שלך, עד כמה זה משמעותי? והאם גם לעובי הבד חשיבות לאיכות התמונה המתקבלת?
תודה.
גם לי נראה שזה מסודר לפי עדינות המרקם והצפיפות שלו, כאשר A , גם כדבריך, הינו העדין ביותר.
מכיוון שכנראה לכאן מביאים רק את שני הבאים בתור ולא את A ( אלא אם זאת הזמנה מיוחדת המייקרת משמעותית), ויש מצב שאאלץ ללכת על אחד מהשניים הבאים בתור, תוכל להגיד לי מניסוניך עם בדים/התחושה שלך, עד כמה זה משמעותי? והאם גם לעובי הבד חשיבות לאיכות התמונה המתקבלת?
תודה.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
לבד עבה יותר יש פחות נטייה להיווצרות גלים, אבל זה תלוי בעוד המון גורמים.
יש לך אפשרות לראות את הבדים לפני שאתה רוכש?
בעיקרון, אם אין איזו דרישה מיוחדת מהמסך (גיין גבוה או צפייה בחדר מואר) ובמסכים זולים בעיקר, כדאי לבחור בבד עם התכונות הבאות:
1) מרקם עדין ככל האפשר
2) כמה שפחות מבריק
3) צבע ניטראלי לבן
יש לך אפשרות לראות את הבדים לפני שאתה רוכש?
בעיקרון, אם אין איזו דרישה מיוחדת מהמסך (גיין גבוה או צפייה בחדר מואר) ובמסכים זולים בעיקר, כדאי לבחור בבד עם התכונות הבאות:
1) מרקם עדין ככל האפשר
2) כמה שפחות מבריק
3) צבע ניטראלי לבן
No place like home.......... Theater
לצערי אין לי אפשרות לראות ולמשש את הבד לפני הרכישה.
יש לי שתי חלופות לרכישת המסך.
באחת מהן (עומד להגיע כחדש במשלוח מח"ול באמצע ינואר) מובטח לי בד מסוג B ובאופציה השנייה , זולה משמעותית ומאותו יצרן , עם דגם מנגנון מעט שונה, לא יודעים/מוכנים אפילו לתת לי את סוג הבד. אבל כנראה שאסע אליהם ואבקש לבדוק האם זה רשום על האריזה. אם גם זה לא יתאפשר שם במקום, אוותר ולא אקנה 'חתול בשק'.
המשפט הראשון שרשמת חשוב ונראה לי הגיוני (הקשר בין עובי הבד וגלים) זאת כמובן בהנחה/ידיעה ששאר הגורמים בחלופות שלפני , די זהים.
ומיכוון שגם המרקם כנראה מסודר לפי סדר היות הבד עדין ובעל משטח חלק , וגם המחיר יורד בהתאם ( כלומר העדין ביותר הוא היקר יותר) הרי שאם מה שמוצע לי במקום עם המחיר האטרקטיבי הוא לפחות B , אקנה שם.
אם זה יהיה k , שהוא גם דק יותר וגם פחות 'חלק', אוותר ואקח את זה עם בד ה-B , שהינו יקר יותר.
אין אצלי דרישות מיוחדות כמו גיין גבוה או חדר מואר מאוד והבדים המוצעים הינם כאמור מאט לבן עם גיין 1.0 אז נראה שמבחינה הזו זה יהיה בסדר.
יש לי שתי חלופות לרכישת המסך.
באחת מהן (עומד להגיע כחדש במשלוח מח"ול באמצע ינואר) מובטח לי בד מסוג B ובאופציה השנייה , זולה משמעותית ומאותו יצרן , עם דגם מנגנון מעט שונה, לא יודעים/מוכנים אפילו לתת לי את סוג הבד. אבל כנראה שאסע אליהם ואבקש לבדוק האם זה רשום על האריזה. אם גם זה לא יתאפשר שם במקום, אוותר ולא אקנה 'חתול בשק'.
המשפט הראשון שרשמת חשוב ונראה לי הגיוני (הקשר בין עובי הבד וגלים) זאת כמובן בהנחה/ידיעה ששאר הגורמים בחלופות שלפני , די זהים.
ומיכוון שגם המרקם כנראה מסודר לפי סדר היות הבד עדין ובעל משטח חלק , וגם המחיר יורד בהתאם ( כלומר העדין ביותר הוא היקר יותר) הרי שאם מה שמוצע לי במקום עם המחיר האטרקטיבי הוא לפחות B , אקנה שם.
אם זה יהיה k , שהוא גם דק יותר וגם פחות 'חלק', אוותר ואקח את זה עם בד ה-B , שהינו יקר יותר.
אין אצלי דרישות מיוחדות כמו גיין גבוה או חדר מואר מאוד והבדים המוצעים הינם כאמור מאט לבן עם גיין 1.0 אז נראה שמבחינה הזו זה יהיה בסדר.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מנוע טובולארי אמין יותר, שקט יותר ונוח יותר אך הוא יקר יותר לאומת מנוע סינכרוני.
שינוי עצירת המסך מתבצע על ידי מיקרוסוויץ' שמנתק את המתח למנוע בנק' מסויימת על פי ציר ולא קשור לסוג המנוע. (מפסק סוף מסלול)
שינוי עצירת המסך מתבצע על ידי מיקרוסוויץ' שמנתק את המתח למנוע בנק' מסויימת על פי ציר ולא קשור לסוג המנוע. (מפסק סוף מסלול)