תודה לבזק על המרכזיה החדשה ליד הבית
שלום לכולם אני רוצה להודות לבזק על המרכזיה החדשה ליד הבית
ביום שישי בערב המרכזיה עלתה באש והכל הלך לעולמו מיום שישי ועד עכשיו אין לי אינטרנט
היום 23.12.2013 בבזק החליטו לעשות שינוי ענק התקינו לנו מרכזיה חדשה ומשם יוצאים לנו סיבים אופטים
עד לבניין ומבדיקה אם בזק הם יחברו את השכונה שלנו לסיבים במשך השבוע שזה אומר שאנחנו ניתחבר ללא חוטי נחושת אלה בדרך אחרת המתקין אמר לי שהם צריכים להחליף לי את המודם
כל זה בגלל שאיפה שאני גר התחילו חברת חשמל לפרוס את התשתית ואמרו שכבר בתחילת 2014 אנחנו יכולים להיתחבר למיזם חברת חשמל
ביום שישי בערב המרכזיה עלתה באש והכל הלך לעולמו מיום שישי ועד עכשיו אין לי אינטרנט
היום 23.12.2013 בבזק החליטו לעשות שינוי ענק התקינו לנו מרכזיה חדשה ומשם יוצאים לנו סיבים אופטים
עד לבניין ומבדיקה אם בזק הם יחברו את השכונה שלנו לסיבים במשך השבוע שזה אומר שאנחנו ניתחבר ללא חוטי נחושת אלה בדרך אחרת המתקין אמר לי שהם צריכים להחליף לי את המודם
כל זה בגלל שאיפה שאני גר התחילו חברת חשמל לפרוס את התשתית ואמרו שכבר בתחילת 2014 אנחנו יכולים להיתחבר למיזם חברת חשמל
נערך לאחרונה על ידי Perceptor ב 23/12/2013 10:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
מאיפה אתה יודע שחברת החשמל התחילה לפרוס תשתית בשכונה שלך? מי אמר לך?Perceptor כתב:שלום לכולם אני רוצה להודות לבזק על המרכזיה החדשה ליד הבית
כל זה בגלל שאיפה שאני גר התחילו חברת חשמל לפרוס את התשתית ואמרו שכבר בתחילת 2014 אנחנו יכולים להיתחבר למיזם חברת חשמל...
אני דיברתי עם הספקית טריפל C (שחתמה עם חברת החשמל) והם אמרו לי שהעבודות יתחילו רק בסוף מרץ.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
בהנחה שאתה גר בבנין משותף - כשיגיעו לדירה שלך עם סיב אופטי, תעלה תמונה - אני משוכנע שזה לא יקרה בזמן הקרוב... לכל היותר יגיעו עם סיב עד הכניסה לבנין ומשם ישתמשו בכבלי הנחושת הקיימים.Perceptor כתב:שלום לכולם אני רוצה להודות לבזק על המרכזיה החדשה ליד הבית
כל זה בגלל שאיפה שאני גר התחילו חברת חשמל לפרוס את התשתית ואמרו שכבר בתחילת 2014 אנחנו יכולים להיתחבר למיזם חברת חשמל...
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
הם יתחילו לייצר כוסות וכלי זכוכית 
לא שכחנו כיצד בשנות התשעים העליזות טכנאי הכבלים (אז קראו להם תבל, מתב וערוצי זהב) נהגו לחבל בכבלים של האנטנות המרכזיות בבניינים כדי "לעודד" את הדיירים לעבור להוט.LexRio כתב:אוי ואבוי...זה הזכיר לי סיפור באוקראינה. אחד החברים שלי גר שם. הוא אמר שיש מלחמות בין ספקי אינטרנט והם פשוט חותכים אחד לשני את הסיבים. נקווה שזה לא יקרה פה.
P.S אפשר לשאול מאיפה אתה Perceptor ?...