התחילו גלים במסך
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
היה לי את אותו מסך ואצלי הוא לא הגיעה למצב דומה לזה (אבל אם אצלי בקצוות הוא טיפה התעגל וגם זה לקח הרבה יותר זמן מאצלך).
חבר פורום רכש אותו ממני לפני כשנה ומעניין לדעת מה מצב המסך אצלו.
גם במסך המתיחה הסיני שלי רואים בפירוש בעיה דומה (אבל הרבה פחות חמור, הקימור הוא רק בחלק השחור)
אני הייתי מנסה להפעיל אחריות.
גם במסך המתיחה הסיני שלי רואים בפירוש בעיה דומה (אבל הרבה פחות חמור, הקימור הוא רק בחלק השחור)
אני הייתי מנסה להפעיל אחריות.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
קנה מסך מתיחה אין קיצורי דרך.
השקעת בציוד מכובד למה לחפף במסך?
השקעת בציוד מכובד למה לחפף במסך?
חודשיים בטח שאחריות תופסת למיטב ידיעתי ואפילו אם לא . אני הייתי אורז את המוצר חזרה וזורק למוכר אותו בפרצוף, ואם בכל זאת לא היה רוצה להחזיר את הכסף הייתי מגלגל אותו במקום הבד!ishaked כתב:לפני כחודשיים קניתי מסך חשמלי 106" של splendor pro, מסך סיני פשוט.
לאט לאט הקצוות התחילו להסתובב פנימה עד שהתוצאה שבתמונות הגיעה.
אתם חושבים שאחריות תקפה במצב שכזה?...
איך אותה בעיה אתה אומר שיש לך מסך מתיחה , אפילו סיני במסך מתיחה הצדדים צריכים להיות מתוחים לא?idan309 כתב:היה לי את אותו מסך ואצלי הוא לא הגיעה למצב דומה לזה (אבל אם אצלי בקצוות הוא טיפה התעגל וגם זה לקח הרבה יותר זמן מאצלך).
אני הייתי מנסה להפעיל אחריות....
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אין אחריות מכוון שזהו המוצר.
מסך ללא מנגנון מתיחה מתקפל וזוהי אחת התכונות של המסך הקרנה בנוי מPVC...
אין מה לעשות עם זה, כמעט כל המסכים מתקפלים, לכן מסך בעל מנגנון מתיחה מחזיק את הקצוות בצורה ישרה...
הרבה שאלו בפורום בזמן אחרון לגבי מסכי הקרנה... זו דוגמה מצויינת לתוצאה בעקבות רכישת מוצר בתקציב נמוך.
מסך ללא מנגנון מתיחה מתקפל וזוהי אחת התכונות של המסך הקרנה בנוי מPVC...
אין מה לעשות עם זה, כמעט כל המסכים מתקפלים, לכן מסך בעל מנגנון מתיחה מחזיק את הקצוות בצורה ישרה...
הרבה שאלו בפורום בזמן אחרון לגבי מסכי הקרנה... זו דוגמה מצויינת לתוצאה בעקבות רכישת מוצר בתקציב נמוך.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
[left]work as designed[/left]
סיני או הולנדי , ללא מתיחה תמיד יהיו גלים.
ליאור
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אז אולי זו הזדמנות למכור למי שלא מחפש מתיחה (יש כמה בפורום ששאלו, שלח להם ה"פ) ותקנה מסך מתיחה.
אגב, אני רואה שאין לך מסך TV מאחורי המסך הקרנה, למה שלא תלך עם מסך קבוע, יעלה יותר זול ממסך מתיחה והתוצאה אין מה לדבר...
אגב, אני רואה שאין לך מסך TV מאחורי המסך הקרנה, למה שלא תלך עם מסך קבוע, יעלה יותר זול ממסך מתיחה והתוצאה אין מה לדבר...
-
ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
יש מאחורי המסך טלוויזית לד 46"
מלכתחילה המסך הזה היה זמני.
אני ממתין לתקציב בשביל מסך מתיחה רציני.
יש מצב שבסוף אני אשתמש במסך הזה למטרת מיסוך לפני המסך החדש בשביל 2.35
מלכתחילה המסך הזה היה זמני.
אני ממתין לתקציב בשביל מסך מתיחה רציני.
יש מצב שבסוף אני אשתמש במסך הזה למטרת מיסוך לפני המסך החדש בשביל 2.35
יש ללמוד מטעויות של אחרים, אנחנו לא חיים מספיק זמן בשביל לטעות כל כך הרבה.
