MEElectronics Air-Fi AF32 - האופציה הזולה לאוזניות אלחוטיות למוזיקה

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #1 

שלום,
לא ראיתי עדיין חוות דעת על MEElectronics Air-Fi AF32 בפורום אז הנה כמה מילים:

האלחוטיות שהיו לי של Philips התקלקלו אחרי נפילה (לא שומעים בצד אחד) ולא ראיתי דגם אחר מתאים.
רציתי בינתיים לקנות משהו זול עד שאמצא אוזניות שיתאימו לי.
באינטרנט יש עשרות חוות דעת טובות על MEElectronics Air-Fi AF32 וכמה אתרים אפילו מדרגים אותן ליד אוזניות שעולות כפול 5. החלטתי לנסות.
כדי לחסוך עוד יותר בחרתי בגרסת Manufacturer refurbished ב eBay:

http://www.ebay.com/itm/MEElectronics-A ... 1e7e148333

המוכר אמר שההבדל הוא קוסמטי, רק שפשוף קל על הקשת וגם המוצר כבר לא סגור באריזה המקורית. מדובר במוכר מארה"ב עם חוות דעת מעולות.
מחיר האוזניות כולל משלוח לישראל בדואר רשום: 174 ש"ח.

חיצוניותי: האוזניות לא נראות זולות ובנויות באיכות לא רעה. מאידך הן לא משדרות יוקרה. בדיוק מה שציפיתי במחיר כזה. הן יושבות נוח על האזניים והבידוד שלהן ממש לא רע לאוזניות מסוג on-ear. כפי שניתן לראות בתמונה, הן לא אמורות לתת בידוד מלא. יש גם אפשרות להאזנה דרך חוט שמגיע עם האוזניות, לא בדקתי את זה כי אני לא אוהב לשמוע מוזיקה עם כבלים וחוטים.

תפעול: נוח. כמו בדגמים אחרים יש ניגון\הפסקה, קדימה\אחורה לשיר והגברה\הנמכה של הווליום. 3 הכפתורים נמצאים אחד מעל השני וצריך לזכור (כמו בכל האוזניות צריך לזכור) מה עושה כל כפתור.
קליטת BT טובה ברחבי הבית, אני בדקתי עד 10 מ' ולא היו בעיות.
בנוסף יש מיקרופון ותמיכה בשיחות טלפון דרך המכשיר שמשדר מוזיקה. בדקתי את זה רק פעם אחת (כי אני שומע מטאבלט בד"כ) ולא התרשמתי מאיכות הצליל של המקרופון.
מעבר לכך אין באוזניות שום תכונה נוספת ולטעמי לא צריך.

איכות צליל: אני אתחיל עם הטוב ואת הרע אשמור לסוף: המוזיקה מועברת באופן חלק בלי הפרעות ובלי רעשי לוואי. גם ניתן להגיע לעוצמת צליל גבוהה ועדיין בלי הפרעות. זה יכול להסביר את חוות הדעת הטובות שהן קיבלו.

ועכשיו לחלק הרע: לא כיף !. כל קבצי המוזיקה שלי הם mp3 באיכות 320kbps ובאוזניות הם נשמעים כמו 128kbps.
אין לי ידע בתחום כדי לתאר בדיוק את החיסרון מבחינה טכנית. חלק גדול מהעושר של הצליל הולך לאיבוד.
אם אלה היו האלחוטיות הראשונות שלי הייתי מקלל את ה Bluetooth וזהו. אבל יש לי את ה Philips (המקולקלות) להשוואה ואני יודע בוודאות שאפשר להגיע לאיכות צליל טובה בהרבה עם BT.

שורה תחתונה: אוזניות מצויינות לקחת לפיקניק או לים כתחליף לגלגל"צ. אין בעולם אוזניות שנותנות מוזיקה סבירה במחיר כזה.
למי שיש ציפיות גבוהות יותר בקשר לאיכות צליל: לא לקנות

avilavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1019
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #2 

תודה על הביקורת

איזה דגם של פיליפס היה לך קודם ?

gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #3 

avilavi כתב:תודה על הביקורת

איזה דגם של פיליפס היה לך קודם ?
...
Philips SHB9100/28

שגם אותן רציתי לשדרג מתישהו.

אבל התקציב שלי לאוזניות הוא 150$ לכל היותר כולל משלוח וכל הדגמים הטובים עולים לפחות 250$ עוד לפני משלוח.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”