סמליין - מסך סמסונג F5000 - פיקסלים שרופים

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
moshik82 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

לפני כשלושה שבועות רכשתי מסך 46 אינטש סמסונג מדגם F5000, עם אחריות רשמית של סמליין.
בשבוע שעבר שמתי לב כי למסך הנ"ל יש שלושה פיקסלים שרופים במרכז המסך ומיד פניתי לאלקטרוניקס פרו (חברת השירות של סמליין), על מנת שיוחלף המסך.
הגיע טכנאי לראות במה מדובר, ולתדהמתי הרבה קבע בדו"ח השירות שאכן קיימים שלושה פיקסלים שרופים, אולם זה בגדר תקין, ואין בכוונתו להחליף את המסך בשל הסיבה הזו, אלא לטענתו, מתבצעת החלפה רק מעל 7 פיקלים שרופים ורק אם הם מקובצים במרכז המסך(!!).
ניסיתי להסביר לטכנאי שמדובר במסך בן שלושה שבועות ושזה לא הגיוני שכבר קיימים בו פיקסלים שרופים אך הוא הפנה אותי לסמליין וטען כאמור, שמבחינתו הכל בסדר...
מבדיקה מול שירות הלקוחות נאמר כי הם מתייחסים לממצאים של הטכנאי והולכים רק לפיהם.
יש לציין כי העניין מקומם אותי מאוד, שכן יכולתי לקנות את המסך הנ"ל בסכום נמוך יותר משמעותית מהמחיר בו נמכר מסך זה דרך יבואנים אחרים (י.שלום, טלטיב וכו'), אולם בחרתי להוסיף סכום כסף לא מבוטל על מנת לקבל שירות רשמי ומקורי (או כמו שהמוכר טען "שירות עם אבא ואמא").
הבנתי (רק בדיעבד) שהמוניטין של סמליין בעייתי בכל הנוגע לשירות ללקוח, ושזהו לא המקרה הראשון שקורים מקרים שכאלו בהם החברה מתנערת מהחלפת מסך תקול. לשם השוואה, להוריי יש מסך של פנסוניק שנמצא תקול לאחר מספר חודשים מיום הקנייה, אשר הוחלף מיד עם פנייה ליורוקום ללא כל בעיה, ומשכך לא ברורה לי התנהלות של היבואן הרשמי של מותג עולמי כמו סמסונג שמתנהל יותר כמו בסטה בשוק הכרמל.
לפני שאני מגיש תביעה משפטית בעניין, כיצד הייתם מציעים לי לפעול במקרה הזה?

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #2 

moshik82 כתב:לפני כשלושה שבועות רכשתי מסך 46 אינטש סמסונג מדגם F5000, עם אחריות רשמית של סמליין.
בשבוע שעבר שמתי לב כי למסך הנ"ל יש שלושה פיקסלים שרופים במרכז המסך ומיד פניתי לאלקטרוניקס פרו (חברת השירות של סמליין), על מנת שיוחלף המסך.
הגיע טכנאי לראות במה מדובר, ולתדהמתי הרבה קבע בדו"ח השירות שאכן קיימים שלושה פיקסלים שרופים, אולם זה בגדר תקין, ואין בכוונתו להחליף את המסך בשל הסיבה הזו, אלא לטענתו, מתבצעת החלפה רק מעל 7 פיקלים שרופים ורק אם הם מקובצים במרכז המסך(!!).
ניסיתי להסביר לטכנאי שמדובר במסך בן שלושה שבועות ושזה לא הגיוני שכבר קיימים בו פיקסלים שרופים אך הוא הפנה אותי לסמליין וטען כאמור, שמבחינתו הכל בסדר...
מבדיקה מול שירות הלקוחות נאמר כי הם מתייחסים לממצאים של הטכנאי והולכים רק לפיהם.
יש לציין כי העניין מקומם אותי מאוד, שכן יכולתי לקנות את המסך הנ"ל בסכום נמוך יותר משמעותית מהמחיר בו נמכר מסך זה דרך יבואנים אחרים (י.שלום, טלטיב וכו'), אולם בחרתי להוסיף סכום כסף לא מבוטל על מנת לקבל שירות רשמי ומקורי (או כמו שהמוכר טען "שירות עם אבא ואמא").
הבנתי (רק בדיעבד) שהמוניטין של סמליין בעייתי בכל הנוגע לשירות ללקוח, ושזהו לא המקרה הראשון שקורים מקרים שכאלו בהם החברה מתנערת מהחלפת מסך תקול. לשם השוואה, להוריי יש מסך של פנסוניק שנמצא תקול לאחר מספר חודשים מיום הקנייה, אשר הוחלף מיד עם פנייה ליורוקום ללא כל בעיה, ומשכך לא ברורה לי התנהלות של היבואן הרשמי של מותג עולמי כמו סמסונג שמתנהל יותר כמו בסטה בשוק הכרמל.
לפני שאני מגיש תביעה משפטית בעניין, כיצד הייתם מציעים לי לפעול במקרה הזה?
...
לצערי השירות ברוב החברות מבזה!

