חוק האגרה החדש
אז אני רוצה לברר משהו..
כביכול נראה שעשו שינוי בקטע של התשלום אגרה וכבר לא אמורים לשלם מי שתכלס לא מחובר ליס הוט וכאלה
אבל כתוב שמה שמי שיש לו ממיר דיגיטלי מובנה בטלויזיה, צריך לשלם.
אז מה היה השינוי שכולם התלהבו? בכל טלויזיה שאנשים קונים היום יש ממיר דיגיטלי אז כולם צריכים לשלם לא?
כביכול נראה שעשו שינוי בקטע של התשלום אגרה וכבר לא אמורים לשלם מי שתכלס לא מחובר ליס הוט וכאלה
אבל כתוב שמה שמי שיש לו ממיר דיגיטלי מובנה בטלויזיה, צריך לשלם.
אז מה היה השינוי שכולם התלהבו? בכל טלויזיה שאנשים קונים היום יש ממיר דיגיטלי אז כולם צריכים לשלם לא?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מדובר על ממיר עידן+, התואם לשידורים בישראל (שלא קיים בכל החברות).
בנוסף, בעלי מסכים ישנים יותר יוכלו לקבל פטור מעתה והלאה אם אין להם ממיר לוויני / כבלים / עידן+ נפרד.
בנוסף, בעלי מסכים ישנים יותר יוכלו לקבל פטור מעתה והלאה אם אין להם ממיר לוויני / כבלים / עידן+ נפרד.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
בדגמים החדשים של סמסונג ( גם הדגם שלך) ניתן לקלוט את שידורי עידן + כך שאתה חייב באגרה.
גם אצלי אותו הסיפור, אני מקוה שבהמשך ינתן מענה גם לנקודה הזאת ושתהיה אפשרות להוכיח או לחסום את הפונקציה הזאת בטלווזיה.
גם אצלי אותו הסיפור, אני מקוה שבהמשך ינתן מענה גם לנקודה הזאת ושתהיה אפשרות להוכיח או לחסום את הפונקציה הזאת בטלווזיה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |