ברשותי מזגן מרכזי. המזגן בן 8 מתוכם 5 שנים ברשותי (לפני כן היה בבעלותם של דיירי הדירה הקודמים). אין לי מה לומר נגד המזגן. אולי שהקבלן הטיפש החליט לשים מזגנים מרכזיים של 5 כוחות סוס גם בפנטהאוס הגדול וגם בדירות השלושה חדרים שאחת מהן ברשותי. חוץ מזה המזגן קירר וחימם כמו שצריך.
כבר בחורף הקודם שמתי לב שהוא לא מחמם כמו שצריך (בקיץ קירר ללא בעיה). בסופה האחרונה הבנתי שהוא רחוק מלחמם כמו שצריך. הגעתי לטמפרטורה של 28 והטרמוסטט לא נכנס בכלל לפעולה כי הטמפרטורה הרצויה לא מתקבלת.
החלטתי להזמין טכנאי. לאחר שהזמנתי טכנאי, התברר לי גם שהמזגן מקפיץ את החשמל בבית.
בפעם הראשונה שצילצלתי, הסופה כבר הסתיימה ומרות זאת במענה הקולי שלהם נאמר שבגלל מזג האויר זמני ההמתנה ארוכים (זה לא העסק הראשון שנאחז בסערה כדי לספק תירוצים על שירות לא טוב אבל בתדיראן עסקינן כרגע). לאחר 15 דקות מייגעות, החלטתי להשתמש בשירות הצילצול החוזר שמבטיח לך שיחזרו אליך ברגע שתורך בתור יגיע. זה קרה ב 11:00 בבוקר. ביום למחרת ב 15:00 בצהרים, הבנתי שתורי כנראה גם לא יגיע. צילצתי, המתנתי כחצי שעה עד שענו (מעניין שהתור השני שלי הגיע לפני הראשון
היום הגיע היום המיוחל. ישבתי בבית (שלא תחשבו שאני לא עובד או משהו) וב 11:30, הבנתי שיש מצב שהטכנאי לא יגיע בזמן. צילצלתי שוב לשירות כדי לברר מה קורה. ב 12:00!! ענתה לי מוקדנית שאמרה בנונשלנטיות "רשום לי שהטכנאי צריך להגיע בין 12 ל 16". אתם מבינים שאין שום סיכוי שסגרתי על שעות כאלה. אני אף פעם לא סוגר על שעות שהן לא בבוקר.
מחר בבוקר אמור לבוא לי טכנאי אחר גם בין 8 ל 12 אז ביקשתי (בגלל הפדיחה שלהם) שגם שלהם יבוא אז וככה אני לא אחכה שוב לחינם אז המוקדנית (שוב בנונשלנטיות) אמרה "אני לא יכולה מחר. יום ראשון טוב לך?"
באותו רגע כבר רתחתי. אמרתי לה שאזמין כבר מישהו אחר.
אני מניח שאחד מהדברים קרה:
1) המוקדנית שקבעה לי את התור, התבלבלה ורשמה 12 עד 16 במקום 8 עד 12 (סבירות נמוכה מאוד)
2) הטכנאי לא הספיק לסיים עם הלקוחות האחרים והמוקדנית שדיברתי איתה היום פשוט שיקרה לי בפנים.
לכל מי שחושב להצטרף ללקוחות ה"מרוצים" של תדיראן, קחו בחשבון שהחברה היא כבר לא חברה אלא קונצרן והיחס ללקוח הבודד בהתאם.