ButtKicker
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כמו שמרטין אמר, מדובר על טווח תדרים שונה לחלוטין וחוייה שונה.
אני כבר מנסה לשכנע יבואנים כמה שנים להביא את זה ארצה, ללא הצלחה. אנשים לא מאמינים שיש לזה שוק, אני חושב שזה לא סתם גימיק אלא באמת מגביר את האדרנלין במיוחד בסרטי אקשן.
אני כבר מנסה לשכנע יבואנים כמה שנים להביא את זה ארצה, ללא הצלחה. אנשים לא מאמינים שיש לזה שוק, אני חושב שזה לא סתם גימיק אלא באמת מגביר את האדרנלין במיוחד בסרטי אקשן.
כן נכון, אבל בעיקרון כל הרעיון של סאבוופר הוא שייתן יותר תחושה מאשר שמיעה לכן אנחנו מחפשים סאב שיודע לרדת עד כמה שפחות שנוכל להרגיש את התזוזות בגוף, אז מכאן יוצא שהרעיון הוא להרגיש יותר מאשר לשמוע ,שזה רוב הסאבים לא מצליחים לעשות.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לדעתי גם וגם. יש תדרים שסאבים מסוגלים להפיק שהם כבר לא בתחום השמיעה שלנו אז נשאר רק להרגיש אותם. ואם אתה זוכר אני התענייתי בסאבים של REL לשם קניה וקראתי על כמה מהם. לכולם יש אפציה "slam" שבתרגום חופשי זה להטיח או לחבוט.
זה REL
זה REL
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- oferlaor
- מנהל

Vick,
בכל מקרה, הרעיון של BUTTKICKER (ושל CLARK SYNTHESIS, החברה שבעצם המציאה את הרעיון הזה) הוא לא להחליף סאב, אלא להשלים אותו. כמובן שכבר אין צורך בסאב של 12" בכדי ליצור את האפקט הרצוי...
בכל מקרה, הרעיון של BUTTKICKER (ושל CLARK SYNTHESIS, החברה שבעצם המציאה את הרעיון הזה) הוא לא להחליף סאב, אלא להשלים אותו. כמובן שכבר אין צורך בסאב של 12" בכדי ליצור את האפקט הרצוי...
נכון, בכל מקרה זה עדיין עסק יקר נראה לי, כי בטח צריך לכל מושב BK משלו.
הנה משהו מעניין:
http://www.smarthome.com/audio/82572_DSL.wmv
הנה משהו מעניין:
http://www.smarthome.com/audio/82572_DSL.wmv
זה נמכר בתור חבילה כולל מגבר, BK יחיד, עם כל האביזרים. יכול להיות שאפשר לשרשר כמה כאלה על מגבר אחד. השאלה אם זה נמכר כבודד.
עופר,, אפשר לקנות את זה דרך האיטרנט לא?
עופר,, אפשר לקנות את זה דרך האיטרנט לא?
- oferlaor
- מנהל

CROC,
הם עלו על העניין הזה שזה מרתיע לרכוש את הכל בנפרד.
אין לי המלצות כי אני עצלן מדי בכדי להיות הראשון שרוכש את זה בארץ (לפחות הראשון שאני מכיר), אני מחפש פרייארים אחרים שיעשו את הסטאז' על זה...
הם עלו על העניין הזה שזה מרתיע לרכוש את הכל בנפרד.
אין לי המלצות כי אני עצלן מדי בכדי להיות הראשון שרוכש את זה בארץ (לפחות הראשון שאני מכיר), אני מחפש פרייארים אחרים שיעשו את הסטאז' על זה...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

תפקידו של הסאב הוא לתת לך תדרים נמוכים (300HZ עד 20HZ). מה שמעניין עבור TACTILE TRANSDUCERS (ש-BUTTKICKER הוא אחד כזה) הוא תחום התדרים מתחת ל-20HZ.
על מנת לבנות סאב שיעבוד בטווח תדרים כזה, דרוש סאב ענקי. הטכנולוגיה של רמקולים פשוט לא מתאימה לתדרים כאלה. התדרים הללו גם לא נשמעים על ידי האוזן אלא מורגשים על ידי הגוף.
המכשיר הזה הוא סוג של מנוע או קומפרסור אשר בעצם יושב על ערוץ ה-LFE (הערוץ שממנו שואב הסאב את הצלילים) ומשלים את הסאב בדיוק כמו שסאב משלים רמקולים רגילים...
המכשיר מעצים את התחושות בסרט ומותקן בד"כ על הספה או מתחת לרצפה (בארה"ב, שם בתים רבים עשויים מעץ) ועל כך שמו - BUTT KICKER...
על מנת לבנות סאב שיעבוד בטווח תדרים כזה, דרוש סאב ענקי. הטכנולוגיה של רמקולים פשוט לא מתאימה לתדרים כאלה. התדרים הללו גם לא נשמעים על ידי האוזן אלא מורגשים על ידי הגוף.
המכשיר הזה הוא סוג של מנוע או קומפרסור אשר בעצם יושב על ערוץ ה-LFE (הערוץ שממנו שואב הסאב את הצלילים) ומשלים את הסאב בדיוק כמו שסאב משלים רמקולים רגילים...
המכשיר מעצים את התחושות בסרט ומותקן בד"כ על הספה או מתחת לרצפה (בארה"ב, שם בתים רבים עשויים מעץ) ועל כך שמו - BUTT KICKER...
בנוסף למה שעופר אמר, יש ל-BUTTKICKER יתרון בולט כאשר רוצים לראות סרט עם אוזניות. עכשיו בזכותו אפשר להמשיך להרגיש את החבטות בגוף מבלי להעיר אף אחד בבית
רק דבר אחד לא ברור לי, והוא נושא המחיר
חבר שחזר ממש עכשיו מארה"ב אמר שזה עולה שם 150$.
למה בארץ המחיר מטורף כ"כ ?
מיסים ? ייבוא ? תעשו טובה.
אין עלות שתביא את העלות לצרכן הסופי ליותר מ , ואני מגזים, 1200 שקל. וזה גם כולל רווח יפה מאוד.
למה בארץ המחיר מטורף כ"כ ?
מיסים ? ייבוא ? תעשו טובה.
אין עלות שתביא את העלות לצרכן הסופי ליותר מ , ואני מגזים, 1200 שקל. וזה גם כולל רווח יפה מאוד.
- oferlaor
- מנהל

