בורר שני מגברים לזוג רמקולים אחד
שבוע טוב לכולם
יש לי שני מגברים.
מגבר 1 : שרווד סביר ואני משתמש בו לטובת קולנוע ביתי, ז"א שמחוברים אליו 4 רמקולים + סנטר + סב
מגבר שני : נאד סטריאו - לטובת הפטיפון, בדרך כלל אני שומע את התקליטים דרך הנאד ומחבר אותם ישירות לרמקולים הקדמיים.
אני מחליף את החוטים של הרמקולים ממגבר למגבר לפי מה שאני עתיד לשמוע. פטיפון או פיצוצים של סרט.
רמקולים קדמיים : וורפדל דיאנונד 7
רמקולים אחוריים : וורפדל דיאמונד 3
מכיוון שנמאס לי מהחלפת החוטים, אז חיברתי את מערכת הנאד למערכת השרווד בכדי לשמוע תקליט. הקשבתי לתוצאה.
הרגשתי שאם אני ממשיך לשמוע, תכף ייצא אלי פראנק זאפה (השם ינקום דמו) מקברו ויתן לי סטירה מצלצלת.
אז אני מעוניין לבנות בורר שאוכל בלחצית כפתור לנתב את החיבורים של הרמקולים, כל פעם למגבר אחר.
השאלה הראשונה היא : האם מישהו ביצע עבודה דומה ויכול לתרום לי מניסיונו ?
השאלה השניה : האם אפשר לחבר את כל ה"שחורים" (מינוסים) של כל המגברים והרמקולים ביחד לגוש אחד ולבצע את הבורר רק לאדומים השונים ? הרי בסופו של דבר מדובר בחשמל, לא ? בדרך כזו, מספיק לי לקנות מתג פשוט של 2 * 2 וגמרתי את הסיפור.
תודה לכולם
יש לי שני מגברים.
מגבר 1 : שרווד סביר ואני משתמש בו לטובת קולנוע ביתי, ז"א שמחוברים אליו 4 רמקולים + סנטר + סב
מגבר שני : נאד סטריאו - לטובת הפטיפון, בדרך כלל אני שומע את התקליטים דרך הנאד ומחבר אותם ישירות לרמקולים הקדמיים.
אני מחליף את החוטים של הרמקולים ממגבר למגבר לפי מה שאני עתיד לשמוע. פטיפון או פיצוצים של סרט.
רמקולים קדמיים : וורפדל דיאנונד 7
רמקולים אחוריים : וורפדל דיאמונד 3
מכיוון שנמאס לי מהחלפת החוטים, אז חיברתי את מערכת הנאד למערכת השרווד בכדי לשמוע תקליט. הקשבתי לתוצאה.
הרגשתי שאם אני ממשיך לשמוע, תכף ייצא אלי פראנק זאפה (השם ינקום דמו) מקברו ויתן לי סטירה מצלצלת.
אז אני מעוניין לבנות בורר שאוכל בלחצית כפתור לנתב את החיבורים של הרמקולים, כל פעם למגבר אחר.
השאלה הראשונה היא : האם מישהו ביצע עבודה דומה ויכול לתרום לי מניסיונו ?
השאלה השניה : האם אפשר לחבר את כל ה"שחורים" (מינוסים) של כל המגברים והרמקולים ביחד לגוש אחד ולבצע את הבורר רק לאדומים השונים ? הרי בסופו של דבר מדובר בחשמל, לא ? בדרך כזו, מספיק לי לקנות מתג פשוט של 2 * 2 וגמרתי את הסיפור.
תודה לכולם
אלה העקרונות שלי !! לא מוצאים חן בעינייך ?! ....יש לי אחרים ! (הפילוסוף הדגול גראוצ'ו מרקס)
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
רגע, חיברת את המגברים והסאונד נפגע, אבל לא ברור איך חיברת את המקורות...
בעולם מושלם, הנאד מחובר ליציאות הפרה של השרווד, הקדמיים מחוברים לנאד והפטיפון מחובר ישירות לנאד. ככה אתה מקבל את האיכות של הנאד נטו עבור הפטיפון, ואת היכולות של השרווד עבור הסרטים...
בעולם מושלם, הנאד מחובר ליציאות הפרה של השרווד, הקדמיים מחוברים לנאד והפטיפון מחובר ישירות לנאד. ככה אתה מקבל את האיכות של הנאד נטו עבור הפטיפון, ואת היכולות של השרווד עבור הסרטים...
נערך לאחרונה על ידי epony ב 21/12/2013 22:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
ערב טובJEXY כתב:לא בונים בורר ללא מעגל ניתוק מתוזמן (ריליי + טיימר)...
בכל אופן, הדרך הטובה והזולה זה לחבר מהPRE OUT בין המגברים......
למה צריך ריליי + טיימר ? מה שעובר בחוטים לרמקולים זה לא פשוט "חשמל"?
וחיבור כמו שאמרת זה מה שניסיתי ומאוד התאכזתי מהתוצאה. זה נשמע שונה לגמרי כאשר אני מחבר את ה nad ישירות לרמקולים. (שונה לגמרי זה האנדרסטייטמנט של השנה)
אלה העקרונות שלי !! לא מוצאים חן בעינייך ?! ....יש לי אחרים ! (הפילוסוף הדגול גראוצ'ו מרקס)
איך חיברתי : הפאטיפון היה מחובר לנאד. הנאד היה מחובר ל pre out בשרווד. השארווד קיבל את כל הרמקולים.epony כתב:רגע, חיברת את המגברים והסאונד נפגע, אבל לא ברור איך חיברת את המקורות...
בעולם מושלם, הנאד מחובר ליציאות הפרה של השרווד, הקדמיים מחוברים לנאד והפטיפון מחובר ישירות לנאד. ככה אתה מקבל את האיכות של הנאד נטו עבור הפטיפון, ואת היכולות של השרווד עבור הסרטים......
מה שאתה מציע זה לחבר את הקדמיים לנאד ? אז כאשר ארצה לקבל את הסראונד אז בעצם אדליק את שתי המערכות ?
וואלה את זה עוד לא ניסיתי. פשוט חשבתי שהאות עובר מהנאד לשרווד , אבל לא חשבתי שבאותו החיבור האות יכול לעבור מהשרווד לנאד.