עוד סיפור של החלפת ספק כח ב- C-200 popcorn hour
אהלן,
חולק איתכם, בעיקר כי הסימנים שהיו אצלי היו שונים מהתיאורים כאן.
בשלב מסוים מצאתי את הנגן דלוק, אך לא בוקע ממנו קול או תמונה, וכן המסך החיצוני לא עובד (כמובן שהתפריטים גם כן לא). פתחתי אותו, וראיתי שנורה אחת על הלוח דלוקה בירוק באופן קבוע, ואדומה מהבהבת (הנורה החיצונית היתה דלוקה בלבן כרגיל, וכן החיווי של פעילות רשת היה רגיל).
לאחר שחיברתי ספק חיצוני של מחשב, וראיתי שהמכשיר עובד תקין, הזמנתי את החלק מהאתר של פופקורן. 50 $ כולל משלוח, ותוך שבוע הספק הגיע והמכשיר חזר לחיים, אחרי שכבר כמעט פירקתי ממנו הכל וזרקתי לפח...
לידעתכם.
חולק איתכם, בעיקר כי הסימנים שהיו אצלי היו שונים מהתיאורים כאן.
בשלב מסוים מצאתי את הנגן דלוק, אך לא בוקע ממנו קול או תמונה, וכן המסך החיצוני לא עובד (כמובן שהתפריטים גם כן לא). פתחתי אותו, וראיתי שנורה אחת על הלוח דלוקה בירוק באופן קבוע, ואדומה מהבהבת (הנורה החיצונית היתה דלוקה בלבן כרגיל, וכן החיווי של פעילות רשת היה רגיל).
לאחר שחיברתי ספק חיצוני של מחשב, וראיתי שהמכשיר עובד תקין, הזמנתי את החלק מהאתר של פופקורן. 50 $ כולל משלוח, ותוך שבוע הספק הגיע והמכשיר חזר לחיים, אחרי שכבר כמעט פירקתי ממנו הכל וזרקתי לפח...
לידעתכם.
"הילדים הם גשר אל עצמנו שנתן לנו הזמן"
- MCTLV
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 105
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אכן הבעיה מוכרת, מהתאור שהצגת גם לי קרה בסטרימר הקודם נושן שלי ה-C200, ואחרי שהתקנתי ספק חדש מהחברה 28$ בתוספת משלוח המכשיר חזר לחיים חדשים
המלצה חמה: במכשיר הפופקורן הבאים: C-200, C-300 מומלץ בחום בסיום השימוש פשוט לכבה ידנית את כפתור ה-POWER מאחור, כך המכשיר גם לא יתחמם ביחוד עם כבר יש בתוכו כונן פנימי, וגם כל המערכת תאופס ובהדלקה הבאה לא יתקאו סרטים והמכשיר יעבוד מושלם!!
ראוי לציין שכשמזמינים מאתר cloud-media ספק חדש, יגיע כבר הספר הטוב יותר של ה-C300 שתואם גם ל-C-200 (שחור לא הצהוב),

המלצה חמה: במכשיר הפופקורן הבאים: C-200, C-300 מומלץ בחום בסיום השימוש פשוט לכבה ידנית את כפתור ה-POWER מאחור, כך המכשיר גם לא יתחמם ביחוד עם כבר יש בתוכו כונן פנימי, וגם כל המערכת תאופס ובהדלקה הבאה לא יתקאו סרטים והמכשיר יעבוד מושלם!!
ראוי לציין שכשמזמינים מאתר cloud-media ספק חדש, יגיע כבר הספר הטוב יותר של ה-C300 שתואם גם ל-C-200 (שחור לא הצהוב),
אצלי היה תמיד בסטנד ביי. הייתי מעביר קבצים לכונן שלו פריודית.
נקנה איפשהו בתחילת 2011 אצלי.
ונשרף זו הגדרה קשה מידי, הוא אפילו עוד עבד, רק כנראה שלא סיפק את הצורך של המכשיר.. .
נקנה איפשהו בתחילת 2011 אצלי.
ונשרף זו הגדרה קשה מידי, הוא אפילו עוד עבד, רק כנראה שלא סיפק את הצורך של המכשיר.. .
"הילדים הם גשר אל עצמנו שנתן לנו הזמן"
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17938
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אצלי המכשיר במצב סטנדביי כבר מספר שנים ועדין הספק מתפקד.שי-כ כתב:תודה על המידע.
רכשתי החודש C200 חדש. לכן מעניין אותי לדעת תוך כמה זמן הספק נשרף אצלכם, והאם המכשיר היה כל הזמן על מצב Standby ?...
בכל מקרה יש לי ספק חדש בכוננות ספיגה, למקרה שהישן יחליט לעזוב אותי