LG 42LN570Y : מחפש את הדיל הכי טוב
שלום,
החלטתי ללכת על הדגם 42 אינטש LG 42LN570Y לחדר ילדים.
מדובר בטלויזיה חכמה כולל שלט של LG שמפעיל אלמנטים במסך עם הצבעה.
בינתיים המחיר הכי טוב שמצאתי ממפיץ רשום של ח.י. הוא 3,400 כולל משלוח.
אם מישהו ראה דיל יותר טוב אשמח לשמוע
גיל.
עדכון: קניתי ב 3,350 כולל הובלה ואפילו תחנת עגינה (מצ'וקמקת) של LG דגם ND1520.
החלטתי ללכת על הדגם 42 אינטש LG 42LN570Y לחדר ילדים.
מדובר בטלויזיה חכמה כולל שלט של LG שמפעיל אלמנטים במסך עם הצבעה.
בינתיים המחיר הכי טוב שמצאתי ממפיץ רשום של ח.י. הוא 3,400 כולל משלוח.
אם מישהו ראה דיל יותר טוב אשמח לשמוע
גיל.
עדכון: קניתי ב 3,350 כולל הובלה ואפילו תחנת עגינה (מצ'וקמקת) של LG דגם ND1520.
מקווה שמנהל הפורום לא יכעס: ב olsale דרך מכירה אישית וקצת מיקוח בטלפון.eyalrib כתב:היי גיל, אשמח לדעת מאיפה קנית את הטלויזיה
תודה...
בדיעבד אפשר לרדת אפילו קצת יותר נמוך מ 3,300 ש"ח, אתה יכול לשאול אותי בפרטי.
אגב: הטלויזיה הייתה זמינה באותו יום שקניתי אבל אני לא הייתי זמין אז היא צריכה להגיע בשעות הקרובות.
כן, אני מרוצה.eyalrib כתב:אתה מרוצה מהטלוזיה?
אני לא כל כך מהשידורים הרגילים בערוץ 2 ו-10 לדוגמא
רואים הרבה פחות טוב מהטלויזיה הקודמת שהייתה פחות חכמה
יש הרבה "שלג" ברקע, וניסיתי לשחק עם ההגדרות ולא הצלחתי לשפר את התמונה בהרבה...
דווקא את ערוצים 2 ו 10 רואים טוב בלי בעיות. אין לי שלג בכלל.
קשה לי להשוות לטלויזיה בסלון כי היא פלאזמה 50. אין לי LED 42 אחר להשוואה.
לגבי איכות HD: בינתיים בדקתי כמה דקות איזו סידרת טבע ברזולוציה 720 (אפריקה) ונראה מעולה, יותר טוב מאשר בפלאזמה.
לגבי smart-tv: מראש אנ מתייחס לזה כאל "בונוס" ולא כמשהו חשוב. בכל מקרה, יש לי בעיות עם ה wi-fi ואני עובד על השחלה של כבל C5 בבית. זה יקח כמה שבועות ואז אבדוק הכל.
אבל ממה שבדקתי בינתיים, מדובר בתוספת נחמדה, לא יותר ולא פחות.
חיסרון אחד שמצאתי: הטלויזיה לא שומרת סיסמאות של רשתות wi-fi שונות. אני מניח שלרוב האנשים יש רשת קבועה אחת אז זה לא יפריע אבל בגלל שיש לי בעיות עם ה wi-fi אז ניסיתי מספר רשתות וזה מפריע.
אבל השידורים הרגילים ממש מאכזב
האם שיחקת קצת עם ההגדרות של התמונה? אתה משתמש בTM?
השידורים הרגילים אצלך זה דרך הוט או יס?
לגבי הWIFI, רוב הזמן עובד בסדר, הטלוזיה דיי קרובה לראוטר אצלי ועדיין הרבה פעמים הגלישה איטית, הYOUTUBE עובד ללא בעיות, באפליקציה של הרדיו כן יש Buffering מדי פעם
ההתלהבות מהSMART באמת יורדת אחרי יום יומיים שאתה רואה שאין הרבה אפליקציות מעניינות, חבל שאין אפליקציה לMAKO , למרות שהצלחתי לראות סדרה של מאקו דרך הדפדפן אבל האיכות שידור לא הייתה משהו
בינתיים רק מאוכזב מהשידורים הרגילים, מעצבן שבטלויזיה שבחדר שינה של PILOT רואים יותר טוב את ערוץ 2
לגבי הWIFI, רוב הזמן עובד בסדר, הטלוזיה דיי קרובה לראוטר אצלי ועדיין הרבה פעמים הגלישה איטית, הYOUTUBE עובד ללא בעיות, באפליקציה של הרדיו כן יש Buffering מדי פעם
ההתלהבות מהSMART באמת יורדת אחרי יום יומיים שאתה רואה שאין הרבה אפליקציות מעניינות, חבל שאין אפליקציה לMAKO , למרות שהצלחתי לראות סדרה של מאקו דרך הדפדפן אבל האיכות שידור לא הייתה משהו
בינתיים רק מאוכזב מהשידורים הרגילים, מעצבן שבטלויזיה שבחדר שינה של PILOT רואים יותר טוב את ערוץ 2
אנחנו צופים בערוצים 1, 2 ו 10 דרך עידן+ שמובנה במכשיר.,eyalrib כתב:ה-HD באמת עובד נהדר
בינתיים רק מאוכזב מהשידורים הרגילים, מעצבן שבטלויזיה שבחדר שינה של PILOT רואים יותר טוב את ערוץ 2...
אגב, מעולם לא הייתי מנוי של YES או HOT.