שאלה בקשר להוצאת סאונד מהטלויזיה לרסיבר
אהלן, אני רוצה לחבר את הטלויזיה לרסיבר כדי לשמוע את התכנים של הסמארט במערכת סראונד, הבעיה היא שהOUT היחיד שיש לי מהטלויזיה הוא של כבל אופטי וברסיבר יש לי רק כניסה אופטית אחת שתפוסה ע"י הפלייסטיישן.
רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את הטלויזיה לרסיבר באדום לבן ושהטלויזיה תוציא סאונד לרסיבר למרות שזה דרך חיבור IN
רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את הטלויזיה לרסיבר באדום לבן ושהטלויזיה תוציא סאונד לרסיבר למרות שזה דרך חיבור IN
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
לא חושב שזה עובד. מה שבטוח הוא לא יקבל ככה 5.1 כי ה PS יראה מסך עם יכולות סטריאו.morgan כתב:היי
למה שלא תחבר את הפלייסטיישן עם hdmi לטלויזיה
וטז מהטלויזיה תוציא אופטי לרסיבר?...
שוב, לא נראה לי שיש מסך שתומך בכזו קומבינה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מהו דגם הרסיבר?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, אכן נראה שהרסיבר הזה די מאותגר מבחינת כמות כניסות.
אפשר ללכת על הרסיבר ב-$200 מהדיוטי פרי (יש את הפיוניר 323, ואם יש את הסוני אז הוא עדיף), ואז את ה-PS3 אתה משרשר ב-HDMI דרך הרסיבר.
אם דגם הטלוויזיה שלך תומך ב-ARC, אז גם אפשר במקום כבל אופטי להשתמש בכבל ה-HDMI עצמו בערוץ חזור של האודיו (ARC=Audio Return Channel).
אפשר ללכת על הרסיבר ב-$200 מהדיוטי פרי (יש את הפיוניר 323, ואם יש את הסוני אז הוא עדיף), ואז את ה-PS3 אתה משרשר ב-HDMI דרך הרסיבר.
אם דגם הטלוויזיה שלך תומך ב-ARC, אז גם אפשר במקום כבל אופטי להשתמש בכבל ה-HDMI עצמו בערוץ חזור של האודיו (ARC=Audio Return Channel).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

חיובי. וכן, הטלוויזיה שלך תומכת ב ARC.