ליאור, אתה טועה מכיוון שגם במסכי "מתיחה" סיניים ישנם גלים.Lior_M כתב:[left]work as designed[/left]
ליאור...
כדיי לקבל מסך מתיחה איכותי יש להשקיע ולא מעט,ישנם חברות שנחשבות "אמריקאיות" אך למעשה הן חברות סיניות שהמסכים שלהן באיכות ירודה ועם גלים.
אני לדוגמה קניתי מסך של DA-LITE שמיוצר בארה"ב והתוצאה בהתאם.
....
אני חושב שאתה לא צודק מכוון שמקרה שלי אני רכשתי grandview למיטב ידיעתי הבד הוא אמרקאי של דייליט המנוע סומפי וכל המכלול וההרכבה מיוצר בסין - זה מה שנאמר לי כשהתקשרתי לקנדה ששם המשרדים שלהם - ואני חייב לציין שזה יצא מסך מתיחה ברמה מאוד גבוהה , לא גלים ולא נעליים , הבד נופל יפה כמו פלטה ישרה!!!yarino כתב:ליאור, אתה טועה מכיוון שגם במסכי "מתיחה" סיניים ישנם גלים.Lior_M כתב:[left]work as designed[/left]
ליאור...
כדיי לקבל מסך מתיחה איכותי יש להשקיע ולא מעט,ישנם חברות שנחשבות "אמריקאיות" אך למעשה הן חברות סיניות שהמסכים שלהן באיכות ירודה ועם גלים.
אני לדוגמה קניתי מסך של DA-LITE שמיוצר בארה"ב והתוצאה בהתאם....
נ,ב יש פה בפורום תמונות של הציוד שלי אבל עכשו שידרגתי מזנון חדש שהיה מעט גבוהה ולא יפה ,בהזדמנות אני יעלה תמונות .
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זה רק מחזק את מה שאני אומר.Barel77 כתב:אני חושב שאתה לא צודק מכוון שמקרה שלי אני רכשתי grandview למיטב ידיעתי הבד הוא אמרקאי של דייליט המנוע סומפי וכל המכלול וההרכבה מיוצר בסין - זה מה שנאמר לי כשהתקשרתי לקנדה ששם המשרדים שלהם - ואני חייב לציין שזה יצא מסך מתיחה ברמה מאוד גבוהה , לא גלים ולא נעליים , הבד נופל יפה כמו פלטה ישרה!!!yarino כתב:ליאור, אתה טועה מכיוון שגם במסכי "מתיחה" סיניים ישנם גלים.Lior_M כתב:[left]work as designed[/left]
ליאור...
נ,ב יש פה בפורום תמונות של הציוד שלי אבל עכשו שידרגתי מזנון חדש שהיה מעט גבוהה ולא יפה ,בהזדמנות אני יעלה תמונות ....
הבעיה היא לא בבד ולא במנוע. הבעיה היא במכלול כלומר בהרכבה ובאופן השימוש במרכיבים.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
לפני שקניתי בדקתי כמה מסכים שאחד מהם היה אותו grandview,לאותו מסך כן היו גלים ואותו אדם היה מאוכזב מהחברה.Barel77 כתב:אני חושב שאתה לא צודק מכוון שמקרה שלי אני רכשתי grandview למיטב ידיעתי הבד הוא אמרקאי של דייליט המנוע סומפי וכל המכלול וההרכבה מיוצר בסין - זה מה שנאמר לי כשהתקשרתי לקנדה ששם המשרדים שלהם - ואני חייב לציין שזה יצא מסך מתיחה ברמה מאוד גבוהה , לא גלים ולא נעליים , הבד נופל יפה כמו פלטה ישרה!!!yarino כתב:ליאור, אתה טועה מכיוון שגם במסכי "מתיחה" סיניים ישנם גלים.Lior_M כתב:[left]work as designed[/left]
ליאור...
נ,ב יש פה בפורום תמונות של הציוד שלי אבל עכשו שידרגתי מזנון חדש שהיה מעט גבוהה ולא יפה ,בהזדמנות אני יעלה תמונות ....
....
לא יודע איזה grandview ראית - יכול לומר לך שיש להם כמה דגמים למסכי מתיחה ואני קניתי את ההכי יקר בסידרה . סוף עידן הגלים !!! מתיחה פצצה , איכות בד מעולה , היה לי לפני כן חשמלי רגיל של דרפר והגרנד לוקח אותו בסיבוב!!