מחפש אנדרואיד עם HDMI PASS THROUGH
שלום לכולם,
כבר היו לי מספר סטיקים אבל אף אחד מהם לא היה מושלם.
קרץ לי לעבור ל GOOGLE TV אבל זה שהרבה אפליקציות לא תומכות מרתיע אותי.
היתרון הגדול הוא זה שאני לא צריך לעבור ליציאה אחרת בכדי להתחיל לעבוד כי לכולם יש HDMI IN.
האם יש קופסא (לא חובה דונגל) שאני אוכל להעביר דרכה את הHDMI של יס ומתי שרק ארצה להעלות את הממשק הרלוונטי?
בגדול אני רוצה אפשרות הזרמה של 720P לפחות.
מעט משחקים
אפשרות להעלות דפדפן מתי שרק ארצה (בעזרת ה PASS THROUGH)
ואם יש XBMC שעובד זה בונוס.בניסיון עם XBMC לאנדרואיד נתקלתי בכל כך הרבה תקלות של אי הזרמה, קריסה, ועוד מיני בעיות (גם בהתקנה על טאבלטים). האם יש כבר גירסא יציבה?
האם קיים כזה מזרים? האם כדאי לי לכוון את עצמי לGOOGLE TV וזהו (ואם כן, אז מי יכול להמליץ על דגם, אפליקציות וכיו"ב)
תודה מראש
כבר היו לי מספר סטיקים אבל אף אחד מהם לא היה מושלם.
קרץ לי לעבור ל GOOGLE TV אבל זה שהרבה אפליקציות לא תומכות מרתיע אותי.
היתרון הגדול הוא זה שאני לא צריך לעבור ליציאה אחרת בכדי להתחיל לעבוד כי לכולם יש HDMI IN.
האם יש קופסא (לא חובה דונגל) שאני אוכל להעביר דרכה את הHDMI של יס ומתי שרק ארצה להעלות את הממשק הרלוונטי?
בגדול אני רוצה אפשרות הזרמה של 720P לפחות.
מעט משחקים
אפשרות להעלות דפדפן מתי שרק ארצה (בעזרת ה PASS THROUGH)
ואם יש XBMC שעובד זה בונוס.בניסיון עם XBMC לאנדרואיד נתקלתי בכל כך הרבה תקלות של אי הזרמה, קריסה, ועוד מיני בעיות (גם בהתקנה על טאבלטים). האם יש כבר גירסא יציבה?
האם קיים כזה מזרים? האם כדאי לי לכוון את עצמי לGOOGLE TV וזהו (ואם כן, אז מי יכול להמליץ על דגם, אפליקציות וכיו"ב)
תודה מראש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78918
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 791 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
דרישה בעייתית משהו - ה-passthrough עלול לפגום באיכות התמונה + בהחלט דורש הרבה יותר משאבים.
לגבי google TV, קח בחשבון שאין לזה כרגע יותר מדי הצלחה.
לגבי google TV, קח בחשבון שאין לזה כרגע יותר מדי הצלחה.
לגבי הGOOGLE TV, אכן הבנתי שזה לא תפס בעיקר בגלל בעיות תאימות של אפליקציות וגירסאת אנדרואיד מאוד ספציפית למכשירים הללו.oferlaor כתב:דרישה בעייתית משהו - ה-passthrough עלול לפגום באיכות התמונה + בהחלט דורש הרבה יותר משאבים.
לגבי google TV, קח בחשבון שאין לזה כרגע יותר מדי הצלחה....
היו שמועות על מכשירי ANDROID TV שהולכים לצאת אבל אני מניח שזה יקח לפחות חצי שנה עד שנראה משהו קונקרטי.
יש לי היום SMART TV של LG. למען האמת אני בכלל לא משתמש באפליקציות שלהם. הדבר היחיד שבשימוש זה הזרמה מהמחשב או מUSB.
הבעיה שהממשק מוגבל מאוד, אין הזרמת כתוביות כמו שצריך ואני צריך להשתמש בשלט אחר (או בסלולרי/טאבלט) כדי לשלוט בו (ולא בשלט של יס).
נראה מה שחיפשתי רק חבל שבדגם של ה-4 ליבות הם הוציאו את הHDMI IN....
kubeb1 כתב:נראה מה שחיפשתי רק חבל שבדגם של ה-4 ליבות הם הוציאו את הHDMI IN.......
זה מרובע ליבות:
Huawei MediaQ M310:
http://www.cnx-software.com/2013/08/09/ ... -purchase/
למכירה כאן:
http://www.aliexpress.com/item/HUAWEI-M ... 12621.html
Batnun
.