המלצה למגבר סטריאו קנייה באיטליה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כמה זול?
- epony
- חבר במועדון 10K

באמזון איטליה מוכרים בתקציב הנ"ל ימאהה S201 או RS300 ופרו-ג'קט סטריאו בוקס. ל-RS300 יש יציאת פרה לסאב.
זה תקציב די נמוך, אז כדאי לשקול חריש באיביי לפני שנוסעים - אולי תמצא משהו טוב יותר מיד 2...
זה תקציב די נמוך, אז כדאי לשקול חריש באיביי לפני שנוסעים - אולי תמצא משהו טוב יותר מיד 2...
- epony
- חבר במועדון 10K

מס ומכס על יבוא אישי במזוודה של מוצרי חשמל כמו מגבר סטריאו שערכם עולה על $200 הוא כ-35%. יש סיכוי שתוכל להוריד כ-10% מעלות המוצר אם תזדכה על המע"מ באיטליה.
הימאהה RS300 עולה בארץ משהו כמו 2,000 ש"ח. להביא אותו מאיטליה יעלה אחרי כל המיסים פחות מ-1,200 ש"ח.
הימאהה RS300 עולה בארץ משהו כמו 2,000 ש"ח. להביא אותו מאיטליה יעלה אחרי כל המיסים פחות מ-1,200 ש"ח.
- epony
- חבר במועדון 10K

אתה רוצה לקנות כאן ולהביא לשם? למה?
- epony
- חבר במועדון 10K

אם אתה מביא ציוד יד שניה איתך אז לא צריכה להיות בעיה מהותית עם המכס, אבל להביא מכונת אספרסו לאיטליה נשמע לי קצת מצחיק...
הבעיה היחידה לעניות דעתי היא ששני הדברים תופסים הרבה מקום ואולי עדיף למכור או לחלק אותם כאן ולקנות שם...
הבעיה היחידה לעניות דעתי היא ששני הדברים תופסים הרבה מקום ואולי עדיף למכור או לחלק אותם כאן ולקנות שם...
- epony
- חבר במועדון 10K

מכונת אספרסו לא הייתי מביא לשם, בטח לא מכונה שעלתה 1,000 ש"ח כשאפשר לקנות חדשה שם בפחות מ-100 יורו...
לגבי הרמקולים, אם עלו לך סכום נאה ואתה אוהב את הסאונד שלהם, אז לא הייתי נפםרד מהם כ"כ בקלות. יחד עם זאת, הייתי בודק כמה יעלו רמקולים דומים שם, והאם הפער במחירים (שכמו שראית לעיל מהמחירים של הרסיברים, יכול להגיע להפרש ניכר בין ישראל לאיטליה) מצדיק מכירה שלהם בארץ וקניית חדשים שם...
לגבי הרמקולים, אם עלו לך סכום נאה ואתה אוהב את הסאונד שלהם, אז לא הייתי נפםרד מהם כ"כ בקלות. יחד עם זאת, הייתי בודק כמה יעלו רמקולים דומים שם, והאם הפער במחירים (שכמו שראית לעיל מהמחירים של הרסיברים, יכול להגיע להפרש ניכר בין ישראל לאיטליה) מצדיק מכירה שלהם בארץ וקניית חדשים שם...
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אתה יודע שברוב הערים באיטליה אתה יכול לקנות כוס אספרסו באיכות טובה ביורו או קצת פחות?
מילא היית מדבר על מכונה מיוחדת ומאוד איכותית. אבל נספרסו? באיטליה? למה?!
לגבי הרמקולים - שווה לך באמת לבדוק אם זה שווה את המאמץ. לא רק שבאיטליה יש ציוד מעניין במחירים טובים, אלא אם אתה תגור בצפון איטליה ותהיה לך מכונית, אתה מין הסתם גם תקפוץ לבקר באוסטריה, שוויץ, גרמניה וצרפת וגם שם ניתן למצוא רמקולים מאוד מעניינים במחירים טובים וזה עוד לפני התייחסות לשוק יד השניה שקיים שם.
מילא היית מדבר על מכונה מיוחדת ומאוד איכותית. אבל נספרסו? באיטליה? למה?!
לגבי הרמקולים - שווה לך באמת לבדוק אם זה שווה את המאמץ. לא רק שבאיטליה יש ציוד מעניין במחירים טובים, אלא אם אתה תגור בצפון איטליה ותהיה לך מכונית, אתה מין הסתם גם תקפוץ לבקר באוסטריה, שוויץ, גרמניה וצרפת וגם שם ניתן למצוא רמקולים מאוד מעניינים במחירים טובים וזה עוד לפני התייחסות לשוק יד השניה שקיים שם.