פתחתי את האריזה של הרמקולים והקרטונים בפנים נראים ככה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אליקו הסר דאגה מליבך. הסטים האלו נמכרים גם ביחידות ולכן אין שום בעיה.
זה SP2 או SP1?
אם SP1, ככה הם מגיעים
אם SP2, הוא אמור להגיע באריזת קרטון.
בכל אופן, במידה והמוצר עדיין עם הדבק ועם סט ברגים אין שום בעיה... גם ככה יש אחריות
זה SP2 או SP1?
אם SP1, ככה הם מגיעים
אם SP2, הוא אמור להגיע באריזת קרטון.
בכל אופן, במידה והמוצר עדיין עם הדבק ועם סט ברגים אין שום בעיה... גם ככה יש אחריות
אני ״שמח״ לשמוע שגם אצלך זה הגיע לא מסודר
והאמת שזה מאכזב ולא מקצועי לקבל רמקולים ״יוקרתיים״ באריזות קרטון מעט קרועות ולא שמורות וקלקרים שהגיעו מהמחסן ולא נקיים במיוחד (בקלקרים יש כמובן את הרמקולים הנוספים)
נתנחם במשפט ״אל תסתכל בקנקן...״
מורל צריכים ללמוד מחברות אחרות, הייתי שולח אותם לאפל ללמוד קצת איך לארוז ועל חווית המשתמש שמתחילה משלב פתיחת האריזה
והאמת שזה מאכזב ולא מקצועי לקבל רמקולים ״יוקרתיים״ באריזות קרטון מעט קרועות ולא שמורות וקלקרים שהגיעו מהמחסן ולא נקיים במיוחד (בקלקרים יש כמובן את הרמקולים הנוספים)
נתנחם במשפט ״אל תסתכל בקנקן...״
מורל צריכים ללמוד מחברות אחרות, הייתי שולח אותם לאפל ללמוד קצת איך לארוז ועל חווית המשתמש שמתחילה משלב פתיחת האריזה
סתם מנסיון (לא שופט את המקרה הנוכחי). אריזות קרטון כבדות בד"כ לא נשמרות כחדשות במשלוח, זה למה יש קרטון.
כשאוספים בחנות הקרטונים נראים חדשים כי לחנות הם מגיעים במשטח מסודר והסיכוי שייגרם נזק לאריזה קטן.
כשמשלוח מגיע על ידי חברת שליחויות ומפוזר בית בית, לאט לאט המשטח מתרוקן והחבילה מתחילה להיטלטל ובמקרים רבים גם להינזק...
ולא, אני לא מוביל...
כשאוספים בחנות הקרטונים נראים חדשים כי לחנות הם מגיעים במשטח מסודר והסיכוי שייגרם נזק לאריזה קטן.
כשמשלוח מגיע על ידי חברת שליחויות ומפוזר בית בית, לאט לאט המשטח מתרוקן והחבילה מתחילה להיטלטל ובמקרים רבים גם להינזק...
ולא, אני לא מוביל...
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
eliko22
מאיפה קנית?
ממורל ישירות אין סיכוי שתקבל אריזה כזו.
כאשר אתה קונה בחנות, האריזות עוברות שינועים שונים ומתלכלכות.
כשאתה מזמין סט מסויים, החנות אורזת את הסט באריזה נוספת עבורך (במידה והמוצרים מספיק קטנים כמו הסט שקנית).
זה לא אומר שמורל אורזים כך, ולא אומר שיש איזו שהיא בעיה עם המוצר שקנית.
כל זה נכון לכל חברה ולא דווקא מורל.
תתחדש
מאיפה קנית?
ממורל ישירות אין סיכוי שתקבל אריזה כזו.
כאשר אתה קונה בחנות, האריזות עוברות שינועים שונים ומתלכלכות.
כשאתה מזמין סט מסויים, החנות אורזת את הסט באריזה נוספת עבורך (במידה והמוצרים מספיק קטנים כמו הסט שקנית).
זה לא אומר שמורל אורזים כך, ולא אומר שיש איזו שהיא בעיה עם המוצר שקנית.
כל זה נכון לכל חברה ולא דווקא מורל.
תתחדש
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
א. לא הבנתי מה הבעייה באריזה?! הפוך הם ארזו לך את זה בקרטון נוסף עם קלקרים ע"מ שישמר טוב יותר.
זה לא משנה איך האריזה נראת מבחוץ (אתה לא יודע מה היא עוברת עד שהיא מגיע אליך הבייתה) העיקר שמבפנים זה נשמר.
ב. תתחדש
זה לא משנה איך האריזה נראת מבחוץ (אתה לא יודע מה היא עוברת עד שהיא מגיע אליך הבייתה) העיקר שמבפנים זה נשמר.
ב. תתחדש
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
הקרטון החיצוני הוא סט שלם ולא סתם קרטון (אני מבין שאין לך מושג כיצד מגיעים הסטים של מורל לחנויות)...BreezeNET כתב:א. לא הבנתי מה הבעייה באריזה?! הפוך הם ארזו לך את זה בקרטון נוסף עם קלקרים ע"מ שישמר טוב יותר.
ב. תתחדש...
הקלקרים אלו -> הרמקולים בפנים...