רמקולים שמיועדים 90% למוסיקה
אני מעוניין רמקולים לרסיבר YAMAHA RX-V775WA שמיועדים לאיכות טובה למוסיקה שישמעו ממש נקי וטוב הסרטים פחות מעניינים אותי
אשמח לקבל דעות או הצעות מאנשים שיש להם רמקולים כאלה או יודעים חברות טובות שמיצרים רמקולים שמיועדים למוסיקה
תודה לעוזרים
אשמח לקבל דעות או הצעות מאנשים שיש להם רמקולים כאלה או יודעים חברות טובות שמיצרים רמקולים שמיועדים למוסיקה
תודה לעוזרים
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
כמה שנעזור לך פה זה יהיה בזבוז גדול של זמן.
אתה חייב ללכת לחנות מתמחה ולשמוע סגנונות של רמקולים.
המלצה-קח איתך כמה שירים שאתה אוהב ולך לשמוע.
אח"כ תחזור אם שאלות.
בכל מקרה כולם ישאלו אותך מה התקציב.
תהנה.
אתה חייב ללכת לחנות מתמחה ולשמוע סגנונות של רמקולים.
המלצה-קח איתך כמה שירים שאתה אוהב ולך לשמוע.
אח"כ תחזור אם שאלות.
בכל מקרה כולם ישאלו אותך מה התקציב.
תהנה.
כיף חיים.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אתה מדבר על זוג רמקולים לסטריאו או על מערכת היקפית שתתאים להופעות חיות וכו' שהוקלטו בהתאם? אם סטריאו בלבד, אעביר את השרשור לפורום המתאים (אודיו דו ערוצי), ובנוסף, אם סטריאו בלבד - למה רסיבר ולא מגבר סטריאו (שכנראה יתאים יותר וייתן תמורה טובה יותר למחיר)?
בכל מקרה, מה סגנונות המוזיקה שאתה אוהב, האם אתה מחפש רמקולים רצפתיים, מדפיים או לוויניים, ומה התקציב?
בכל מקרה, מה סגנונות המוזיקה שאתה אוהב, האם אתה מחפש רמקולים רצפתיים, מדפיים או לוויניים, ומה התקציב?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
תנסה את VIENNA ACOUSTICS...avi21ni כתב:אני מעוניין רמקולים לרסיבר YAMAHA RX-V775WA שמיועדים לאיכות טובה למוסיקה שישמעו ממש נקי וטוב הסרטים פחות מעניינים אותי
תודה לעוזרים...
ברצינות... מה התקציב? שקועים, מדפיים? רצפתיים? גודל החדר? סגנון מוזיקה מועדף? צבע רצוי? מהו המקור?
תקציב שלי זה 10 אלף והרסיבר ימוקם בסלון הסלון לא גדול יראו איתו סרטים אבל הוא הרוב ישמש למוזיקה רוק קלאסי ועכשוי .
אני מעדיף ריצפתיים אבל ראתי את המחירים שלהם זה היה לי קצת יקר אולי אתם מכירים רצפתיים שאני לא מכיר והם טובים ו10 אלף יספיק לי כדי לרכוש אותם
אני מעדיף ריצפתיים אבל ראתי את המחירים שלהם זה היה לי קצת יקר אולי אתם מכירים רצפתיים שאני לא מכיר והם טובים ו10 אלף יספיק לי כדי לרכוש אותם