מצטער על כל השאלות אבל אני באמת לא רוצה לעשות טעות פה...תודה על העזרה!
קניית PS4 בניו זילנד/הונג קונג
אני צריך עצה לגבי קניית PS4 בניו זילנד או הונג קונג(מעדיף בניו זילנד). יש למישהו מושג לגבי האזור(region) של ניו זילנד או הונג קונג ואם זה משפיע על הקונסולה בישראל? מבחינת מתח?(המתח הניו זילנדי הוא 230 לעומת 220 בארץ). האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני? האם משחקים מהארץ יעבדו? ולגבי psn, האם זה ייצור בעיה לשחק עם חבר שקנה את הקונסולה בארץ/בארה"ב? או בעיה להתחבר מהארץ?
- guy200
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 101
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
הפלייסטיישן הוא Region free אז אין לזה שום משמעות. אין בעיה גם מבחינת המתח. הפלייסטיישן מקבל 110-220V, מכסימום צריך מתאם לשקע. המשחקים גם כן יעבדו ללא בעיה. לא משנה היכן נקנו. הדבר היחיד שכן משנה זה סרטי בלו-ריי. לגביהם ה- Region כן משנה.
- yardbar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- שם מלא: Yarden Baruch
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
שלום,guy200 כתב:הפלייסטיישן הוא Region free אז אין לזה שום משמעות. אין בעיה גם מבחינת המתח. הפלייסטיישן מקבל 110-220V, מכסימום צריך מתאם לשקע. המשחקים גם כן יעבדו ללא בעיה. לא משנה היכן נקנו. הדבר היחיד שכן משנה זה סרטי בלו-ריי. לגביהם ה- Region כן משנה....
כבר יש לי את ה PS4 והזמנתי כמה סרטי בלו-ריי לנסות, איך אני בודק איזה REGION הנגן שלי?
מן הסתם הזמנתי את הPS4 מארה"ב, אז רק לפי זה אפשר לדעת כי על האריזה/PS4 עצמו לא רשום כלום.
לא מצאתי גם שום דבר בגוגל על זה, פשט רשום שהוא יהיה נעול לאזורים...
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
הנעילה האיזורית רלוונטית רק ל- DVD. ה- Blu-Ray הוא Region Free.
- guy200
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 101
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני לא יודע אם ישנה אינדיקציה כל שהיא. אני בכל אופן לא מצאתי. בכל מקרה אם המכשיר נקנה בארה"ב אז הוא יהיה נעול לסרטים מארה"ב. זה בטוח.yardbar כתב:שלום,guy200 כתב:הפלייסטיישן הוא Region free אז אין לזה שום משמעות. אין בעיה גם מבחינת המתח. הפלייסטיישן מקבל 110-220V, מכסימום צריך מתאם לשקע. המשחקים גם כן יעבדו ללא בעיה. לא משנה היכן נקנו. הדבר היחיד שכן משנה זה סרטי בלו-ריי. לגביהם ה- Region כן משנה....
כבר יש לי את ה PS4 והזמנתי כמה סרטי בלו-ריי לנסות, איך אני בודק איזה REGION הנגן שלי?
מן הסתם הזמנתי את הPS4 מארה"ב, אז רק לפי זה אפשר לדעת כי על האריזה/PS4 עצמו לא רשום כלום.
לא מצאתי גם שום דבר בגוגל על זה, פשט רשום שהוא יהיה נעול לאזורים......
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
ב- Safety Guide רשום דיסקים עם איזה סימונים המכשיר יוכל לקרוא.
זה עמוד 12 בלינק הזה. (זה של ה- PS4 האמריקאי).
זה עמוד 12 בלינק הזה. (זה של ה- PS4 האמריקאי).
תודה על התגובה המהירה!
חוץ מזה יש עוד משהו שכדאי לי לדעת לפני שאני קונה פה? סתם חבל לי לפספס פרט כלשהו...זה לא מעט כסף.
ואגב, לחבר'ה שכבר יש להם PS4, אתם יודעים אם הוא מספיק קטן כדי להיכנס לתיק של מחשב נייד במקרה? אני לא רוצה להיסחב עם הקופסא עד הבית.
חוץ מזה יש עוד משהו שכדאי לי לדעת לפני שאני קונה פה? סתם חבל לי לפספס פרט כלשהו...זה לא מעט כסף.
ואגב, לחבר'ה שכבר יש להם PS4, אתם יודעים אם הוא מספיק קטן כדי להיכנס לתיק של מחשב נייד במקרה? אני לא רוצה להיסחב עם הקופסא עד הבית.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
זה ממש לא נכון.smallville4r כתב:הנעילה האיזורית רלוונטית רק ל- DVD. ה- Blu-Ray הוא Region Free....
סרטים בפירוש נעולים אזורית אלא אם כן רשום עליהם ספציפית שהם REGION FREE.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
אין לי מושג איך כתבת את התגובה הזאת אחרי שאמרת שהמכשיר פתוח לכל האיזוריםsmallville4r כתב:ב- Safety Guide רשום דיסקים עם איזה סימונים המכשיר יוכל לקרוא.
זה עמוד 12 בלינק הזה. (זה של ה- PS4 האמריקאי)....
רשום שם בפירוש שהוא קורא REGION 1 ו-ALL שזה למעשה REGION FREE.
תכניס 2 או 3 וכל מה שתקבל זה הודעות שגיאה.