חייב לספר פה סיפור קצר על שירות של תדיראן

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #1 

כן כן, תדיראן. חברה שהפכה לקבוצה או אפילו לקונצרן.
ברשותי מזגן מרכזי. המזגן בן 8 מתוכם 5 שנים ברשותי (לפני כן היה בבעלותם של דיירי הדירה הקודמים). אין לי מה לומר נגד המזגן. אולי שהקבלן הטיפש החליט לשים מזגנים מרכזיים של 5 כוחות סוס גם בפנטהאוס הגדול וגם בדירות השלושה חדרים שאחת מהן ברשותי. חוץ מזה המזגן קירר וחימם כמו שצריך.
כבר בחורף הקודם שמתי לב שהוא לא מחמם כמו שצריך (בקיץ קירר ללא בעיה). בסופה האחרונה הבנתי שהוא רחוק מלחמם כמו שצריך. הגעתי לטמפרטורה של 28 והטרמוסטט לא נכנס בכלל לפעולה כי הטמפרטורה הרצויה לא מתקבלת.
החלטתי להזמין טכנאי. לאחר שהזמנתי טכנאי, התברר לי גם שהמזגן מקפיץ את החשמל בבית.
בפעם הראשונה שצילצלתי, הסופה כבר הסתיימה ומרות זאת במענה הקולי שלהם נאמר שבגלל מזג האויר זמני ההמתנה ארוכים (זה לא העסק הראשון שנאחז בסערה כדי לספק תירוצים על שירות לא טוב אבל בתדיראן עסקינן כרגע). לאחר 15 דקות מייגעות, החלטתי להשתמש בשירות הצילצול החוזר שמבטיח לך שיחזרו אליך ברגע שתורך בתור יגיע. זה קרה ב 11:00 בבוקר. ביום למחרת ב 15:00 בצהרים, הבנתי שתורי כנראה גם לא יגיע. צילצתי, המתנתי כחצי שעה עד שענו (מעניין שהתור השני שלי הגיע לפני הראשון :-(). הטלפנית אמרה שטכנאי יכול לבוא בעוד כמה ימים בין 12 ל 16 אחה"צ. אני עובד בת"א וגר בהרצליה לכן הזזתי את הטכנאי כמה ימים קדימה כדי לקבל זימון ל 8 בבוקר עד 12 בצהרים.
היום הגיע היום המיוחל. ישבתי בבית (שלא תחשבו שאני לא עובד או משהו) וב 11:30, הבנתי שיש מצב שהטכנאי לא יגיע בזמן. צילצלתי שוב לשירות כדי לברר מה קורה. ב 12:00!! ענתה לי מוקדנית שאמרה בנונשלנטיות "רשום לי שהטכנאי צריך להגיע בין 12 ל 16". אתם מבינים שאין שום סיכוי שסגרתי על שעות כאלה. אני אף פעם לא סוגר על שעות שהן לא בבוקר.
מחר בבוקר אמור לבוא לי טכנאי אחר גם בין 8 ל 12 אז ביקשתי (בגלל הפדיחה שלהם) שגם שלהם יבוא אז וככה אני לא אחכה שוב לחינם אז המוקדנית (שוב בנונשלנטיות) אמרה "אני לא יכולה מחר. יום ראשון טוב לך?"
באותו רגע כבר רתחתי. אמרתי לה שאזמין כבר מישהו אחר.
אני מניח שאחד מהדברים קרה:
1) המוקדנית שקבעה לי את התור, התבלבלה ורשמה 12 עד 16 במקום 8 עד 12 (סבירות נמוכה מאוד)
2) הטכנאי לא הספיק לסיים עם הלקוחות האחרים והמוקדנית שדיברתי איתה היום פשוט שיקרה לי בפנים.

לכל מי שחושב להצטרף ללקוחות ה"מרוצים" של תדיראן, קחו בחשבון שהחברה היא כבר לא חברה אלא קונצרן והיחס ללקוח הבודד בהתאם.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #2 

המצב שלך לעומתי עם אלקטרה טוב יותר.
אצלי אלקטרה בכלל לא היה מענה כבר שבוע.המרכזיה רק בשרות קרסה,במכירות משום מה עבדה.
רק אחרי פרסום פוסט בפורום נציגם טיפל בי מיד לשביעות רצוני.
אם המזגן לא באחריות ,אתה לא חייב את תדיראן.
בזמנך הפנוי שלח להם מייל פקס ובקש פיצוי לפי חוק אחור/אי הגעה של הטכנאי.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

זהביתדיראן
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

היי,

ראשית, צר לנו על החוויה הלא נעימה.
עדיין יש עומס גדול מאוד כתוצאה מהסופה שעברה, אנו עושים מאמצים רבים על מנת לספק את השירות הטוב ביותר.

