יבוא מקרן Benq w1070 מארה"ב
אהלן,
אני מעוניין ליבא את המקרן הנ"ל מאמזון דרך buy2usa. עלות היבוא סה"כ היא ₪4780.
לא ראיתי באמאזון אפשרות להרחבה לאחריות בינלאומית.
קראתי בפורום כאן על אנשים שייבאו מקרנים והוסיפו אחריות של mack.
שאלותי:
1. אם לא באמאזון, אז איזו חנות מקרנים זולה ואמינה נותנת אפשרות לאחריות בינלאומית ע"י מק או חברה אחרת (ברור שבתוספת תשלום), או שבכלל את האחריות של מק ניתן לרכוש בלי קשר לחנות שממנה קונים את המוצר??
2. האם מק עובדים עם מעבדה בארץ שנותנת שירות למקרני benq?
תודה
אני מעוניין ליבא את המקרן הנ"ל מאמזון דרך buy2usa. עלות היבוא סה"כ היא ₪4780.
לא ראיתי באמאזון אפשרות להרחבה לאחריות בינלאומית.
קראתי בפורום כאן על אנשים שייבאו מקרנים והוסיפו אחריות של mack.
שאלותי:
1. אם לא באמאזון, אז איזו חנות מקרנים זולה ואמינה נותנת אפשרות לאחריות בינלאומית ע"י מק או חברה אחרת (ברור שבתוספת תשלום), או שבכלל את האחריות של מק ניתן לרכוש בלי קשר לחנות שממנה קונים את המוצר??
2. האם מק עובדים עם מעבדה בארץ שנותנת שירות למקרני benq?
תודה
תודה, יש מצב שחסכת לי באיזור ה800 ש"ח עכשיו. באמת ניסיתי שם וראיתי מחיר דומה למה שכתבת. אז הסעיף שאומר Advance payment of import feeride כתב:תנסה באמזון גרמניה, כמדומני זה יוצא 3750 כולל משלוח מיסים וכדומה......
כולל מכ"ס מע"מ וכדומה של מדינת היעד כפי שהם כותבים? כלומר, כל המיסים של ישראל כבר חושבו שם או שזו הערכה?
ומה לגבי האחריות הבינלאומית?
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
אין לי מושג אם ניתן להחזיר את המקרן לאמזון (נסה לשלוח להם מייל).
תשמע, בשביל שקט נפשי, קונים בארץ. היום במקרני העל (סוני, אפסון , פנסוניק) המחיר בארץ שווה את התוספת מול היבוא האישי. במקרנים הזולים עדיין יש פער די רציני לטובת היבוא האישי.
תשמע, בשביל שקט נפשי, קונים בארץ. היום במקרני העל (סוני, אפסון , פנסוניק) המחיר בארץ שווה את התוספת מול היבוא האישי. במקרנים הזולים עדיין יש פער די רציני לטובת היבוא האישי.
ride, תודה רבה על העזרה.ride כתב:אין לי מושג אם ניתן להחזיר את המקרן לאמזון (נסה לשלוח להם מייל).
תשמע, בשביל שקט נפשי, קונים בארץ. היום במקרני העל (סוני, אפסון , פנסוניק) המחיר בארץ שווה את התוספת מול היבוא האישי. במקרנים הזולים עדיין יש פער די רציני לטובת היבוא האישי....
לדעתך עדיף לקנות דרך אמזון ולא ב-B&H שגם הם שולחים לארץ? קראתי בפורום שיש להם סידור כלשהו של אחריות בינלאומית. (?)
ברור שהם מורידים את המיסים המקומיים. אחרי ההורדה, הם מחשבים רק את המע"מ ולא כוללים מס קניה בחישוב המיסים שגובים מהעונה. כשהמוצר מגיע לארץ ועובר דרך המכס, הם סופגים את ההפרש.April כתב:אני לא חושב שהם מחשבים בצורה לא נכונה, הם פשוט מורידים את המיסים המקומיים....
יכול להיות שאמזון לא סופגים את המכס כי אמזון אירופה הגיעו להסדר עם המכס הישראלי לגבי מוצרים מסויימים. זה ניחוש פרוע, אבל פשוט לא נראה לי שתאגיד ענק כמו אמזון יטעה באופן עקבי בעלויות מכס ואח"כ יספוג אותם פעם אחר פעם על כל המשלוחים מחוץ לארופה.Nemesis כתב:ברור שהם מורידים את המיסים המקומיים. אחרי ההורדה, הם מחשבים רק את המע"מ ולא כוללים מס קניה בחישוב המיסים שגובים מהעונה. כשהמוצר מגיע לארץ ועובר דרך המכס, הם סופגים את ההפרש....
מנקודת מבט של המדינה היא בכל זאת מרוויחה את המע"מ כאן...
אין שום הסדר וגם לא יכול להיות שום הסדר. המכס לא יכול לעשות איפה ואיפה. אני יודע בוודאות שהם ספגו. המשלוח של הסלולרי שקניתי נתקע במכס למספר ימים. שיחה לחברת השילוח העלתה שזה תקוע במכס כיוון שיש העלמת מס. לבסוף שוחרר וקיבלתי את המכשיר, אבל זה בהחלט השאיר תחושה לא נעימה.
- icohenlong
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
איך ניתן לבצע רכישה מאמאזון גרמניה, אני מכיר אמאזון ארה"ב, דרך ביי2יואסאיי, איך מבצעים רכישה מגרמניה?
- icohenlong
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
איך ניתן לבצע רכישה מאמאזון גרמניה, אני מכיר אמאזון ארה"ב, דרך ביי2יואסאיי, איך מבצעים רכישה מגרמניה?