החלפת סוללה בנקסוס 5 - לא ביג דיל ברמה הטכנית ולא יקר - רק 20 דולר
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
הי,
האמת לפני רכישת הנקסוס 5, חששתי מהקטע של חוסר היכולת לפתוח את המכסה ולהחליף סוללה - כסוללה רזרבית לשימוש שוטף או חדשה במקום הקודמת שנגמרה.
האירוע להחלפת סוללה במקום הגמורה, מקווה שיתרחש לא לפני תום 3 שנים, מהיום שאתחיל להשתמש בו ( עוד יומיים), אך בדיקת הנושא עקרונית הביאה לי רגיעה משמעותית , כאשר נתקלתי היום בסרטון הפירוק והחלפה של כול חלק שהוא - ביוטיוב - ובדיקת המחיר של הסוללה האורגינלית = באייבי עולה 20 דולר כולל משלוח לארה"ב.
הסרטון:
וקישור לרכישת הסוללה:
http://www.ebay.com/itm/New-Original-Ba ... 2ecc5ba607
או באתר מפיקי הסרטון - חשוב לרשום לפניכם
- יש שם כמעט כול חלק שחלמתם למצוא במידה ויש חלק שנדפק בנייד שלכם:
http://www.etradesupply.com/lg-nexus-5-battery.html
בהזדמנות זאת שאלה:
האם יצא למישהוא מבעלי נקסוס 4 , לרכוש סוללה ולהחליפה באופן עצמאי - ללא שחיטה המעבדות הסלולר שלנו. ( ראיתם את הכתבה השבוע - "יצאת צדיק" - ידענו שהם נוכלים אבל לא תארתי לי שעל כול אחד צדיק יש אחד נוכל).
האמת לפני רכישת הנקסוס 5, חששתי מהקטע של חוסר היכולת לפתוח את המכסה ולהחליף סוללה - כסוללה רזרבית לשימוש שוטף או חדשה במקום הקודמת שנגמרה.
האירוע להחלפת סוללה במקום הגמורה, מקווה שיתרחש לא לפני תום 3 שנים, מהיום שאתחיל להשתמש בו ( עוד יומיים), אך בדיקת הנושא עקרונית הביאה לי רגיעה משמעותית , כאשר נתקלתי היום בסרטון הפירוק והחלפה של כול חלק שהוא - ביוטיוב - ובדיקת המחיר של הסוללה האורגינלית = באייבי עולה 20 דולר כולל משלוח לארה"ב.
הסרטון:
וקישור לרכישת הסוללה:
http://www.ebay.com/itm/New-Original-Ba ... 2ecc5ba607
או באתר מפיקי הסרטון - חשוב לרשום לפניכם
- יש שם כמעט כול חלק שחלמתם למצוא במידה ויש חלק שנדפק בנייד שלכם:
http://www.etradesupply.com/lg-nexus-5-battery.html
בהזדמנות זאת שאלה:
האם יצא למישהוא מבעלי נקסוס 4 , לרכוש סוללה ולהחליפה באופן עצמאי - ללא שחיטה המעבדות הסלולר שלנו. ( ראיתם את הכתבה השבוע - "יצאת צדיק" - ידענו שהם נוכלים אבל לא תארתי לי שעל כול אחד צדיק יש אחד נוכל).
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73306
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3163 פעמים
רכשתי מאיביי סוללה, החלפתי במעבדה, לקחו לי 50 ש"ח בלבד על ההחלפה (לא היה לי זמן או מוטיבציה להתעסק עם זה).
- Huber
- חבר במועדון HT

NEXUS 4
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
הי ערן,
מעניין לדעת פרטים על המעבדה הזאת.
יש לשבח אותה שהיא מוכנה בכלל להתקין מוצר שלא נרכש אצלה, ועלות של 50 שקל לפעולה הזאת היא בהחלט מחיר שפוי וכדאי.
ביצוע פעולות פירוק כאלו, שלא לכול אחד יש את המגע העדין והמקצועי , ופעולה עצמית עלולה גם לגרום לנזק שלא היה מקודם.
אך אם זה בוצע בנקסוס 4 - אך זה יכול להיות?,
תוך שנה להחליף סוללה זה נראה לא סביר בכלל !!!
מעניין לדעת פרטים על המעבדה הזאת.
יש לשבח אותה שהיא מוכנה בכלל להתקין מוצר שלא נרכש אצלה, ועלות של 50 שקל לפעולה הזאת היא בהחלט מחיר שפוי וכדאי.
ביצוע פעולות פירוק כאלו, שלא לכול אחד יש את המגע העדין והמקצועי , ופעולה עצמית עלולה גם לגרום לנזק שלא היה מקודם.
אך אם זה בוצע בנקסוס 4 - אך זה יכול להיות?,
תוך שנה להחליף סוללה זה נראה לא סביר בכלל !!!
- Huber
- חבר במועדון HT

סיפור ארוך, הייתי במזרח, המכשיר נרטב והסוללה התנפחה (ודרך אגב סדקה את הזכוכית בגב). ההחלפה עזרה אך אחרי חודשיים המכשיר התחיל להיכבות לבד ושום מעבדה (עברתי 4) לא הצליחה לפתור את הבעיה, זו הסיבה שהזמנתי את הנקסוס 5.
לגבי המעבדה, זה בחור צעיר שפתח מקום חדש, הוא כנראה מוכן לעשות הכל בשביל להתחיל לצבור קהל לקוחות
לגבי המעבדה, זה בחור צעיר שפתח מקום חדש, הוא כנראה מוכן לעשות הכל בשביל להתחיל לצבור קהל לקוחות
- Huber
- חבר במועדון HT

בעכו, רחוב אברהם בן שושן, כרגע אין לי יותר פרטים. בפעם הבאה שאעבור שם ארשום את השם והמספר.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
·shahar91 כתב:@AmiEfroni
·הקישורים לקנייה באינטרנט אמינים? כלומר הם מספקים בטריות איכותיות/מקוריות?...
עמי כבר לא יענה לך.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- Huber
- חבר במועדון HT

וזה נקרא "ברוך המחייה מתים" 
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אני מסך החלפתי בנקסיס 5 5 פעמים!!!
פעמים קניתי מאיבאי והחליפו לי במעבדה ב50 שקל גם, ואז כבר לא יכולתי לחכות החלפתי באותה מעבדה בגלל האמינות שלהם.
פעמים קניתי מאיבאי והחליפו לי במעבדה ב50 שקל גם, ואז כבר לא יכולתי לחכות החלפתי באותה מעבדה בגלל האמינות שלהם.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
לא בעיה להחליף הבעיה זה למצוא בטריה מקורית או לפחות אחת טובה כי כל מה שמוכרים באייבי וAliexpress מזויפות וגורמות לבעיות. מניסיון.mp3lll כתב:אני מסך החלפתי בנקסיס 5 5 פעמים!!!
פעמים קניתי מאיבאי והחליפו לי במעבדה ב50 שקל גם, ואז כבר לא יכולתי לחכות החלפתי באותה מעבדה בגלל האמינות שלהם....
עברתי על כל הביקורות בAliexpress ולא היה בן אדם אחד שרשם שהוא נפל על בטריה טובה.