קניתי את האוזניות - HFI-780 ULTRASONE
-
zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
האם האוזניות האלו טובות?
בהתחלה רציתי לקנות את ה-shure 840 כי הרבה המליצו לי עליהם אבל לא היה במלאי ולא יכלתי להתאפק אז קניתי את ה- HFI-780 לאחר המלצת המוכר בחנות, סך הכל הם נשמעות נפלא אבל משהו חסר לי, אולי צריך מגבר? לא יודע לא מבין בזה.
ומה אתם חושבים על האוזניות BEATS? חבר שלי אמר שעשיתי טעות שלא קניתי אותם כי הם האוזניות הכי טובות בשוק, אבל לא יודע לא אהבתי את הסאונד שלהם, יכול להיות שזה רק אני.
תודה מראש.
בהתחלה רציתי לקנות את ה-shure 840 כי הרבה המליצו לי עליהם אבל לא היה במלאי ולא יכלתי להתאפק אז קניתי את ה- HFI-780 לאחר המלצת המוכר בחנות, סך הכל הם נשמעות נפלא אבל משהו חסר לי, אולי צריך מגבר? לא יודע לא מבין בזה.
ומה אתם חושבים על האוזניות BEATS? חבר שלי אמר שעשיתי טעות שלא קניתי אותם כי הם האוזניות הכי טובות בשוק, אבל לא יודע לא אהבתי את הסאונד שלהם, יכול להיות שזה רק אני.
תודה מראש.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תגיד לחבר שלך שביטס זה פח

- epony
- חבר במועדון 10K

למי שלא יודע, מונסטר ייצרו את כל אוזניות ביטס עד שנה שעברה, אז ביטס עברו לייצור עצמאי...avilavi כתב:תגיד לחבר שלך שביטס נחשבת למילת גנאי
כמו כל דבר הקשור למונסטר, שיווק אגרסיבי של מוצר בינוני במחיר מופקע...
http://en.wikipedia.org/wiki/Beats_Electronics
-
zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
ביטס לא טובות? אז למה כל כך הרבה אנשים קונים אותם? יש לי כמה חברים שכמעט סקלו אותי כשאמרתי שאני לא מתלהב מהביטס שלהם ולכן חשבתי שזה רק אני שלא מתלהב מהם, האמת היה לי מזל אתמול כי אחרי שהמוכר אמר שהשור 840 לא במלאי עברה בי המחשבה לקנות ביטס אבל בסוף לקחתי את האולטרסון (בעיקר בגלל שזאת חברה גרמנית, וגם כי מצאתי ביקורות חיוביות באינטרנט) אבל בקלות הייתי יכול להיכנע ללחץ חברתי.
ועכשיו לנושא: יכול להיות שהאוזניות נשמעות רק 99% ולא 100% כי הן צריכות לעבור "הרצה"? קראתי באינטרנט שאחרי 100 שעות של האזנה הסאונד של כל האוזניות משתפר, אבל באמת האוזניות נשמעות נפלא ואני מרוצה מהן.
ועכשיו לנושא: יכול להיות שהאוזניות נשמעות רק 99% ולא 100% כי הן צריכות לעבור "הרצה"? קראתי באינטרנט שאחרי 100 שעות של האזנה הסאונד של כל האוזניות משתפר, אבל באמת האוזניות נשמעות נפלא ואני מרוצה מהן.
- epony
- חבר במועדון 10K

תמשיך להינות מהן כמו שהן... מקסימום, עוד כמה שבועות תהנה מהן עוד יותר. 
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
האוזניות האלו לא קיבלו את האפשרות להחלפת הכבל. גם היצרן לא יעשה את זה.
אי אפשר לעשות "החלקה יפנית" לכבל שהסתלסל עם הזמן ...
עוד שנתיים לקנות אוזניות חדשות?
הלוואי שאני הייתי מחכה שנתיים כל פעם...
אי אפשר לעשות "החלקה יפנית" לכבל שהסתלסל עם הזמן ...
עוד שנתיים לקנות אוזניות חדשות?
הלוואי שאני הייתי מחכה שנתיים כל פעם...