המכונה הגיע אליי משומשת ממישהוא שאני מכיר שלא השתמש בה זמן רב אבל משתמע שעובדת טוב סהכ , הבעיה שלי היא כזאת
1. אני כרגע קניתי קפה טחון מראש ונראה שהקפה לא יוצא מספיק עם קרמה - והרבה פעמים בלי קרמה בכלל האם יש איזה שהיא תקלה במכונה או שפשוט הצורך במטחנה צמודה תפתור את הבעיה ?
2. לפעמים שאני שם קפה טחון וממלא את הידית\סלסלה היא לא נכנסת למקום שלה במכונה - כאילו הקפה מפריע זה דבר הגיוני? כמובן שאני דוחס את הקפה האם מדובר פשוט ביותר מדי קפה או תקלה אחרת ? כי כשאני מצליח בקצת יותר כוח לשים במקום נראה שיוצא יותר קרמה עם הקפה אבל עדיין לא ברמת הסרטונים שיש פה או ביוטוב שהמכונה מוציאה....
3. קרה לי כמה פעמים שאחרי הקצפת החלב באתי לרוקן את הידית והקפה השרוף לפח וכשהוצאתי אותו יצא מין לחץ גבוה מאיפה שהידית יושבת וממש העיפה את כל הקפה ולכלכה את כל המסביב... האם אני פועל לא נכון או שמדובר במשהוא אחר ?או שיש צורך לפרוק את הלחץ מהסטימר לפני הוצאה ?
4.אני שומע הרבה דיבורים על זה שהידית והסלסלות שמקבלים עם המכונה לא "להיט" האם שווה לקנות סלסלות אחרות? אם כן איזה... והאם שווה לקנות ידית פתוחה(תחתית פתוחה) ששמעתי רבות עלייה כאן בפורום?
5.שמעתי גם דיבור על זה שאם מכונה לא עבדה זמן מה שווה להחליף את הגומי שבראש איך לדעת אם כדאי או לא? יש איזה שהם סימנים ?
6. במידה ובאמת כדאי לקנות מטחנה למכונה איזה מומלצת? יש לציין שהתקציב שלי לא גבוהה ומחפש משהוא פשוט שיעשה את העבודה ...
תודה מראש למי שיעזור ומתנצל מראש על החפירה....