שלום לכולם,
אני חדש בתחום המסכים. אחרי שקראתי בפורום הזה, שמעתי ביקורות, וגם ראיתי כמה דגמי לד בתצוגה, החלטתי בסופו של דבר לקנות לד של סמסונג 50" ua50f5000.
הייתי בא.ל.מ. ושאלתי את המוכר לגבי הפאנל.
הוא אמר שהיות והם עובדים עם סמליין, כל הטלויזיות סמסונג אצלם מבוססות פאנל sq. החלטתי לא לרכוש עדיין ולבדוק קודם בחנות מתמחה.
ממה שקראתי כאן, יש בילבול אצל חלק מהמוכרים בין סימון המדינה לבין סימון הפאנל.
השאלה שלי היא האם:
א. יש חנות מתמחה שמתחייבת (ועומדת במילה) לפאנלים מקוריים.
ב. אם אין כזו, האם מנסיונכם יש חנות בה אדיבים מספיק כדי לאפשר ללקוח להחליף מיידית את המכשיר אם נמצא שהפאנל לא מקורי.
תודה,
ערן
וידוא פאנל סמסונג
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אין פאנל "מקורי " ו"לא מקורי" ,כל הפאנלים "מקוריים" , סמסונג חברה גדולה ,היא בנויה בצורה של מחלקות נפרדות, המחלקה שאחראית על הטלויזיות מזמינה פאנלים מהמפעלים שלה ובו זמנית מחברות אחרות בשביל לעמוד בדרישה וסביר להניח להזיל עלויות ,מסך של סמסונג עם פאנל של חברה צד שלישי הוא לא פחות מסך סמסונג מהמסך שמגיע עם הפאנל של סמסונג..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אתה צודק לגבי עניין המקוריות, שמסך עם פאנל אחר הוא לא פחות "סמסונג". אני אישית לא ראיתי את ביצועי הפאנלים אחד ליד השני אבל לא מעט אנשים כאן וגם במקומות אחרים מעידים על איכות שונה בשחורים, אי דיוק צבעים ומריחה בתנועה....IamEzio כתב:אין פאנל "מקורי " ו"לא מקורי" ,כל הפאנלים "מקוריים" , סמסונג חברה גדולה ,היא בנויה בצורה של מחלקות נפרדות, המחלקה שאחראית על הטלויזיות מזמינה פאנלים מהמפעלים שלה ובו זמנית מחברות אחרות בשביל לעמוד בדרישה וסביר להניח להזיל עלויות ,מסך של סמסונג עם פאנל של חברה צד שלישי הוא לא פחות מסך סמסונג מהמסך שמגיע עם הפאנל של סמסונג.....
וחזרה לשאלה שלי לגבי בדיקת הפאנל - יש כאן מישהו שהצליח לוודא בזמן הקניה שהוא מקבל פאנל של סמסונג או שכולם הימרו וגילו רק בדיעבד, בבית?