הסוד השמור של חברת הוט - המחירים שהם לא רוצים שתדעו !
חבר שלי מקיבוץ בצפון משלם עבור הוט כולל שלושה ממירים דיגיטליים וכל הערוצים פתוחים (חוץ מספורט אגו וארוטיקה שבתשלום) מחיר של 80 שקלים !!!!
ביררתי אצל עוד מספר חברים שגרים בקיבוצים בדרום וזה אכן טווח המחירים (לחלקם פחות חבילות) .
כנראה שכל עוד הפריירים משלמים חברות הטלויזיה יקחו.
ביררתי אצל עוד מספר חברים שגרים בקיבוצים בדרום וזה אכן טווח המחירים (לחלקם פחות חבילות) .
כנראה שכל עוד הפריירים משלמים חברות הטלויזיה יקחו.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
מצאת בין מה להשוות... קיבוץ שלם ולקוח בודד
בטח שהם ישלמו פחות, לזה קוראים קבוצת רכישה במונח הכי קל להבנה, באים לך 1000 משפחות במכה אחת, גם HOT וגם YES ירדו לרצפה ויתחרו אחת בשניה בשביל לקבל 1000 לקוחות שיהיו כבולים אליהם
קיבוץ הוא לא בית פרטי, כל הקיבוץ בא כל הקיבוץ הולך, אין אפשרות שאנשים בקיבוץ יתחברו למשהו אחר
בטח שהם ישלמו פחות, לזה קוראים קבוצת רכישה במונח הכי קל להבנה, באים לך 1000 משפחות במכה אחת, גם HOT וגם YES ירדו לרצפה ויתחרו אחת בשניה בשביל לקבל 1000 לקוחות שיהיו כבולים אליהם
קיבוץ הוא לא בית פרטי, כל הקיבוץ בא כל הקיבוץ הולך, אין אפשרות שאנשים בקיבוץ יתחברו למשהו אחר
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
מצטרף לקודמיי. מכיר קיבוצים בצפון שמחוברים ליס ומשלמים כ 20 ש"ח עבור כל מנוי, ולשם השוואה - חינם למי שלא מעוניין לשלם על ממיר, וערוצים מסויימים משודרים בתשתית הקיבוצית (הקיבוץ משלם סכום קבוע כל חודש).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
גם סבתא שלי משלמת מחיר של 80 ש"ח בערך .... (בבית אבות)

הקיבוץ הוא קיבוץ של 90 משפחות, השידורים דיגיטאליים כולל ממירים HD.
עדיין אני חושב שזה מראה את המרווח שיש לחברות לרדת.
לא ראיתי שהציעו מבצע כזה למועדוני לקוחות גם ש 50000 חברים למרות שכולם היו מתחברים במחיר כזה.
עדיין אני חושב שזה מראה את המרווח שיש לחברות לרדת.
לא ראיתי שהציעו מבצע כזה למועדוני לקוחות גם ש 50000 חברים למרות שכולם היו מתחברים במחיר כזה.
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
סיפור אמיתי לגמריי:
יש קיבוץ בדרום שיש לו עיסקה מצויינת עם ספק התוכן.
בקיבוץ בצעו הרחבה.
כאשר תושביי השכונה החדשה התקשרו להתחבר להוט, הם נשאלו למגוריהם, וקיבלו אוטומטית את המחיר המעולה.
ואז.. במזכירות הקיבוץ החליטו לגבות 100 ש"ח לחודש מכל בית בהרחבה שמצטרף להוט "כי הם מקבלים את ההנחה "שלנו" ..."
כמובן שתושביי ההרחבה סרבו. ובצדק, הרי להוט זה לא מזיז, ואת הקיבוץ זה רק מחזק...
ואז הקיבוץ הודיע להוט שהשכונה הזו לא כלולה ובקשו להעלות להם את המחיר..
נ.ב.
בעקבות השירשור הזה התקשרתי להוט, כי כרגיל, גיליתי שאני משלם יותר מדי, והנציג נתן לי לשנה את ערוציי הספורט פרימיום ב 15 ש"ח במקום 50.
יש קיבוץ בדרום שיש לו עיסקה מצויינת עם ספק התוכן.
בקיבוץ בצעו הרחבה.
כאשר תושביי השכונה החדשה התקשרו להתחבר להוט, הם נשאלו למגוריהם, וקיבלו אוטומטית את המחיר המעולה.
