בכל חדר בבית החדש יהיה טלוויזיה [4 טלוויזיות סה"כ] ,רציתי לשאול האם זה נבון לקנות 4 ממירים [לא יודע איזהאשמח לדעת ] שיראו ערוצי 2 ו-10?
או שיש אלטרנטיבה אחרת שמראה יותר ערוצים ושאפשר ליישם אותה על כל הטלווויזות בבית?
אני רוצה בעיקר ערוצי 2 ו -10 כי הכל אני מוריד באיכות גבוהה HD , רק בגלל הילדים התלבטתי.[כדי שיהיה להם ערוץ]. בשביל ערוצי 2 ו-10 עידן פלוס הכי עדיף? לקנות 4 ממירים?
taliashai כתב:אני רוצה בעיקר ערוצי 2 ו -10 כי הכל אני מוריד באיכות גבוהה HD , רק בגלל הילדים התלבטתי.[כדי שיהיה להם ערוץ]. בשביל ערוצי 2 ו-10 עידן פלוס הכי עדיף? לקנות 4 ממירים?
...
ה4 ממירים הללו אמורים להיות בתוך חדרי הילדים כי אם כן אז אני חושב שכן.
אם אתה מחפש טלוויזיה בגודל טוב, FullHD, LED, ממיר מובנה, מומלץ ביותר UA40EH5000 של סמסונג, היא 40 אינצ', יש דגמים יותר קטנים ויותר זולים, שאני מניח שאיכותיים באותה המידה, הדגם היותר גדול מכיל גם תלת מימד (אקטיבי אני חושב).
לא רק שאתה חייב לחבר אנטנה, גם לא תמיד אנטנה פנימית ואפילו מוגברת מצליחה לקלוט את השידורים. בכל חדר בדירה זה הרבה עניין של ניסוי וטעיה עד שמוצאים את הקליטה (אם בכלל).
כנראה שאתה לא מבין הרבה בשידורי DVB-T
על מת לקלוט את השידורים הללו אתה זקוק לממיר (פנימי או חיצוני) ואנטנה שמיועדת לקלוט שידורים דיגיטליים
אם הטלויזיות שלך מכילות את הממיר אזי כל מה שאתה צריך זה אנטנה (יש מאות סוגים בלינק שנתתי לך - תאורטית גם פיסת מתכת תעשה את העבודה למרות שהקליטה לא תהיה טובה)
אם אין לך ממיר אזי תקפוץ לדואר או כל מקום שמוכרים את הממיר ואותו מחברים לטלויזיה כמו ממיר של הוט
מידע נוסף תמצא פה http://idanplus.tv/