אשמח לקבל פרטים על מנת שנוכל לבדוק את הנושא.
לצורך כך, מוזמן לשלוח מייל לכתובת: [email protected]

בברכה,
זהבית, שירות לקוחות ברשת - תדיראן גרופ
kingikra כתב:כן כן, תדיראן. חברה שהפכה לקבוצה או אפילו לקונצרן.
ברשותי מזגן מרכזי. המזגן בן 8 מתוכם 5 שנים ברשותי (לפני כן היה בבעלותם של דיירי הדירה הקודמים). אין לי מה לומר נגד המזגן. אולי שהקבלן הטיפש החליט לשים מזגנים מרכזיים של 5 כוחות סוס גם בפנטהאוס הגדול וגם בדירות השלושה חדרים שאחת מהן ברשותי. חוץ מזה המזגן קירר וחימם כמו שצריך.
כבר בחורף הקודם שמתי לב שהוא לא מחמם כמו שצריך (בקיץ קירר ללא בעיה). בסופה האחרונה הבנתי שהוא רחוק מלחמם כמו שצריך. הגעתי לטמפרטורה של 28 והטרמוסטט לא נכנס בכלל לפעולה כי הטמפרטורה הרצויה לא מתקבלת.
החלטתי להזמין טכנאי. לאחר שהזמנתי טכנאי, התברר לי גם שהמזגן מקפיץ את החשמל בבית.
בפעם הראשונה שצילצלתי, הסופה כבר הסתיימה ומרות זאת במענה הקולי שלהם נאמר שבגלל מזג האויר זמני ההמתנה ארוכים (זה לא העסק הראשון שנאחז בסערה כדי לספק תירוצים על שירות לא טוב אבל בתדיראן עסקינן כרגע). לאחר 15 דקות מייגעות, החלטתי להשתמש בשירות הצילצול החוזר שמבטיח לך שיחזרו אליך ברגע שתורך בתור יגיע. זה קרה ב 11:00 בבוקר. ביום למחרת ב 15:00 בצהרים, הבנתי שתורי כנראה גם לא יגיע. צילצתי, המתנתי כחצי שעה עד שענו (מעניין שהתור השני שלי הגיע לפני הראשון :-(). הטלפנית אמרה שטכנאי יכול לבוא בעוד כמה ימים בין 12 ל 16 אחה"צ. אני עובד בת"א וגר בהרצליה לכן הזזתי את הטכנאי כמה ימים קדימה כדי לקבל זימון ל 8 בבוקר עד 12 בצהרים.
היום הגיע היום המיוחל. ישבתי בבית (שלא תחשבו שאני לא עובד או משהו) וב 11:30, הבנתי שיש מצב שהטכנאי לא יגיע בזמן. צילצלתי שוב לשירות כדי לברר מה קורה. ב 12:00!! ענתה לי מוקדנית שאמרה בנונשלנטיות "רשום לי שהטכנאי צריך להגיע בין 12 ל 16". אתם מבינים שאין שום סיכוי שסגרתי על שעות כאלה. אני אף פעם לא סוגר על שעות שהן לא בבוקר.
מחר בבוקר אמור לבוא לי טכנאי אחר גם בין 8 ל 12 אז ביקשתי (בגלל הפדיחה שלהם) שגם שלהם יבוא אז וככה אני לא אחכה שוב לחינם אז המוקדנית (שוב בנונשלנטיות) אמרה "אני לא יכולה מחר. יום ראשון טוב לך?"
באותו רגע כבר רתחתי. אמרתי לה שאזמין כבר מישהו אחר.
אני מניח שאחד מהדברים קרה:
1) המוקדנית שקבעה לי את התור, התבלבלה ורשמה 12 עד 16 במקום 8 עד 12 (סבירות נמוכה מאוד)
2) הטכנאי לא הספיק לסיים עם הלקוחות האחרים והמוקדנית שדיברתי איתה היום פשוט שיקרה לי בפנים.

לכל מי שחושב להצטרף ללקוחות ה"מרוצים" של תדיראן, קחו בחשבון שהחברה היא כבר לא חברה אלא קונצרן והיחס ללקוח הבודד בהתאם.
...
בברכה,
זהבית, שירות לקוחות ברשת - תדיראן גרופ

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

הי זהבית,

שלחתי מייל

תודה

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9063
נתן תודות: 1584 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #5 

גם אצלי סיפור דומה. בסוף שבוע שעבר של הסופה משום מה המזגן המרכזי הפסיק לחמם ונתן תקלה של 03 על הצג - זה היה ביום שישי בצהריים.
יום ראשון התקשרתי לתאם טכנאי שכן המזגן באחריות (עברו 7 חודשים מההתקנה), המתנתי למעלה מ- 20 דקות על הקו ואז הגעתי למוקד הודעות שלקחו את הפרטים שלי ואמרו שיחזרו אליי באותו יום לתיאום עד שעה 17:00. אף אחד לא חזר, במקביל שלחתי ביום זה גם פנייה דרך דף צור קשר באתר שלהם.
למחרת התקשרתי שוב, המתנה של 17 דקות ושיחה נותקה, שלחתי עוד מייל דרך האתר ושוב שיחה נוספת עם זמן המתנה זהה ואז לקחו את הפרטים שוב.
"כשרציתי להתעצבן" למה לא חוזרים אליי בהתאם ללו"ז שהם בעצמם נתנו, הבנתי שאין לי על מה כי זה שוב מוקד ההודעות ואין להם דרך לעזור לצערם.
לא הועילו עוד טלפונים ומיילים "צור קשר" עד שהתקשרתי לחנות תדיראן בנתניה שממנה רכשתי את המזגן בזמנו (ויש לציין את בני מנהל החנות שנתן שירות מעל ומעבר למצופה גם כשלא היה בטוח שארכוש דרכו). הסברתי לו את הסיטואציה והחוויה השירותית שקיבלתי.
הוא בדק ונתן לי טלפון אחר שאליו התקשרתי (והמתנתי כמה דקות טובות) אבל לפחות הצלחתי לתאם טכנאי רק ליום ראשון האחרון.
לא עזרו תחנונים של ילדים קטנים בבית ורדיאטורים ומפזרי חום שלא עזרו במאום לקור שהיה.
הטכנאי הגיע ביום ראשון השבוע, אגב איחר חצי שעה מעבר לשעה שנקבע עימו, ישב על המזגן משהו כמו שעה וקצת ולבסוף הצליח לסדר את התקלה שעד היום אינני יודע מהי כי אישתי הייתה בבית ולא הבינה בדיוק מה מו ומי...
ת'אמת - לא ציפיתי לכזה שירות ובמיוחד לאחר חווית השירות המאוד טובה שקיבלתי בתהליך הקנייה !! בשביל זה קניתי תדיראן שמיוצר בארץ ולא משהו שמייבאים מחו"ל.
מובן שיש עומס ותקלות ובמיוחד שיש סופות אבל ניתן להיערך בהתאם הן מבחינת הארכת שעות העבודה של קבלת השיחות והן משעות העבודה של הטכנאים שעובדים כולם קשה אבל אם יש מקרה קיצון אז נרתמים לעזור. אפשר גם לסיים את יום העבודה בשש ולא בחמש כל יום אחת ל.. וכאשר צריך..
אבל קטונתי. בדיעבד ובמבט לאחור היה עדיף לי לנהוג בהזמנה של טכנאי עצמאית ולשלוח בקשה להחזר תשלום מצד תדיראן על חוסר אספקת השירות.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #6 

בגלל זה ומקרים נוספים מצאתי מתקין מזגנים פרטי אמין שבא מתי שצריך
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

אני במקביל בודק לגבי רכישת מזגן אחר אבל גם מנסה להבין עם נציגת השירות מה קרה ומה עושים.
מה שבטוח, כרגע אני בלי מזגן בבית. בחורף אני סובל בשקט (מי ישמע איזה חורף כבר יש בארץ). אם זה היה קיץ, הייתי מגיב אחרת לגמרי.

maya1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1365
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 96 פעמים

שליחה #8 

יתכן שהסערה גרמה לא מעט תקלות ונהיה קצת בלאגן ועומס בשירות שלהם, עד היום היתי די מרוצה מהשירות שלהם , בלא מעט מזגנים ( גם אם לא תמיד ב 100% ) . נקווה שהם ימשיכו לדאוג לשירות טוב גם בהמשך......

