http://www.mako.co.il/entertainment-cel ... 1898243326חכו שתראו מה באיזה סוג של ריקוד מתעסקת סתיו קצין, הכוכבת החדשה של הפריים טיים. "זאת לא חשפנות", היא מבהירה....
פרחה או מה?!

http://www.mako.co.il/entertainment-cel ... 1898243326חכו שתראו מה באיזה סוג של ריקוד מתעסקת סתיו קצין, הכוכבת החדשה של הפריים טיים. "זאת לא חשפנות", היא מבהירה....

למה אתה חושב שאם מעלים טריילר/או כתבה חדש/ה זה הצפה?!shuali כתב:אין צורך להציף את הפורום בדיונים חסרי תוכן.... בטח לא לכל טריילר חדש שיוצא...

אני חייב לציין שמזמן כבר רציתי לכתוב הערה דומה בקשר להצפת הפורום בטריילרים.shuali כתב:סתם בדקתי עכשיו... יש לך לא פחות מ9 דיונים בעמוד הראשון בשם "טריילר לסרט" שלרובם אין אפילו תגובה אחת. מילא היה גם מידע על הסרט, תסריט, עלילה תאריך יציאה שחקנים וכו... אבל כולה יש לינק ליוטיוב. אני לא בא להיות שוטר אבל זה פשוט מציק בעין, ממש...

עכשיו לא כי הם כבר ירדו לתחתית העמוד (אף אחד לא מגיב?), אבל באותו שבוע היום לפחות 6-7 בראש הפורוםoferlaor כתב:אני לא באמת חושב שזו גישה נכונה. אני מעדיף שלא להציף כמוכם, אך כל טריילר הוא נושא בפני עצמו. מה שאולי כדאי לעשות זה להוסיף
מידע נוסף ולא רק טריילר.
אגב, לא ממש מרגיש את ההצפה שאתם מתארים....
לא הבנת, אין בעיה שתפתח כמה דיונים שאתה רוצה - אבל שיהיה להם תוכן ופואנטה, תסלח לי מאוד אבל להביא כתבה (צהובה) מאתר אחר בצורת לינק, עם תגובה "איזה פרחה?!?!111" על מישהי שאף אחד לא שמע עליה שרקדה במועדונים לפרנסתה זה לא בדיוק "דיון", גם לא: "טריילר לסרט חדש: דודו ומפתח הקסמים 2" עם לינק לטריילר ביוטיוב. אין צורך לפתוח דיון לכל טריילר מה גם שזה לא נותן לגולשים אפשרות "לקבל את המידע" מאחר ואין כזה בדיון - לא תאריך יציאה, לא שחקנים, לא עלילה \ תקציר \ ביקורת.תגובה שלי: לכל אותם חברים אשר התלוננו או צר להם בעין,ומעיק או מציק
על הצפה שלי וכדומה פה בפורום הזה.
הפורום הזה נועד בשביל לשתף חברים, שלא תמיד מודעים לכתבות או טריילרים שנמצאים ברשת
בנושא של "סרטים/קולנוע טלויזיה מידה בידור וכ'ו."
כי הרשת מלאה בפול דברים ולא תמיד נכנסים לאתרים הללו.
ולכן רוב החברים (היוזרים) שנכנסים לפה מין הסתם ומבקרים כאן רוב הזמן..
ולמה? כי בעצם נוח להם למצוא את מבוקשם כאן בפורום מאשר לחפש באתר אחר.
בישביל לקבל את המידע.
אז אם חשבתם שאני מציף טעות בידכם!
לפעמים בא מישהו כמוני ומפריח חיים בפורום. אז לכם זה נראה כהצפה חבל מאוד....

שבוע מבורך לך.אני לא בא להיות שוטר אבל זה פשוט מציק בעין, ממש...
זה שאחרים לא כותבים לא אומר שזה לא מפריע להם... אני גם לא הגבתי בדיון "שר הטבעות איזה סדר עדיף?" זה לא אומר שאין לי דעה בנושא.clubnet כתב:shuali- חוץ ממך(בעיקר אתה) ועוד 2 חברים לאף אחד עד עכשיו, לא הפריע שהבאתי קישורים לטריילרים
לכל טריילר קישור שרשור בנפרד.
או כתבה כלשהיא, מה אני יגיד לך מציק לך בעין אל תכנס אל תגיב.
אני לא הולך לנהל איתך דיון על כך.
אני סיימתי לנהל איתך דו שיח!
נ.ב- שמתי לב לכך שזה מציק לך חזק בעין..
אי לכך שכתבת לי בשרשור הזה :שבוע מבורך לך.אני לא בא להיות שוטר אבל זה פשוט מציק בעין, ממש......