עזרה בנושא סטרימר\נגני אודיו וידאו
שלום לעוזרים, חשבתי על להוסיף סטרימר\נגן אודיו לרסיבר ועלו לי שאלות עלות מול תועלת
האם יש ביכולת המכשירים הנ"ל שמע איכותי יותר מחיבור מחשב בHDMI שמחובר לרסיבר. אם כן איזה מכשירים מומלצים כי ראיתי מותגים כמו NAIM ומרנץ שעולים הרבה יותר, האם הם משפרים ונותנים שמע יותר טוב?
בכל אופן הוא יהיה מחובר בHDMI ולא באמת ישמש אותי כסטרימר ברוב הזמן, מהמחשב אני מקבל הכל. מה שאני מקבל בעצם מהסטרימר זה תקצירי סרטים תצוגה יפה ועוד כמה פיצ'רים אז מבחינת השמע ודגמים מוצלחים אשמח לחוות דעתכם
האם יש ביכולת המכשירים הנ"ל שמע איכותי יותר מחיבור מחשב בHDMI שמחובר לרסיבר. אם כן איזה מכשירים מומלצים כי ראיתי מותגים כמו NAIM ומרנץ שעולים הרבה יותר, האם הם משפרים ונותנים שמע יותר טוב?
בכל אופן הוא יהיה מחובר בHDMI ולא באמת ישמש אותי כסטרימר ברוב הזמן, מהמחשב אני מקבל הכל. מה שאני מקבל בעצם מהסטרימר זה תקצירי סרטים תצוגה יפה ועוד כמה פיצ'רים אז מבחינת השמע ודגמים מוצלחים אשמח לחוות דעתכם
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
ממה שהבנתי-אין משמעות בשמע ובראיה לסוג הסטרימר.
אשמח לשמוע אחרת.
אשמח לשמוע אחרת.
כיף חיים.
זה בדיוק מה שעשיתי רגע אחרי שפרסגמתי השאלה היא האם סטרימרים מחברות כמו NAIM או מרנץ נשמעות יותר טוב או בגלל שיש להם מעבד שמע..yairf כתב:למה לא לחבר מחשב ולהריץ xbmc ?...
ממה שהבנתי-אין משמעות בשמע ובראיה לסוג הסטרימר.
אשמח לשמוע אחרת....
royla
אני לא הבנתי מה כתבת מאיפה הבנת, התנסחתי בפשטות חשוב לי לדעת אם סטרימר משפר איכות שמע ומה ההבדל בין מותגים כמו
NAIM ומרנץ לחברות זולות יותר
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הסטרימרים של NAIM ומרנץ (ואחרים) הם סטרימרים לאודיו וכוללים יכולת עיבוד והמרה של פורמטי אודיו בדחיסה גבוהה. ההמרה האיכותית שלהם מסיגנל דיגיטלי לאנלוגי היא כנראה הסיבה שהם עולים יותר (מלבד פרמיה למותג אודיופילי...) 
נ.ב. כדי לנצל את היתרונות של הנ"ל יש לחברם אנלוגית לרסיבר, ולא ב-HDMI שמעביר סיגנל דיגיטלי לרסיבר, שבתוכו מבצע את ההמרה לאנלוגי לפני ההגברה לרמקולים.
נ.ב. כדי לנצל את היתרונות של הנ"ל יש לחברם אנלוגית לרסיבר, ולא ב-HDMI שמעביר סיגנל דיגיטלי לרסיבר, שבתוכו מבצע את ההמרה לאנלוגי לפני ההגברה לרמקולים.
תודה רבה חבר על ההסבר מאוד עזרepony כתב:הסטרימרים של NAIM ומרנץ (ואחרים) הם סטרימרים לאודיו וכוללים יכולת עיבוד והמרה של פורמטי אודיו בדחיסה גבוהה. ההמרה האיכותית שלהם מסיגנל דיגיטלי לאנלוגי היא כנראה הסיבה שהם עולים יותר (מלבד פרמיה למותג אודיופילי...)
נ.ב. כדי לנצל את היתרונות של הנ"ל יש לחברם אנלוגית לרסיבר, ולא ב-HDMI שמעביר סיגנל דיגיטלי לרסיבר, שבתוכו מבצע את ההמרה לאנלוגי לפני ההגברה לרמקולים....
נערך לאחרונה על ידי ariel_izi ב 23/12/2013 16:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
בהחלט כן, אבל לא תקבל את התמורה למחיר בחיבור לרסיבר - מדובר במכשירים מצויינים ויקרים, שייתנו ערך אמיתי רק במערכת סטריאו מושקעת.ariel_izi כתב: זה בדיוק מה שעשיתי רגע אחרי שפרסגמתי השאלה היא האם סטרימרים מחברות כמו NAIM או מרנץ נשמעות יותר טוב או בגלל שיש להם מעבד שמע.....