ua55f8000 VS 55pfl8008
לי יש 8008 אם לא היית בעיית עננות עולה על הסמסונג וזה מניסיון מהמון שעות צפייה בסמסונג F8000 שיש לחברי.
הצבעים של הפיליפס יותר חיים וחדים עיבוד התמונה בסמסונג להפחתת רעשים הופך אותה לסנטטית לטעמי.
בהצלחה, עדכן.
הצבעים של הפיליפס יותר חיים וחדים עיבוד התמונה בסמסונג להפחתת רעשים הופך אותה לסנטטית לטעמי.
בהצלחה, עדכן.
שלום! אני מחזק את דברי רוניר וממליץ על הפיליפס מתוך ניסיון, התמונה בפיליפס חדה,עמוקה והצבעים יותר אמיתיים ובמיוחד האמבילייט שהוא מוסיף המון. ובנוגע לשירות של היבואנים: אף אחד מהם לא מחלק מתנות.יש לי בעיה עם מוצר באחריות של סמסונג והם משחקים איתי כבר מעל חודשיים.בהצלחה.
אני ממש לא מנסה להגן על אלקטרה, אבל סיפורי הזוועה של סמליין ממש לא משהו.NK כתב:לפחות נותנים שרות כולשהו ולא אומרים לך המסכים דפוקים זה מה ישamitgv1 כתב:כן, סמליין מצטיינים בשירותNK כתב:שני מסכים מעולים , קח בחשבון את האחריות הגרוע שניתנת בפיליפס ..........
אפרופו, ב f8000 אין לו עננות?MovieO כתב:לי יש 8008 אם לא היית בעיית עננות עולה על הסמסונג וזה מניסיון מהמון שעות צפייה בסמסונג F8000 שיש לחברי.
בהצלחה, עדכן....
הבנתי שרמת ההשתקפות שלה יותר גבוהה. זה נכון?
כן משתקף קצת יותר אך אם אתה רואה טלוויזיה בחדר חשוך אז זה לא מורגשamitgv1 כתב:אפרופו, ב f8000 אין לו עננות?MovieO כתב:לי יש 8008 אם לא היית בעיית עננות עולה על הסמסונג וזה מניסיון מהמון שעות צפייה בסמסונג F8000 שיש לחברי.
בהצלחה, עדכן....
הבנתי שרמת ההשתקפות שלה יותר גבוהה. זה נכון?...
ואיך העננות, באמת סדרה f נטולת עננות כמו שאומרים?MovieO כתב:כן משתקף קצת יותר אך אם אתה רואה טלוויזיה בחדר חשוך אז זה לא מורגשamitgv1 כתב:אפרופו, ב f8000 אין לו עננות?MovieO כתב:לי יש 8008 אם לא היית בעיית עננות עולה על הסמסונג וזה מניסיון מהמון שעות צפייה בסמסונג F8000 שיש לחברי.
בהצלחה, עדכן....
הבנתי שרמת ההשתקפות שלה יותר גבוהה. זה נכון?......
במובן הזה ישנה פחות עננות מפליפס מפני שבשנה שעברה היו להם בעיות עם הדגם ה es וכל נושא העננות טופל ואו לפחות צומצם באופן משמעותי תוכל אפילו לראות את זה משיטוט ברחבי האינטרנט שם ישנם יותר תלונות על עננות בפיליפס מאשר בסמסונג.amitgv1 כתב:ואיך העננות, באמת סדרה f נטולת עננות כמו שאומרים?MovieO כתב:כן משתקף קצת יותר אך אם אתה רואה טלוויזיה בחדר חשוך אז זה לא מורגשamitgv1 כתב:אפרופו, ב f8000 אין לו עננות?MovieO כתב:לי יש 8008 אם לא היית בעיית עננות עולה על הסמסונג וזה מניסיון מהמון שעות צפייה בסמסונג F8000 שיש לחברי.
בהצלחה, עדכן....
הבנתי שרמת ההשתקפות שלה יותר גבוהה. זה נכון?.........
לך לחנות תראה ותחליט
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
amitgv1amitgv1 כתב: אני ממש לא מנסה להגן על אלקטרה, אבל סיפורי הזוועה של סמליין ממש לא משהו....
עדיין השרות של סמליין עדיף על השרות של אלקטרה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
ממש לא מסכים, אבל זה בסדר שלכל אחד תהיה דעה שונה.9000es כתב:amitgv1amitgv1 כתב: אני ממש לא מנסה להגן על אלקטרה, אבל סיפורי הזוועה של סמליין ממש לא משהו....
עדיין השרות של סמליין עדיף על השרות של אלקטרה...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
התמונה של הפיליפס לדעתי טובה יותר