שלום,
אני מקווה שזה הפורום הנכון ולא השכן "סטריאו".
בכל מקרה, היה לנו בבית עד כה מערכת סטריאו מלפני כמעט עשור, והיה ניגנה לנו את רוב השמע בבית. (רדיו מוזיקה וכו).
לאחרונה היא שבקה חיים, וזו ההזמנות לעבור למשהו אחר. השאלה היא לֶמַה?...
אני רוצה לקנות רמקולים לסלון שיתנו מענה לסרטים סדרות וכו שאני רואים. (אין צפי לצפיה בבלו ריי אמיתי או משהו איכותי מאוד), מקסימים סרטים בHD.
אבל... אני רוצה שברמקולים הללו אני אשמע גם מוזיקה בסלון/מטבח (זה חלל אחד גדול בעצם) ואשמיע לבן שלי שירים (תינוק).
עוד פרמטרים:
1. אני לא רוצה לחצוב בקיר ולעשות מערכת קולנוע ביתית מלאה.
2. אני מחפש משהו הכי אסטטי שיש.
3. אני מחפש משהו בטווח של 1500 מקסימום.
בזמנו חשבתי לקנות את הרמקולים במבצע שהיו פה SOLO C4/6/7 אבל אישתי אמרה שזה לא יפה לשים רמקולים כאלה בסלון. אז האופציה אחרת שחשבנו עליה היא לקנות את הסאונד בר של LG NB3530A.
אני יודע שאנשים פה מתנגדים נחרצות לסאונד ברים אבל עדיין אני מעוניין בדעות איך הוא?
האם יש רמקולים אחרים אסטטים יותר בטווח מחירים של עד 1500 ש"ח שיתנו לי את המענה הדרוש?
קראתי את הפסוט הנ"ל:
http://www.hometheater.co.il/vt201957.html
והומלץ שמה על Vizio SB4012 מאמזון. אבל בחיפוש באינטרנט לא ראיתי תגובות עליו כלל. מה עוד שאני קצת מרגיש "פראייר" לקנות מוצר מאמזון דרך BUY2USA ובסוף לשלם עליו מחיר כפול ומשולש! (המוצר עולה 760 ש"ח ואחרי השילוח שלהם זה יוצא 1400 או 2100 ש"ח תלוי בים או אוויר).
תודה מראש לכל העונים!
מתבלט בין סאונד בר לרמקולים לסלון
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
נתחיל מההתחלה: כפי שנאמר בשרשור ההוא בנושא סאונדבר, זה תחליף סולידי לרמקולים של ה-TV, אבל בסלון ממוצע זה לא ייתן הרבה יותר מזה, בטח לא מבחינת מוזיקה, או אם אתה רוצה לשמוע את הסאונד במטבח כמו שציינת..!
עכשיו, ב-1,500 ש"ח אין לך יותר מדי אלטרנטיבות, אבל אחד הדברים שהייתי שוקל זה זוג רמקולים של AudioEngine מדגם +A2 - הם נראים יותר טוב מה-Solo 7C לדעתי האישית, ואולי גם תהנה יותר מהסאונד שלהם. מצד שני, ייתכן שה-Solo 7C יתנו סאונד יותר גדול, ולא ילכו לאיבוד בחלל הגדול שאתה מתאר (ישמעו אותם עד המטבח...)
באשר לסאונדבר של LG ולתימחור "השערורייתי" לכאורה של היבוא האישי - אם תחפש את הדגם הזה של LG באמזון, תגלה שהוא עולה פחות מ-$250 - זאת, לעומת מחיר מחירון בארץ של 1,700 ש"ח ("מחיר כפול ומשולש!", כדבריך...), כך שקשה לאמר שאתה "אוכל אותה" ביבוא האישי. יתר על כן, אתה צריך לזכור שמדובר פה על משלוח של סאב וופר, שזה רמקול גדול וכבד יחסית אשר מייקר משמעותית את עלויות השילוח, ושיש מיסים בגובה של כ-35% על מוצרים כאלה...
בשורה התחתונה:
עכשיו, ב-1,500 ש"ח אין לך יותר מדי אלטרנטיבות, אבל אחד הדברים שהייתי שוקל זה זוג רמקולים של AudioEngine מדגם +A2 - הם נראים יותר טוב מה-Solo 7C לדעתי האישית, ואולי גם תהנה יותר מהסאונד שלהם. מצד שני, ייתכן שה-Solo 7C יתנו סאונד יותר גדול, ולא ילכו לאיבוד בחלל הגדול שאתה מתאר (ישמעו אותם עד המטבח...)
באשר לסאונדבר של LG ולתימחור "השערורייתי" לכאורה של היבוא האישי - אם תחפש את הדגם הזה של LG באמזון, תגלה שהוא עולה פחות מ-$250 - זאת, לעומת מחיר מחירון בארץ של 1,700 ש"ח ("מחיר כפול ומשולש!", כדבריך...), כך שקשה לאמר שאתה "אוכל אותה" ביבוא האישי. יתר על כן, אתה צריך לזכור שמדובר פה על משלוח של סאב וופר, שזה רמקול גדול וכבד יחסית אשר מייקר משמעותית את עלויות השילוח, ושיש מיסים בגובה של כ-35% על מוצרים כאלה...
בשורה התחתונה:
- אם אתה רוצה לשמוע סרטים כמו שצריך, אתה צריך מערכת סראונד 5.1
- אם אתה מוכן להתפשר על הסראונד בשביל מראה נקי יותר, אבל עדיין לשמוע כמו שצריך בחלל גדול, אז לך על מערכת 2.1 שכוללת סאב (אני יכול להמליץ בחום רב מנסיון אישי על ה-HTX22HDX של אונקיו, שניתן לרכוש באמזון איטליה בכ-400 יורו כולל שילוח עד הבית ומיסים), או על זוג רמקולים מוגברים כמו ה-+A2 או ה-Solo 7C
- אם אתה מוכן להתפשר על הכל רק כדי שאישתך תהיה מרוצה, קנה סאונדבר. אלה שהומלצו בשרשור הקודם הם הדגמים הכי טובים למחירם. ה-LG NB3530A לא רע, אבל הוא לא טוב כמוהם, והוא עולה פחות או יותר אותו הדבר, אז לשיקולך... יתר על כן, אתה תמיד יכול ללכת על הסאונדבר של סוני (CT260H) שעולה אפילו פחות