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9063
נתן תודות: 1584 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #9 

ronen61 כתב:בגלל זה ומקרים נוספים מצאתי מתקין מזגנים פרטי אמין שבא מתי שצריך
...
זה ברור, אבל כשיש לך מוצר שהוא עדיין באחריות הציפייה (שלי לפחות) היא למינימום שירות ראוי ואם סגרו שחוזרים במועד מסוים אז צריך לעמוד מאחורי האמירה הזו. אם פעמיים לך יחזור אלייך לתיאום ואף אחד לא חוזר - זה מאוד בעייתי בעיני, לא משנה אם היו הרבה תקלות.
אפשר גם לחזור ולהגיד שיש עומס ועדיין לא יכולים לתאם טכנאי, אבל להשאיר אותך "באוויר" בציפייה שבאמת מישהו יתקשר זה כבר משהו אחר... (n)
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

avihuli כתב:
ronen61 כתב:בגלל זה ומקרים נוספים מצאתי מתקין מזגנים פרטי אמין שבא מתי שצריך
...
זה ברור, אבל כשיש לך מוצר שהוא עדיין באחריות הציפייה (שלי לפחות) היא למינימום שירות ראוי ואם סגרו שחוזרים במועד מסוים אז צריך לעמוד מאחורי האמירה הזו. אם פעמיים לך יחזור אלייך לתיאום ואף אחד לא חוזר - זה מאוד בעייתי בעיני, לא משנה אם היו הרבה תקלות.
אפשר גם לחזור ולהגיד שיש עומס ועדיין לא יכולים לתאם טכנאי, אבל להשאיר אותך "באוויר" בציפייה שבאמת מישהו יתקשר זה כבר משהו אחר... (n)
...
זה אלטרנטיבה לא רעה בתנאי שלא נופלים על חאפאר שיכול לגרום לנזק /שריפה.כמו שקרה מקצר חשמלי במזגן בכיתה:
[img2=550x309]http://images1.ynet.co.il/PicServer3/20 ... 0360no.jpg[/img2]
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4469860,00.html

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #11 

אם אתם חושבים שיצא לי משהו מזהבית אז אתם טועים. זה כנראה היה רק כדי לכבות את ה"אש" שהדלקתי פה בשירשור.

בהחלט (n)

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

רכזת תקשורת של תדיראן :תני טיפול עד שהמנכ"ל שלך יגיב אישית לנכתב פה

שליחה #12 

יכול להיות שלך לא יצא כלום,אבל אולי לאחרים זה עזר.
הרגישות של החברות גבוהה מאוד לכל מילה כתובה ברשת,והן מעסיקות רכזות שתפקידן לסרוק את כל המדיה
ולהגיב במיידי על מנת למנוע נזק תדמיתי.
חבל שהאנרגיה הזאת לא מוטמעת בשרות היומיומי,שהאזרח הקטן לא יצטרך לשרוף זמן ועצבים על מנת לקבל
בסך הכל שרות הוגן, בלי חירטוט.
הריי התקציב למשל לפרסום של תדיראן ,אם רק חלק מימנו היה מופנה לשיפור פיזי בנושא האנשה ואמינות
של הנציגים והנהלה ללקוחות,היה מביא נקודות זכות לא מעט. הריי הפרסומת הכי טובה זה מיפה לאוזן,
כל הבלה בלה בפירסום בתקשורת, נופל ברגע שאין מענה מידי בטלפון וזמן המתנת סרק ארוכה.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #13 

kingikra כתב:אם אתם חושבים שיצא לי משהו מזהבית אז אתם טועים. זה כנראה היה רק כדי לכבות את ה"אש" שהדלקתי פה בשירשור.

בהחלט (n)
...

ממליץ לך לא להרפות מהנדון . כנראה שנדיר לקבל שרות איכותי בארצנו.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

למה לא להרפות אם אני יכול לקבל את השירות ממישהו אחר?

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”