ואז.. במזכירות הקיבוץ החליטו לגבות 100 ש"ח לחודש מכל בית בהרחבה שמצטרף להוט "כי הם מקבלים את ההנחה "שלנו" ..."
כמובן שתושביי ההרחבה סרבו. ובצדק, הרי להוט זה לא מזיז, ואת הקיבוץ זה רק מחזק...
ואז הקיבוץ הודיע להוט שהשכונה הזו לא כלולה ובקשו להעלות להם את המחיר..
נ.ב.
בעקבות השירשור הזה התקשרתי להוט, כי כרגיל, גיליתי שאני משלם יותר מדי, והנציג נתן לי לשנה את ערוציי הספורט פרימיום ב 15 ש"ח במקום 50.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
ההסדרים האלה, שלמיטב ידיעתי קיימים רק עם קיבוצים ועם בתי אבות, התחילו עוד מימי השידורים האנאלוגיים שאז באמת הוט חסכה לעצמה את ההתעסקות בחיווט הפנימי בתוך הקבוצה ורק חיברה את עצמה למרכז השידורים של הקיבוץ/בית אבות וזהו. אבל עם המעבר לשידורים דיגיטליים הייתה להוט בעיה והיא שהיא לא יכלה לכפות על מנויים אנאלוגיים קיימים לשדרג לדיגיטלי בניגוד לרצונם ולכן נפתחו כל מיני מבצעים מיוחדים כדי לפתות אותם, ובדיוק בנקודה הזאת הקבוצות האלה ידעו לסחוט את הלימון עד הסוף ולהכריח את הוט בתמורה ל"הסכמתם" לעבור לדיגיטלי להשאיר להם את כל התנאים המצוינים שלהם למרות שבדיגיטלי כל מנוי חייב להיות בעל ממיר וכרטיס של הוט.
לגבי השאלה אם ההסדרים האלה רווחיים או לא, אין לה תשובה חד משמעית. כי, אם כל מנויי הטריפל הקיימים של החברה יעברו היום למבצעים האלה אז ההכנסות של הוט ייחתכו ב-50% לפחות והחברה תעבור להפסדים כבדים. מצד שני, במציאות הקיימת העלות של הוספת מנוי קיים שכבר יש אצלו תשתית של הוט בבית נמוכה מאוד (כמה מאות ש"ח למתקין וזהו). יש תחום שלם בחשבונאות שמתעסק במה שנקרא "העמסת עלויות" כדי לנסות להבין אם פעילות עסקית מסוימת של החברה רווחית או לא, אבל "העמסת עלויות" היא לא מדד מדויק ויש דרכים שונות "להעמיס עלויות" כך שדרך אחת תציג את הפעילות כהפסדית ודרך שנייה כרווחית. בסופו של דבר הדבר היחיד שקובע בעולם העסקים זה תזרים המזומנים של החברה (שזה תכ'לס כמה כסף נכנס ויוצא בחשבון הבנק של החברה) ולכן המטרה של כל נציג בחברה היא להגדיל את התזרים מכל לקוח ולעשות הכל על מנת למנוע את הקטנתו.
לגבי השאלה אם ההסדרים האלה רווחיים או לא, אין לה תשובה חד משמעית. כי, אם כל מנויי הטריפל הקיימים של החברה יעברו היום למבצעים האלה אז ההכנסות של הוט ייחתכו ב-50% לפחות והחברה תעבור להפסדים כבדים. מצד שני, במציאות הקיימת העלות של הוספת מנוי קיים שכבר יש אצלו תשתית של הוט בבית נמוכה מאוד (כמה מאות ש"ח למתקין וזהו). יש תחום שלם בחשבונאות שמתעסק במה שנקרא "העמסת עלויות" כדי לנסות להבין אם פעילות עסקית מסוימת של החברה רווחית או לא, אבל "העמסת עלויות" היא לא מדד מדויק ויש דרכים שונות "להעמיס עלויות" כך שדרך אחת תציג את הפעילות כהפסדית ודרך שנייה כרווחית. בסופו של דבר הדבר היחיד שקובע בעולם העסקים זה תזרים המזומנים של החברה (שזה תכ'לס כמה כסף נכנס ויוצא בחשבון הבנק של החברה) ולכן המטרה של כל נציג בחברה היא להגדיל את התזרים מכל לקוח ולעשות הכל על מנת למנוע את הקטנתו.