יוצאים לדרך: שלושה סרטי המשך ל"אווטאר"

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
clubnet פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5246
שם מלא: clubnet
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 189 פעמים

שליחה #1 

במסיבת עיתונאים שנערכה בניו זילנד, שם צולם "אווטאר", הודיע הבמאי ג'יימס קמרון שיצלם במדינה גם את שלושת הסרטים הבאים - שצפויים לצאת ב-2016, 2017 ו-2018: "אני חושב על הסדרה כסאגה משפחתית כמו 'הסנדק'. כפי שאני רואה את זה, פנדורה תעסיק אותנו עוד עשורים קדימה"
...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4466148,00.html

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #2 

תודה (Y)

מקווה שהם יהיו ״ג׳יימס קמרוניים״ יותר מאשר הראשון...
משהו בסרט Avatar אנמי ופלסטי...

איפה המשקל, הסיפור המעניין הSci Fi הריאלסטי של Aliens ו Abyss למשל, איפה האקשן היעיל של T2 ושקרים אמיתיים, אפילו טיטניק טוב משמעותית מאוואטר...

את אוואטר אני תופס רק כחלוץ ב3D עם תמונה מרהיבה וסאונד נחמד פלוס...
בקיצר אחלה טכנולוגיה לא מעבר...
סיפור סתמי, משחק בינוני, ריאליזם של משחק ויידאו...

כמובן שנילך לראות והם יהפכו לרפרנסים עבור מערכות הקולנוע אבל שיהיו סרטים יותר טובים בתכלית שלהם ולא ריקניים, שיהיו יותר גיימס קמרון של מצולות ושליחות קטלנית...
אחרת זה ייראה כמו איזה סרט של ״הנוקמים״ super Hero טייפ וזה בסדר אבל זה לא גיימס קמרון... :roll:

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #3 

בהחלט.
אחרי פריצת הדרך הטכנולוגית הגיע הזמן לתוכן עלילתי איכותי

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #4 

אני לא מסכים עם המסקנות הנ"ל... אווטאר היה הרבה יותר מסרט תלת מימד פורץ דרך כי זה לבד לא היה שובר אינספור שיאי צפיה ומרוויח הכי הרבה בהסטוריה של הקולנוע... זה היה הופך אותו לסרט רווחי ויחודי אבל לא למה שנהיה ממנו.

אני לא חושב שזה הסרט העלילתי הטוב והמורכב ביותר שיש, אבל הסיפור בהחלט מצוין, עם רעיונות חדשניים ויפים מאוד (חיבור ושיתוף הישויות בכוכב, איחוד בין גוף לנפש בין שני יצורים שונים, רשת מחשבות מאוחדת, שיכפול בין אדם לאוואטר ועוד) וכמובן ביצוע מושלם.
בדרך קיבלנו גם סיפור אהבה, מאבק בין החלש לחזק ואווירת חופש ופנטזיה מדהימה של כוכב שהוא מעין גן עדן.
בקיצור, היו המון אלמנטים יחודיים וטובים בסרט שאולי נראו פה ושם בעבר, אבל לא ברמת ביצוע כזו, ולא סתם הוא זכה להצלחה אותה הוא קיבל.

עוד אני חושב, שהסרטים הבאים לא יצליחו להתעלות על המקור, כמו דוגמאות רבות וטובות מהעבר (מישהו אמר מטריקס..) אבל יהיו מעניינים מאוד ואני בטוח אצפה :)

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #5 

הסיפור הכללי היה פשטני מאוד וראינו אותו באינספור סרטים קודם
הייחודיות פה הייתה באמת ביצוע ברמה גבוהה מאוד וטכנולוגיה חדשנית

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #6 

מבחינת עלילה, אוואטר היה כמו כל סרט דיסני מצוי.

אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות.

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #7 

אווטאר בעיקר היה *** של סרט כמו כל ה"יצירות" של ה"במאי" ג'יימס קמרון. כל מה שרע ועלוב בהוליווד

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #8 

amir073 כתב:אווטאר בעיקר היה *** של סרט כמו כל ה"יצירות" של ה"במאי" ג'יימס קמרון. כל מה שרע ועלוב בהוליווד
...
אני שמח שאתה מסוגל לחשוב בצורה כ"כ פסקנית, אבל כנראה ששכחת שג'יימס קמרון חתום על כמה מהסרטים הכי טובים שיצאו מהוליווד, ושהוא תמיד היה פורץ דרך בנושאים של אפקטים וטכנולוגיות קולנועית: שליחות קטלנית 1 ו-2, המצולות, הנוסע השמיני 2, ימים משונים ועוד הזרוע נטויה. (Y)

הוא אחד הבמאים עם הציון הכי גבוה אם משקללים את ציוני סרטיו עפ"י הדירוגים של האתר Rotten Tomatoes, והוא היה מעורב ביצירת סרטים שהכניסו למעלה מ-7 מיליארד דולר עד כה. 8O

אז סבבה, תעוף על עצמך כשאתה קוטל אותו. אני בטוח שהוא קרא את הפוסט שלך ובכה קצת בלב... :roll: (n) (W)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #9 

אור הרגת אותי :lol:

כמובן מסכים לחלוטין (Y)

T2
Aliens
Abyss

בין האוהבים עלי באופן אישי (b)

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #10 

אני דווקא מאוד נהניתי מאווטאר וראיתי בו יותר מהעלילה הפשטנית, אבל ההנאה שלי ממנו לא יכולה הייתה להתקיים עם עלילה מסובכת. דווקא העלילה הפשוטה איפשרה לי לראות אותו באור אחר, שנתן לי חוויה מדהימה שכמותה חוויתי במעט מאוד סרטים אחרים.
הבעיה היא שסרטי המשך בוודאי יהרסו את החוויה הזאת. עכשיו אני לא יודע אם לראות אותם או לא, כי אני בטוח שהם יהרסו לי, אבל איך אפשר לוותר עליהם?

חוץ מזה, ימים משונים לא שלו, הוא רק כתב לו את הסיפור או התסריט. הבמאית היא קתרין ביגלו שהיא היום גרושתו אבל אני מניח שאז הייתה אישתו. בכל מקרה, הוא היה סרט שמאוד אהבתי פעם, אבל ראיתי אותו שוב לפני שנה-שנתיים והוא לא עומד במבחן הזמן.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #11 

לא אמרתי שהוא ביים את ימים משונים... :wink: (f)

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14360
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #12 

מצפה בכליון עניים לסרטי ההמשך (Y)

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”