רסיבר ימאהה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מכס 34% על מחיר הרסיבר+המשלוח.
במידה ותשתמש בחברות שילוח צד ג עלות השילוח שלהן לא נכנס לחישוב המכס אבל הם גובים לפי משקל נפחי ולכן צריך לבדוק מה עדיף משלוח ישיר מהחנות אליך או בעזרת צד ג .
משלוח של רסיבר,ישירות אליך, זה סידרי גודל של 250-300$ .
מארה״ב תזדקק לשנאי כי המתח הוא 110v ובנוסף תדרי הרדיו לא יתאימו לארץ.
בדוק באמזון גרמניה.
במידה ותשתמש בחברות שילוח צד ג עלות השילוח שלהן לא נכנס לחישוב המכס אבל הם גובים לפי משקל נפחי ולכן צריך לבדוק מה עדיף משלוח ישיר מהחנות אליך או בעזרת צד ג .
משלוח של רסיבר,ישירות אליך, זה סידרי גודל של 250-300$ .
מארה״ב תזדקק לשנאי כי המתח הוא 110v ובנוסף תדרי הרדיו לא יתאימו לארץ.
בדוק באמזון גרמניה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כלל אצבע: קח את המחיר בחו"ל ותכפיל ב-2 כדי לקבל את העלות הכוללת של יבוא אישי, מיסים ושנאי ממיר מתח.
מקסימום תחסוך בפועל 10% מההערכה לעיל, אבל בתור כלל אצבע להערכת כדאיות זה עובד לא רע...
דרך אגב, באותו אופן מומלץ לקחת בחשבון שהמחיר בארץ כנראה נמוך ב-15-20% ממה שמוצאים בזאפ.
בכל אופן, מעניין לשמוע איזה פיצ'רים הכי חשובים לך ולמה ננעלת דווקא על ה-675? לא שהוא רע (להיפך, זה אחלה מכשיר!), רק שיכול להיות שתוכל לקבל מענה יותר טוב לצרכים שלך בהשקעה קטנה יותר...
מקסימום תחסוך בפועל 10% מההערכה לעיל, אבל בתור כלל אצבע להערכת כדאיות זה עובד לא רע...
דרך אגב, באותו אופן מומלץ לקחת בחשבון שהמחיר בארץ כנראה נמוך ב-15-20% ממה שמוצאים בזאפ.
בכל אופן, מעניין לשמוע איזה פיצ'רים הכי חשובים לך ולמה ננעלת דווקא על ה-675? לא שהוא רע (להיפך, זה אחלה מכשיר!), רק שיכול להיות שתוכל לקבל מענה יותר טוב לצרכים שלך בהשקעה קטנה יותר...
- epony
- חבר במועדון 10K

רסיבר קולנוע ביתי שתומך ב-5.1 אפשר לקנות ב-$200 בדיוטי פרי וב-20,000 ש"ח בחנות מתמחה. חשבת על תקציב? מה הצרכים שלך בדיוק? איזה אופציות חדשות חשובות לך? האם חשוב לך רק קולנוע ביתי, או גם מוזיקה? איזה סרווין וגה יש לך? למה הם מחוברים עכשיו?
- epony
- חבר במועדון 10K

אז הצרכים שלך בסיסיים והתקציב שלך סולידי.
אני במקומך הייתי הולך לחנות כמו סלון חללית, שמחזיקה רמקולים של סרווין וגה, ודוגם כמה רסיברים בתקציב הנתון בשילוב עם רמקולים כמו שלך עד שתמצא את מה שנשמע לאוזניך הכי טוב...
חוצמזה, הייתי בודק אפשרות של יבוא אונקיו 626 מאמזון איטליה - תריץ חיפוש פה בפורום כי יש כמה חבר'ה שעשו את זה וקיבלו מגבר שנמכר בארץ ב-4,000 ש"ח במשהו כמו חצי מחיר!
אני במקומך הייתי הולך לחנות כמו סלון חללית, שמחזיקה רמקולים של סרווין וגה, ודוגם כמה רסיברים בתקציב הנתון בשילוב עם רמקולים כמו שלך עד שתמצא את מה שנשמע לאוזניך הכי טוב...
חוצמזה, הייתי בודק אפשרות של יבוא אונקיו 626 מאמזון איטליה - תריץ חיפוש פה בפורום כי יש כמה חבר'ה שעשו את זה וקיבלו מגבר שנמכר בארץ ב-4,000 ש"ח במשהו כמו חצי מחיר!
- epony
- חבר במועדון 10K

אם אתה רוצה לשמוע סרווין וגה אז סלון חללית מומלצת.eran26 כתב:לגבי חנות בארץ אפשר המצלה על חנות אמינה ומחירים נוחים.......