אכזבה

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
lior1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לפני מס' חודשים ראיתי באתר של אמיגו סניף פ"ת פרסום מכונה אוט' מתצוגה תמונה
התלבטתי אם לקנות ולא קניתי. בשבוע שעבר החלטתי להתקשר . ענה לי לאונרדו מהחנות שם ולשאלותי ענה שהמכונה בסדר גמור אפילו עם המדבקות עליה וממש כדאי במחיר הזה. מאחר ואני מאיזור חיפה בקשתי שישלח אותה לסניף חיפה כמובן לאחר ששלמתי.
כאשר הגעתי לאסוף אותה מסניף חיפה בקשתי מהעובד בחנות שיסביר לי איך לתפעל וכו' . כאשר פתח את האריזה פניו החמיצו. תבוא מחר אני לא יכול למסור לך אותה במצב הזה אמר לי. סיכמנו שאבוא למחרת. כבר בדרך הביתה התקשר אלי מהחנות בחיפה ואמר לי שכל המכונה דולפת ולא תקינה ושידאג לי לביטול העסקה.
למחרת על הבוקר התקשר אלי שלמה מנהל החנות מפ"ת ואמר ששמע מה קרה ויבטל את העסקה. אני כנראה תמים וסומך על מילה של אנשים בעיקר ממקום מכובד כמו אמיגו. אגב הבחור מחיפה הוכיח לי שיש מוכרים שאפשר בהחלט לסמוך עליהם. ההיפך הגמור ללאונאדו מפ"ת.

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #2 

לא קונים בלי לבדוק.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

lior1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

כן. למדתי את הלקח :(

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #4 

אין הרבה מקומות שאפשר לקנות בלי לבדוק - לא בגלל שירמו תמיד, לך יכולים להיות סטנדרטים אחרים ממי שמוכר לך.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

lior1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

לא מכיר מישהו שמוצר לא תקין ונוזל הוא בסטנדרט " מצב טוב " מבחינתו.
אם היית קונה רכב מאדם שמצהיר עליו שהוא תקין ובמצב טוב והיית מגיע הביתה ומזהה נזילת שמן רצינית מהמנוע זה לא הבדלי סטנדרט זו רמאות / אי אמירת האמת/ חוסר יושר ותום לב איך שתרצה לקרא לזה. אבל זה בפירוש לא הבדלי סטנדרט. וזה מה שקרה לי.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”