מחפש אפליקציה למבוגרים (לא פורנו, יא סוטים)
אני צריך אפליקציה שתגדיל את האייקונים על המסך ותגדיל את הפונטים בספר הטלפונים.
האפליקציה חייבת להיות חינמית, אני לא מעוניין להכניס את פרטי כרטיס האשראי.
האפליקציה חייבת להיות חינמית, אני לא מעוניין להכניס את פרטי כרטיס האשראי.
נערך לאחרונה על ידי dmitrys ב 24/12/2013 9:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: מחפש אפליקציה למבוגרים
לא יודע למה אבל הכותרת לא קשורה לתוכן...dmitrys כתב:אני צריך אפליקציה שתגדיל את האייקונים על המסך ותגדיל את הפונטים בספר הטלפונים.
האפליקציה חייבת להיות חינמית, אני לא מעוניין להכניס את פרטי כרטיס האשראי....
חשבתי על משוה אחר...
זה רק אצלי?
אני בדיוק עובד על דבר כזה, שחררנו גרסא ראשונית לפני כשבוע: Wiser.
https://play.google.com/store/apps/deta ... wiser.home
האפליקציה תוכננה לאחר מחקר לא קטן על הצרכים של קהל יעד לא-טכנולוגי ויש דגש על שימוש כטלפון, פעילות עם אנשי קשר, תמונות ועוד. יש עוד לא מעט פיצ'רים בקנה, כולל תמיכה בקלות, מרחוק על ידי בן משפחה / חבר.
https://play.google.com/store/apps/deta ... wiser.home
האפליקציה תוכננה לאחר מחקר לא קטן על הצרכים של קהל יעד לא-טכנולוגי ויש דגש על שימוש כטלפון, פעילות עם אנשי קשר, תמונות ועוד. יש עוד לא מעט פיצ'רים בקנה, כולל תמיכה בקלות, מרחוק על ידי בן משפחה / חבר.
You are never fully dressed without a smile
תודה רבה, אבל התכוונתי למשהו טיפה שונה.
במצב רגיל, אפשר לשים 4 שורות של אייקונים , 4 עמודות בכל שרה. הייתי רוצה להתקין אפליקציה שתגדיל את האייקונים הקיימים , נגיד ב שתי שורות ושתי עמודות, אבל את האייקונים שאני בחרתי לשים בדף הבית.
אמא שלי לא תשתמש ב SMS או מיילים, לא תכנס לקינפוגים, רק שיחות ודפדוף בתמונות. לכן הלונצ'רים לא כל כך נראים לי. בנוסף זה די מכוער.
אני גם רוצה שהטלפון יהיה ברוסית, ובשני הלונצ'רים יש אנגלית למרות שהגדרתי את הממשק כרוסית (נתמך ברום)
כנראה שאשאר אם מה שיש, ואכתוב לה על דף מה המשמעות של 3 אייקונים שהיא אמורה להשתמש, ואסביר על כפתור הבית אם היא לחצה על משהו לא רצוי. הפונטים בספר הטלפונים די גדולים, אז לא תהיה בעיה.
במצב רגיל, אפשר לשים 4 שורות של אייקונים , 4 עמודות בכל שרה. הייתי רוצה להתקין אפליקציה שתגדיל את האייקונים הקיימים , נגיד ב שתי שורות ושתי עמודות, אבל את האייקונים שאני בחרתי לשים בדף הבית.
אמא שלי לא תשתמש ב SMS או מיילים, לא תכנס לקינפוגים, רק שיחות ודפדוף בתמונות. לכן הלונצ'רים לא כל כך נראים לי. בנוסף זה די מכוער.
אני גם רוצה שהטלפון יהיה ברוסית, ובשני הלונצ'רים יש אנגלית למרות שהגדרתי את הממשק כרוסית (נתמך ברום)
כנראה שאשאר אם מה שיש, ואכתוב לה על דף מה המשמעות של 3 אייקונים שהיא אמורה להשתמש, ואסביר על כפתור הבית אם היא לחצה על משהו לא רצוי. הפונטים בספר הטלפונים די גדולים, אז לא תהיה בעיה.