רוצא לברר אם הדגם הנ״ל 110-220v 50-60 Hz עובד בארץ
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מבחינת מתח החשמל כתוב בפירוש שתתמוך ב 220.
לגבי עלויות זה כבר החלטה שלך כדאי או לא.
לגבי עלויות זה כבר החלטה שלך כדאי או לא.
כשמייבאים טלוויזיה יש שני פרמטרים שצריך לבדוק, חשמל זה רק הראשון. הפרמטר השני זה שיטת שידור. לא מצויין אם נתמך PAL אבל בעבר כשבדקתי נושא של ייבוא טלויזיה אני זוכר שפיליפס ואם אני לא טועה גם פלסמות של פנסוניק הן גם NTSC וגם PAL אבל LG בדגמים שבדקתי בזמנו בעודה מתאימה לנו בחשמל אינה מתאימה לנו בשיטת השידור. מכיוון שאני לא רואה את הדגם הזה לא באמזון ולא ב BHPHOTO קשה להתייחס לנתון בזה בהקשר של הדגם שלך. לא הייתי מהמר על דבר כזה.
ממיר זה לא דבר זול ( http://www.bhphotovideo.com/c/product/8 ... _NTSC.html ) ובנוסף זה עוד רכיב במערכת הכוללת שיכול להתקלקל ושיכולה להיות לו אי תאימות עם הטלויזיה רסביר וכו'.
ממיר זה לא דבר זול ( http://www.bhphotovideo.com/c/product/8 ... _NTSC.html ) ובנוסף זה עוד רכיב במערכת הכוללת שיכול להתקלקל ושיכולה להיות לו אי תאימות עם הטלויזיה רסביר וכו'.
הבאתי עובד פצצה לפנים שלט שאפשר לדבר איתו אם עכבר על השלט סה״כ נראה ועובד טוב מאוד בחיבור לכבלים על ידי HDMI מעלה אינטרנט ממש נחמד FACBOOK Youtob ועוד כל מיני דברים עוד לא בדקתי עם ה HULU עובד עלה 628+ מס + 200 לחברת תעופה ומיסים פה 300 סה״כ $1179 ₪4126 נראה לי מחיר טוב לא יודע
נערך לאחרונה על ידי tofer ב 27/12/2013 14:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם אם יש אז אין לך אפליקציה מתאימה בטלויזיה כי עקב הייבוא יש לך אפליקציות מארץ המקור.
LG שנמכרת בארץ מגיעה עם אפליקצייה של וואלה VOD שנותנת לך גישה לתכנים בחינם. הגישה לתכנים היא חינמית אבל האמת שהרמה שם היא מאד נמוכה כך שאני באופן אישי משתמש בזה לעיתים רחוקות מאד. איך התגברת על נושא שיטת השידור?
LG שנמכרת בארץ מגיעה עם אפליקצייה של וואלה VOD שנותנת לך גישה לתכנים בחינם. הגישה לתכנים היא חינמית אבל האמת שהרמה שם היא מאד נמוכה כך שאני באופן אישי משתמש בזה לעיתים רחוקות מאד. איך התגברת על נושא שיטת השידור?
לא יודע שאתם המקצוענים יודעים כלום עליתי מחו״ל אחרי 30 שנה יש לי Vizio אמרו שלא יעבוד עובד יש לי 50״ פיוניר פלזמה אמרו שלא יעבוד עובד ש לי עוד אחד מאוד ישן בן 10 שנים אמרו שלא יעבוד עובד בקיצור נראה לי שכל טלוויזיה 110-220 50-60 HZ עובד אם HDMI
ואני לא מבין כלום
ואני לא מבין כלום