כתוביות עברית בדגמי סוני
שלום לכולם,
מקריאת הודעות בפורום ומהאתר של ישפאר, עולה כי סוני משלבים בשנה האחרונה תפריטים בעברית.
פחות ברור לי המצב לגבי קריאת כתוביות עברית SRT מקבצים דרך חיבור ה-USB
מבקש לדעת האם גם לסוני kdl46ex653 יש תמיכה בכתוביות srt בעברית?
באתר ישפאר זה לא כתוב במפורש במפרט של הדגם זה - בניגוד לדגמים כמו kdl46r473 שם הם מציינים זאת .
תודה מראש,
מקריאת הודעות בפורום ומהאתר של ישפאר, עולה כי סוני משלבים בשנה האחרונה תפריטים בעברית.
פחות ברור לי המצב לגבי קריאת כתוביות עברית SRT מקבצים דרך חיבור ה-USB
מבקש לדעת האם גם לסוני kdl46ex653 יש תמיכה בכתוביות srt בעברית?
באתר ישפאר זה לא כתוב במפורש במפרט של הדגם זה - בניגוד לדגמים כמו kdl46r473 שם הם מציינים זאת .
תודה מראש,
בועז שלום,
לדגם 46EX653 אין תמיכה בכתוביות SRT למרות שהתפריט,אינטרנט והוראות ההפעלה בעברית.
לסדרה R ולמסך שציינת KDL-46R473 אכן יש כבר תמיכה בכתוביות SRT
אם כבר רכשת את המסך 46EX653 תתנחם בכך שהוא מסך מעולה בכל קנה מידה.
משה
מנהל מוצר סוני ישראל
לדגם 46EX653 אין תמיכה בכתוביות SRT למרות שהתפריט,אינטרנט והוראות ההפעלה בעברית.
משה
מנהל מוצר סוני ישראל
Trek Remedy 8.0
משה שלום,moshed כתב:בועז שלום,
משה
מנהל מוצר סוני ישראל...
נושא הכתוביות מהווה מרכיב משמעותי בשיקולי הקנייה להרבה קונים פוטנציאליים (ראה הודעות בפורום זה).
יש לי נסיון חיובי ארוך שנים עם 2 טלוויזיות של סוני אך בנתונים הקיימים, אין ברירה אלא לרכוש דגם של חברה אחרת.
ובהמשך למה שכתבת בתשובתך, האם צפוי שיווק דגמים חדשים/קיימים בזמן הקרוב בהם תהייה תמיכה בכתוביות SRT?
אם כן, אילו דגמים ומתי?
תודה מראש,
בעז
אז זהו שלא. מ-50 ומעלה, באמת תומכים.guyz6471 כתב:הי,
אני עכשיו מחפש מכשיר
אני נעול על 4 דגמים
2 מתוכם הם סוני שהספקתי לבחון לעומק פיזית
ולשניהם אין שום בעיה עם תרגום עברי
הדגמים 55w805
55w905
(כמובן שהם תומכים גם בגדלים היותר קטנים)...
מתחת לגודל זה, תלוי איזה דגם. ראה תשובתו של מנהל סוני בשירשור.
כל הדגמים של סוני תומכים עברית. EX זה דגם ישן, לפני שהכניסו עברית.boazf כתב:משה שלום,moshed כתב:בועז שלום,
משה
מנהל מוצר סוני ישראל...
נושא הכתוביות מהווה מרכיב משמעותי בשיקולי הקנייה להרבה קונים פוטנציאליים (ראה הודעות בפורום זה).
יש לי נסיון חיובי ארוך שנים עם 2 טלוויזיות של סוני אך בנתונים הקיימים, אין ברירה אלא לרכוש דגם של חברה אחרת.
ובהמשך למה שכתבת בתשובתך, האם צפוי שיווק דגמים חדשים/קיימים בזמן הקרוב בהם תהייה תמיכה בכתוביות SRT?
אם כן, אילו דגמים ומתי?
תודה מראש,
בעז...
בועז, כדי ליישר קו עם כל מה שנאמר כאן בנושא הכתוביות :
כל המסכים החדשים של סוני תומכים כתוביות בעברית : סדרת R,W6,W8,W9,X9
התמיכה בעברית מתבטאת בכל מקום : תפריט,הוראות הפעלה,אינטרנט כתוביות ואפילו שיקוף של waze ...שעל זה לא חשבת..
והמלצה אחרונה למי שנעול על ארבעה מסכים ומתלבט..כנס לחנות שבה ניתן לראות את 55W8 או 55W9 ליד מסכים אחרים,
אני מאמין שהבחירה תהיה הרבה יותר קלה.
משה
מנהל מוצר סוני ישראל
כל המסכים החדשים של סוני תומכים כתוביות בעברית : סדרת R,W6,W8,W9,X9
התמיכה בעברית מתבטאת בכל מקום : תפריט,הוראות הפעלה,אינטרנט כתוביות ואפילו שיקוף של waze ...שעל זה לא חשבת..
והמלצה אחרונה למי שנעול על ארבעה מסכים ומתלבט..כנס לחנות שבה ניתן לראות את 55W8 או 55W9 ליד מסכים אחרים,
אני מאמין שהבחירה תהיה הרבה יותר קלה.
משה
מנהל מוצר סוני ישראל
Trek Remedy 8.0
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
תנסה להזרים עם PLEXkobbi כתב:תשומת ליבך כי התמיכה בכתוביות עבריות ממחבר usb בלבד . לי לא עוזר שכן אני מזרים מהרשת ומישם משום מה לא תומך.
בכל מקרה לי יש את ה 47w805 והיא מדהימה. שידורי sd באיכות כאת לא רואים כל יום....
אצלי עובד מצויין עם סוני 65W855 למעט סרטי תלת מימד - עדיין מחפש פתרון