לפעמים נדירות קורה שלקוח מרוצה תלוי על איזה יום ואיזה נציג שירות את נופל.

לגבי הפיקסלים איך זה שרק עכשיו לאחר שלושה שבועות אתה שם לב לזה? אגב כמה זמן לאחר הרכישה הזמנת טכנאי לפני 14 הימים?

מה שכן בשורה התחתונה אל תוותר תתעקש על החלפת מסך אגב ממי רכשת את המסך?

בהצלחה

moshik82 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

ראשית, זה ממש לא נכון שברוב החברות השירות מבזה, וראייה לכך ניתן ללמוד מהמקרה האישי שהיה לי עם יורוקום.
לו הייתי מודע לכך שהשירות של היבואן הרשמי, שאגב, מתמחר את המסכים שלו הרבה יותר גבוה מהיבואנים המקבילים, הינו כה גרוע וודאי שהייתי מעדיף באופציה הזולה יותר.
לגבי שאלתך מדוע רק עכשיו (שלושה שבועות) שמתי לב לפיקסלים השרופים, זה כלל לא רלוונטי לענייננו. שלושה שבועות הינו זמן סביר בהחלט למציאת תקלה (להזכירך האחריות הינה לשלוש שנים - כך שגם אם הייתי מוצא את התקלה במועד מאוחר יותר, הייתי מצפה להחלפת המסך).
בכל מקרה, המסך הותקן רק כשבוע לאחר קבלתו ובמועד זה לא שמתי לב לתקלה כלשהי (אחרת הייתי פונה קודם לכן). יכול להיות שהפיקסלים נשרפו רק לאחר כמה ימים או שלא שמתי לב. בלי כל קשר, אין בכך כדי לגרוע מאחריות היבואן.
המסך נרכש מחנות שכונתית שממוקמת ליד ביתי. לא נראה שברצונם או ביכולתם לעזור יותר מידי בעניין.

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4202
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #4 

נראה לי לי שאכלת אותה,
כמו עוד הרבה לצערי.
אם כלום לא עוזר נסה לשלוח מכתב
דרך עורך דין,על התראה לפני תביעה
זה עוזר.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6638
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 706 פעמים

שליחה #5 

לפני כמה שנים קניתי פלזמה של סמסונג , לאחר כשבועיים וחצי היא כבתה וסירבה להדלק .
נציג של סמליין הגיע לבייתי וקבע שהספק כח נשרף - וצריך לקחת את הטלוויזיה לתיקון! :x

לאחר כמה וויכוחים טלפוניים עם אחראי מוקד תקלות , אחראי משמרת , מנהל איזור וכו' וכו' ..
הסכימו להחליף לי לטלוויזיה חדשה .

הכל הולך קשה , ככה זה אין מה לעשות

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #6 

שלום,

לפני תביעה משפטית באופן עצמאי, הייתי מנסה לפנות אל המועצה הישראלית לצרכנות.
כתוב להם את כל השתלשלות העניינים, בצירוף תמונות של המסך התקול, דו"ח הטכנאי, והתשובות שקיבלת מנותן השירות.

מדובר בגוף שאך אחד לא יזלזל בו, ואם במועצה ישתכנעו שטענותיך מוצדקות, הם בהחלט יכולים ומסוגלים לעזור!