דנדן,
אין מצב שזה עולה 150 דולר (אלא אם כן זה משומש). יתכן והוא ראה גירסא אחרת של ה-BUTTKICKER (זה בגירסא 2 כרגע) או שראה ללא המגבר (רק המכשיר עצמו).
המחיר של קיט חדש עולה בארה"ב בערך 500 דולר, וזה בגירסא האמריקאית שלו (כלומר, מגבר אמריקאי).
אתה צריך לבדוק את המחיר באירופה (להערכתי כ- 500-600 יורו) ולפי זה לראות אם זה כדאי או לא.
אין מצב שזה עולה 150 דולר (אלא אם כן זה משומש). יתכן והוא ראה גירסא אחרת של ה-BUTTKICKER (זה בגירסא 2 כרגע) או שראה ללא המגבר (רק המכשיר עצמו).
המחיר של קיט חדש עולה בארה"ב בערך 500 דולר, וזה בגירסא האמריקאית שלו (כלומר, מגבר אמריקאי).
אתה צריך לבדוק את המחיר באירופה (להערכתי כ- 500-600 יורו) ולפי זה לראות אם זה כדאי או לא.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לי יש אותו בבית, מדהים!
גם בווליום נמוך (של המערכת, ל-BUTT יש ווליום משלו), יש תחושה של בס עשיר (התזוזות אגב גם לספה גדולה של 3 עם 3 אנשים גדולים עליו המנוע...במינימום עוצמה יוצר את האפקט).
לדעתי הוא מוצר משלים לסאב ולא במקום, אך למי שיש גם את מוצר זה יכול לעשות (למי שכבר יש) להוריד את עוצמת הסאב ולקבל את הצליל העשיר יותר, ולמי שמתכנן לקנות יכול לקנות סאב "חזק" פחות (10" למשל במקום 12" או עם הספק נמוך יותר).
בכל מקרה ההרגשה היא שונה לחלוטין!!!
הלכתי לראות את הסרט DOOM בקולנוע לפני כמה ימים ואני חייב לציין שחשבתי איך זה יראה אצלי...כעט סרטים ללא ה-BUT נראים לי "חלביים" ואין את התחושות, שיש מכה חזקה רוח וכד,...התחושה מדהימה.
לכו לבדקיה וחושו אותו
לדעתי לא הרבה לא יקנו.
לגבי מחיר, אל תשכחו שמוצר זה כבד!!! מאד כך שזה מייקר מאד את היבוא שלו, והאחריות היא גורם מכריע פה (לך תשלח חזרה מוצר זה וחזור מתיקון רק המשלוח יעלה כבר את ההפרש).
אך אני לא מצדד בשום דבר, מי שרוצה שייבא מי שרוצה שיקנה פה העיקר שתהנו.
עופר מרטין אתם מוזמנים לבוא
גם בווליום נמוך (של המערכת, ל-BUTT יש ווליום משלו), יש תחושה של בס עשיר (התזוזות אגב גם לספה גדולה של 3 עם 3 אנשים גדולים עליו המנוע...במינימום עוצמה יוצר את האפקט).
לדעתי הוא מוצר משלים לסאב ולא במקום, אך למי שיש גם את מוצר זה יכול לעשות (למי שכבר יש) להוריד את עוצמת הסאב ולקבל את הצליל העשיר יותר, ולמי שמתכנן לקנות יכול לקנות סאב "חזק" פחות (10" למשל במקום 12" או עם הספק נמוך יותר).
בכל מקרה ההרגשה היא שונה לחלוטין!!!
הלכתי לראות את הסרט DOOM בקולנוע לפני כמה ימים ואני חייב לציין שחשבתי איך זה יראה אצלי...כעט סרטים ללא ה-BUT נראים לי "חלביים" ואין את התחושות, שיש מכה חזקה רוח וכד,...התחושה מדהימה.
לכו לבדקיה וחושו אותו
לדעתי לא הרבה לא יקנו.
לגבי מחיר, אל תשכחו שמוצר זה כבד!!! מאד כך שזה מייקר מאד את היבוא שלו, והאחריות היא גורם מכריע פה (לך תשלח חזרה מוצר זה וחזור מתיקון רק המשלוח יעלה כבר את ההפרש).
אך אני לא מצדד בשום דבר, מי שרוצה שייבא מי שרוצה שיקנה פה העיקר שתהנו.
עופר מרטין אתם מוזמנים לבוא
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: