מאוכזב מאוזניות sennheiser HD429
רכשתי שני זוגות בKSP :
audio technica t500 מצויינים
ו sennheiser HD429 , ממש התאכזבתי לא מכסות את כל האוזן ולא הכי נוחות , אבל מה שהכי מפריע זה שהם מאוד חלשות , האם יש משהו שאני יכול לעשות , להגביר אותם איכשהו ? שמעתי יש מגברי אוזניות לא יודע מה זה
audio technica t500 מצויינים
ו sennheiser HD429 , ממש התאכזבתי לא מכסות את כל האוזן ולא הכי נוחות , אבל מה שהכי מפריע זה שהם מאוד חלשות , האם יש משהו שאני יכול לעשות , להגביר אותם איכשהו ? שמעתי יש מגברי אוזניות לא יודע מה זה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
andrei21,
מה המקור לאוזניות? אני שואל מכיוון שקיימים נגנים ניידים בעלי מגבלת עוצמת שמע אשר ניתנת להסרה על ידי שינוי מתאים בהגדרות הנגן. ייתכן והסרת מגבלה זו במידה וקיימת אצלך, תפתור את הבעיה.
מה המקור לאוזניות? אני שואל מכיוון שקיימים נגנים ניידים בעלי מגבלת עוצמת שמע אשר ניתנת להסרה על ידי שינוי מתאים בהגדרות הנגן. ייתכן והסרת מגבלה זו במידה וקיימת אצלך, תפתור את הבעיה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מה התקציב?
איזה סאונד אתה אוהב?
איזה מוזיקה אתה שומע?
איזה סאונד אתה אוהב?
איזה מוזיקה אתה שומע?
תקציב - כמה שפחות , עכשיו הוצאתי על אוזניות והתאכזבתי, לא בא לי להשקיע , זה או מגבר או למצוא קונה לאלה ולהוסיף ל audio technica t500 ב350
בנתיים פרסמתי למכירה ב250
אני שומע באוזניות את כל התוכן במחשב , סרטים, משחקים, מוזיקה, חשוב השמיעה למוזיקה אלקטרונית\טראנס לכן באסים חשובים ועוצמה
בנתיים פרסמתי למכירה ב250
אני שומע באוזניות את כל התוכן במחשב , סרטים, משחקים, מוזיקה, חשוב השמיעה למוזיקה אלקטרונית\טראנס לכן באסים חשובים ועוצמה
לא הייתי ממליץ על מגברון נייד כמו E6 לשימוש בייתיLQDForce כתב:אם זה חשוב לך גם עבור סרטים ומשחקים אז אתה יכול ללכת על כרטיס קול Xonar DGX
או שאתה יכול להסתפק במגבר בלבד בינתיים, כמו ה fiio e6 שאפשר לקנות באיביי ב 30 דולר כולל משלוח....
אם אתה יכול לכוון קצת יותר גבוה אז FIIO E10 או SMSL SD-793II
מה יתן לי לסרטים ומשחקים הכרטיס קול Xonar DGX?
למה E6 לא טוב לשימוש ביתי?
מה החסרונות של ה E3 שמוכרים פה ביד שנייה ב50 שח ?
חברים בבקשה תפרטו , זה תחום ממש חדש לי
בעקרון אני לא רוצה להשקיע הרבה , זה או להוסיף טיפה למגבר, או למכור את האוזניות ב 200-250 ולהוסיף עוד 100-150 לaudio technica T500
למה E6 לא טוב לשימוש ביתי?
מה החסרונות של ה E3 שמוכרים פה ביד שנייה ב50 שח ?
חברים בבקשה תפרטו , זה תחום ממש חדש לי
בעקרון אני לא רוצה להשקיע הרבה , זה או להוסיף טיפה למגבר, או למכור את האוזניות ב 200-250 ולהוסיף עוד 100-150 לaudio technica T500
כרטיס קול טוב כגון הXONAR יתן לך בעיקר סאונד הרבה יותר טוב נקי ומפורט ממה שמובנה על הלוח
בנוסף יש לך הרבה אפשרויות חיתוך\משחק בכיוונים עד לטעמך האישי (חשוב מאוד)
ובקשר למשחקים\סרטים וכ"ו יש תצורות של דולבי דיגיטל כדוגמא שמדמים (במידה ואין לך מספר רב של רמקולים) מרחב גדול יותר
ישנם גם תאימויות לנ"ל (EAX,THXׂ וכ"ו) כך שמשחקים וסרטים ישמעו במיטבם,אין כמעט כרטיס מובנה בלוח שיתן לך את זה או את כולם
הכרטיס בד"כ בעל יציאת LINE OUT מוגברת יותר מאשר ממה שמובנה ככה שתקבל גם יותר עוצמה ובמקרה של אוזניות נצילות (התנגדות נמוכה)
גם יספק אותך מהבחינה הזו
מגבר כמובן יגביר את העוצמה הנשמעת וישלוט טוב יותר בדרייבר (רמקול) בכל טווח התדרים
בנוסף לזה בתוך המגבר מתבצע עיבוד נוסף לסיגנל שנשלח מכרטיס הקול וכך שיש השפעה ברורה על אופי הסאונד המתקבל בסוף
ישנם גם מגברים "שקופים" כלומר הגברת העוצמה ללא התערבות ושינוי בתוצאה
יש מגברים המשולבים עם כרטיס קול מובנה (DAC) שמכניסים את שני הרכיבים בחבילה אחת,כיתרון אפשר להתנייד איתם ולחבר לכל מקור בבית\עבודה ולקבל איכות טובה יותר ומוגברת
ד"א אם יש לך רמקולים במחשב כדאי לבדוק את כניסת האוזניות אם ישנה,לרוב היא מוגברת ותחסוך לך בינתיים הגברה חיצונית
ואם אתה מחפש איכות כרטיס קול תהיה הבחירה הטובה ביותר וגם בעתיד הוא ישאר בשאר השידרוגים
בנוסף יש לך הרבה אפשרויות חיתוך\משחק בכיוונים עד לטעמך האישי (חשוב מאוד)
ובקשר למשחקים\סרטים וכ"ו יש תצורות של דולבי דיגיטל כדוגמא שמדמים (במידה ואין לך מספר רב של רמקולים) מרחב גדול יותר
ישנם גם תאימויות לנ"ל (EAX,THXׂ וכ"ו) כך שמשחקים וסרטים ישמעו במיטבם,אין כמעט כרטיס מובנה בלוח שיתן לך את זה או את כולם
הכרטיס בד"כ בעל יציאת LINE OUT מוגברת יותר מאשר ממה שמובנה ככה שתקבל גם יותר עוצמה ובמקרה של אוזניות נצילות (התנגדות נמוכה)
גם יספק אותך מהבחינה הזו
מגבר כמובן יגביר את העוצמה הנשמעת וישלוט טוב יותר בדרייבר (רמקול) בכל טווח התדרים
בנוסף לזה בתוך המגבר מתבצע עיבוד נוסף לסיגנל שנשלח מכרטיס הקול וכך שיש השפעה ברורה על אופי הסאונד המתקבל בסוף
ישנם גם מגברים "שקופים" כלומר הגברת העוצמה ללא התערבות ושינוי בתוצאה
יש מגברים המשולבים עם כרטיס קול מובנה (DAC) שמכניסים את שני הרכיבים בחבילה אחת,כיתרון אפשר להתנייד איתם ולחבר לכל מקור בבית\עבודה ולקבל איכות טובה יותר ומוגברת
ד"א אם יש לך רמקולים במחשב כדאי לבדוק את כניסת האוזניות אם ישנה,לרוב היא מוגברת ותחסוך לך בינתיים הגברה חיצונית
ואם אתה מחפש איכות כרטיס קול תהיה הבחירה הטובה ביותר וגם בעתיד הוא ישאר בשאר השידרוגים
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד
ועוד כן יש מגבר נייד ומגבר נייח ולעובדה הזו אי אפשר להתכחש
אני כלל לא בטוח ש E6 יהווה שיפור, בטח שלא משמעותי
אחלה צעצוע לנסיעות. לא יותר מזה
אלא אם אתה מדבר מנסיון אישי עם המגבר הספציפי הזה ויכול לעמוד על טענותיך
אני כלל לא בטוח ש E6 יהווה שיפור, בטח שלא משמעותי
אחלה צעצוע לנסיעות. לא יותר מזה
אלא אם אתה מדבר מנסיון אישי עם המגבר הספציפי הזה ויכול לעמוד על טענותיך
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אם אתה לא רוצה להוציא יותר מדי כסף וחשוב לך בעיקר העוצמה והבומים, אז מגבר בסיסי של FIIO עשוי להיות הפתרון. ה-E6 עולה 100 ש"ח. תתקין foobar2000 (חינם) ותפעיל crossfeed (תוסף חינמי) ואולי גם תוסף DSP נוסף לעיבוי הבאסים (שוב פעם, חינם). זה אמור לתת לך את החוויה שנראה לי שאתה מחפש, סאונד "גדול", "עוצמתי" ועשיר בבומים, במינימום הוצאות.
אם מעבר לעוצמה אתה גם מחפש שיפור בנאמנות למקור (fidelity), אז הפתרון הזול בשבילך יהיה ה-E10 (סביב 250 ש"ח). במקרה הזה אתה תעקוף את כרטיס הקול המובנה של המחשב. אבל תביא בחשבון שמדובר ב-DAC סטריאו בסיסי ובלי שום תמיכה בפרוטוקולים שיש במשחקים או בסרטים.
אם מעבר לעוצמה אתה גם מחפש שיפור בנאמנות למקור (fidelity), אז הפתרון הזול בשבילך יהיה ה-E10 (סביב 250 ש"ח). במקרה הזה אתה תעקוף את כרטיס הקול המובנה של המחשב. אבל תביא בחשבון שמדובר ב-DAC סטריאו בסיסי ובלי שום תמיכה בפרוטוקולים שיש במשחקים או בסרטים.