בהצלחה...

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #7 

קודם כל למה לא לבדוק דברים כאלה בפעם הראשונה שהטכנאי מגיע להתקין ? בלי קשר ולמרות החוק היבש של כמות פיקסלים ,זה פשוט ביזיון של שרות ! תפנה ליבואנית סמסונג גם במייל וגם במכתב וניראה מה התשובה שלהם , לאחרונה אני רואה יותר ויותר תלונות על השרות הגרוע של היבואן הרישמי ובקרות אוהדות ליבואן הפרללי ועצוב שזה כך .

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

moshik82 כתב:ראשית, זה ממש לא נכון שברוב החברות השירות מבזה, וראייה לכך ניתן ללמוד מהמקרה האישי שהיה לי עם יורוקום.
לו הייתי מודע לכך שהשירות של היבואן הרשמי, שאגב, מתמחר את המסכים שלו הרבה יותר גבוה מהיבואנים המקבילים, הינו כה גרוע וודאי שהייתי מעדיף באופציה הזולה יותר.
לגבי שאלתך מדוע רק עכשיו (שלושה שבועות) שמתי לב לפיקסלים השרופים, זה כלל לא רלוונטי לענייננו. שלושה שבועות הינו זמן סביר בהחלט למציאת תקלה (להזכירך האחריות הינה לשלוש שנים - כך שגם אם הייתי מוצא את התקלה במועד מאוחר יותר, הייתי מצפה להחלפת המסך).
בכל מקרה, המסך הותקן רק כשבוע לאחר קבלתו ובמועד זה לא שמתי לב לתקלה כלשהי (אחרת הייתי פונה קודם לכן). יכול להיות שהפיקסלים נשרפו רק לאחר כמה ימים או שלא שמתי לב. בלי כל קשר, אין בכך כדי לגרוע מאחריות היבואן.
המסך נרכש מחנות שכונתית שממוקמת ליד ביתי. לא נראה שברצונם או ביכולתם לעזור יותר מידי בעניין.
...
לא אתן לך להתאמץ הנה השורה השנייה שכתבתי עליה התייחסת
פעמים נדירות קורה שלקוח מרוצה תלוי על איזה יום ואיזה נציג שירות אתה נופל.

אנחנו רחוקים שנות אור בשירות מהרבה מקומות אחרים בעולם

אגב הייתי נוטה לעשות את מה ש "bariko" כתב וזה לאחר שעשית הכל ולא נשארו לך אופציות.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #9 

בארה"ב אפשר להחזיר את הטלוויזיה עד חודש מיןם הקנייה. שנות אור..... :(

moshik82 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

העברת ההודעה לפורום צרכנות

שליחה #10 

שלום רב,

לא הצלחתי להבין מדוע בחרה הנהלת הפורום הנכבדה להעביר את הפוסט לפורום צרכנות, שעה שקיימות בפורום זה אין ספור שרשורים לגבי שירות כזה או אחר שניתן למסכים מיבואנים שונים (רק לפני ימים ספורים פורסמה הודעה על שירות טוב של דור מחברת פיוצ'ר...)
הודעות מן הסוג הזה מקומן בפורום שבו כתבתי את הודעתי המקורית, ולו רק מן הסיבה שהגולשים בבואים להתייעץ לגבי מסך כלשהו, יוכלו להחליט בעצמם אם לרכוש מסך מתוצרת מסויימת, לפי השירות שניתן ללקוחות אותה החברה.
זו בדיוק מטרת הפורום - מרבית הגולשים המעוניינים לרכוש מסך, מבררים מעבר לדגם המסך, מיהו נותן השירות לאותו המסך, וזוהי חלק מההחלטה האם לקנות מסך כזה או אחר.

אודה להחזרת ההודעה לפורום שבו נכתבה במקור.
תודה.

