רמקולים שמיועדים 90% למוסיקה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
avi21ni פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מעוניין רמקולים לרסיבר YAMAHA RX-V775WA שמיועדים לאיכות טובה למוסיקה שישמעו ממש נקי וטוב הסרטים פחות מעניינים אותי
אשמח לקבל דעות או הצעות מאנשים שיש להם רמקולים כאלה או יודעים חברות טובות שמיצרים רמקולים שמיועדים למוסיקה

תודה לעוזרים

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #2 

כמה שנעזור לך פה זה יהיה בזבוז גדול של זמן.
אתה חייב ללכת לחנות מתמחה ולשמוע סגנונות של רמקולים.
המלצה-קח איתך כמה שירים שאתה אוהב ולך לשמוע.
אח"כ תחזור אם שאלות.
בכל מקרה כולם ישאלו אותך מה התקציב.
תהנה.
כיף חיים.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

אתה מדבר על זוג רמקולים לסטריאו או על מערכת היקפית שתתאים להופעות חיות וכו' שהוקלטו בהתאם? אם סטריאו בלבד, אעביר את השרשור לפורום המתאים (אודיו דו ערוצי), ובנוסף, אם סטריאו בלבד - למה רסיבר ולא מגבר סטריאו (שכנראה יתאים יותר וייתן תמורה טובה יותר למחיר)?

בכל מקרה, מה סגנונות המוזיקה שאתה אוהב, האם אתה מחפש רמקולים רצפתיים, מדפיים או לוויניים, ומה התקציב?

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

avi21ni כתב:אני מעוניין רמקולים לרסיבר YAMAHA RX-V775WA שמיועדים לאיכות טובה למוסיקה שישמעו ממש נקי וטוב הסרטים פחות מעניינים אותי
אשמח לקבל דעות או הצעות מאנשים שיש להם רמקולים כאלה או יודעים חברות טובות שמיצרים רמקולים שמיועדים למוסיקה

תודה לעוזרים
...
תנסה את VIENNA ACOUSTICS...

ברצינות... מה התקציב? שקועים, מדפיים? רצפתיים? גודל החדר? סגנון מוזיקה מועדף? צבע רצוי? מהו המקור?
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

avi21ni פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

תקציב שלי זה 10 אלף והרסיבר ימוקם בסלון הסלון לא גדול יראו איתו סרטים אבל הוא הרוב ישמש למוזיקה רוק קלאסי ועכשוי .
אני מעדיף ריצפתיים אבל ראתי את המחירים שלהם זה היה לי קצת יקר אולי אתם מכירים רצפתיים שאני לא מכיר והם טובים ו10 אלף יספיק לי כדי לרכוש אותם

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”