תגובות: סדרת מסכי Smart TV של Samsung ל- 2014 - קלה לשליטה ובעלת מחוות אצבע
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
הבעיה היא שהCHANNEL CHANGE לא עובד עם ממירים למרות הCEC.
הפקודה החדשה בכל זאת עדיין תשאר ללא הפעלה.
פקודות על ידי תנועה מושפעים מהסביבה ומתאורת החדר, מקווה שהפעם הם שדרגו את החיישן ויש אפשרות לשלוט על הBACK LIGHT.
גם בסדרות הקודמות בשלט הקטן יש מיקרופון מובנה לקליטת פקודות אבל לרוב משתמשים בו רק למי שמותקן סקייפ.
עדיין HDBACET לא נכללים במסך וזה חסרון גדול.
הפקודה החדשה בכל זאת עדיין תשאר ללא הפעלה.
פקודות על ידי תנועה מושפעים מהסביבה ומתאורת החדר, מקווה שהפעם הם שדרגו את החיישן ויש אפשרות לשלוט על הBACK LIGHT.
גם בסדרות הקודמות בשלט הקטן יש מיקרופון מובנה לקליטת פקודות אבל לרוב משתמשים בו רק למי שמותקן סקייפ.
עדיין HDBACET לא נכללים במסך וזה חסרון גדול.
- דוכס_הברזל
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
האם עדיין סמסונג משתמשים בטכנולוגיה של חברת Pointgrab הישראלית כמו במודלים של 2013 או שמדובר בשחקן אחר?
אם מישהו חדש האם ידוע מי הוא?
אם מישהו חדש האם ידוע מי הוא?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
"אני מאוד מאוכזב מהשינוי שהכניסו סמסונג במסכים"
תתארו לכם את היתרונות לפני השינוי
למשל אפשר לעשות יום ספורט כחוויה לכול המשפחה בחינם
למשל בימי החורף הקרים הנפת ידיים מול הטלוויזיה זה פעילות ממריצה ומחממת את הגוף ,אפשר לחסוך בתשלום לחשמל על חימום הבית
למשל פתרון מצוין לאנשים מבוגרים להתעמלות בוקר לא צריכים לצאת מהבית בקור ,בשלג...
לסיכום תמיד צריך לזכור שהחלונות בבית יהיו סגורים , אתם לא רוצים הפתעה בדלת מנציגים של המחלקה הפסיכיאטרית במשרד הבריאות כי אחד השכנים רואה אתכם מהחלון מניפים ידיים ללא סיבה
תתארו לכם את היתרונות לפני השינוי
למשל אפשר לעשות יום ספורט כחוויה לכול המשפחה בחינם
למשל בימי החורף הקרים הנפת ידיים מול הטלוויזיה זה פעילות ממריצה ומחממת את הגוף ,אפשר לחסוך בתשלום לחשמל על חימום הבית
למשל פתרון מצוין לאנשים מבוגרים להתעמלות בוקר לא צריכים לצאת מהבית בקור ,בשלג...
לסיכום תמיד צריך לזכור שהחלונות בבית יהיו סגורים , אתם לא רוצים הפתעה בדלת מנציגים של המחלקה הפסיכיאטרית במשרד הבריאות כי אחד השכנים רואה אתכם מהחלון מניפים ידיים ללא סיבה
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
עכשיו אחרי שפרסמת את מספר הביתן, הכל יותר פשוט!
חוץ מהקטע הזה של לקנות כרטיס טיסה, לקבל אישור חופשה מההנהלה ומההנהלה בעבודה....
לשלם על מלון, לשלם על כניסה לתערוכה, אש"ל, בושם בדיוטי, קרם לחות לחמות, מתנות לילדה,
מזכרת לאישה...
ובסופו של דבר לא ישאר לי כסף לנורת לד אחת או לבלון קטן של גז (מתפשר על פרופן), או לקנות משהו אורגני באורגניק מרקט ולכתוב עליו OLED...
אני חושב שאני אשאר בבית (לצערי)...
חוץ מהקטע הזה של לקנות כרטיס טיסה, לקבל אישור חופשה מההנהלה ומההנהלה בעבודה....
לשלם על מלון, לשלם על כניסה לתערוכה, אש"ל, בושם בדיוטי, קרם לחות לחמות, מתנות לילדה,
מזכרת לאישה...
ובסופו של דבר לא ישאר לי כסף לנורת לד אחת או לבלון קטן של גז (מתפשר על פרופן), או לקנות משהו אורגני באורגניק מרקט ולכתוב עליו OLED...
אני חושב שאני אשאר בבית (לצערי)...