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

Re: העברת ההודעה לפורום צרכנות

שליחה #11 

moshik82 כתב:שלום רב,

לא הצלחתי להבין מדוע בחרה הנהלת הפורום הנכבדה להעביר את הפוסט לפורום צרכנות, שעה שקיימות בפורום זה אין ספור שרשורים לגבי שירות כזה או אחר שניתן למסכים מיבואנים שונים (רק לפני ימים ספורים פורסמה הודעה על שירות טוב של דור מחברת פיוצ'ר...)
הודעות מן הסוג הזה מקומן בפורום שבו כתבתי את הודעתי המקורית, ולו רק מן הסיבה שהגולשים בבואים להתייעץ לגבי מסך כלשהו, יוכלו להחליט בעצמם אם לרכוש מסך מתוצרת מסויימת, לפי השירות שניתן ללקוחות אותה החברה.
זו בדיוק מטרת הפורום - מרבית הגולשים המעוניינים לרכוש מסך, מבררים מעבר לדגם המסך, מיהו נותן השירות לאותו המסך, וזוהי חלק מההחלטה האם לקנות מסך כזה או אחר.

אודה להחזרת ההודעה לפורום שבו נכתבה במקור.
תודה.
...
(Y)

moshik82 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

עדכון - פיקסלים שרופים במסך סמסונג - סמליין

שליחה #12 

בהמשך להודעה הקודמת שכתבתי בעניין הפיקסלים השרופים במסך החדש שרכשתי מסמליין (סמסונג F5000),
יצרה איתי קשר קרן, מנהלת המעבדה של אלקטרוניקס פרו, וטענה כי אין באפשרות החברה להחליף את המסך - מסך בן שלושה שבועות שיש בו 3 פיקסלים שרופים במרכזו, אלא רק למעלה מ-8 פיקסלים שרופים(!).

לא ייתכן שהיבואן הרשמי של סמסונג במדינת ישראל נוהג בצורה כה מזלזלת ובחוסר שירותיות שכזו, ובמיוחד לאור העובדה כי קיימים יבואנים מקבילים שמוכרים את המסך בסכומים נמוכים בהרבה מסמליין.
המלצתי האישית לכל מי שמתעקש לרכוש מסך סמסונג הינה לרכוש דרך יבואן מקביל וכך לחסוך כסף רב ולמנוע עוגמת נפש רבה. הסיפורים שיספרו לכם המוכרים לגבי "אחריות מקורית"- אין מאחוריה דבר ולו חצי דבר.
בכל מקרה, כנראה שאין מנוס מטיפול במישור המשפטי בעניין, וכפי שייעצו לי חברי הפורום - פנייה למועצה לצרכנות.

קישר להודעה הקודמת: http://www.hometheater.co.il/vt201917.html

RoniR
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #13 

החפירות הבלתי פוסקות פה על ״לרכוש אך ורק יבוא רשמי״ גורמות להרבה חברים
פה לעשות טעויות כפי שניתן לראות בכמה שרשורים לאחרונה.
שלא תבינו לא נכון השירות ביבוא המקביל גם כן יכול להוות בעיה לפעמים אבל שם
לפחות מראש אתה משלם הרבה פחות!

RUJI
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #14 

עניין של מזל - נטו.
לא משנה מי היבואן כבר...

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #15 

אין מילים (n)

mikee8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 877
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #16 

למה לא פרסמת את זה בשרשור המקורי שפתחת?

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

הפורום הזה נחשב לגדול בתחומו בארץ אולי בעלי הפורום שעושים עבודה בחסד יסבו את תשומת לבם של היבואנים ויתנו להם להבין שהם מפספסים פלח שוק שלא קונה טלוויזיות רק בארבע חמש אלף ש"ח וכך אולי היבואנים יתחילו להבין ולשים פה נציגי שירות שיפעלו באופן רציני.

עם כל הכבוד להשקות שכולנו הולכים, החיוכים, הקוקטיילים והדיבורים הגדולים על מה שמצפה לחברה בעוד חמש שנים בת'כלס מה שקורה מאחורי הקלעים דיי רקוב!

moshik82 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

עדכון נוסף

שליחה #18 

עדכון נוסף -

לאחר מספר שעות מפרסום ההודעה פנו אלי משירות הלקוחות של סמליין, ולאחר דין ודברים הוחלט סוף סוף להחליף את המסך לחדש. נאמר לי שלצורך כך יתואם עימי מועד להתקנתו.

אעדכן כשיותקן המסך בביתי.

רוב תודות לעוזרים.

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

(Y)
תעדכן