אהלן,
אני חושב להרכיב סט של TSI עם סנטר CS10 ואחוריים TSI100 או OWM3
הייתי שמח לשמוע ממי שהתנסה או יש לו חוות דעת על הרצפתיים של TSI300/400 polkaudio ועל הרסיבר VSX823 של פיוניר.
1.איך הריצפתיים הללו לעומת דגמים מתחרים?
3. הבנתי שהTSI400 הם קפיצה משמעותית קדימה, האם זה נכון ובכמה אמורים להיות מתומחרים? (או כמה אמור להיות מתומחר סט שלם עם הסנטר והאחוריים שציינתי)
3.איך הריסיבר לעומת דגמים אחרים? הפריע לי שאין לו wifi רק חיבור קווי, משהו שניתן לפתור הבנתי עם תוסף חיצוני בתוספת תשלום אבל זה כבר מסרבל ומייקר את העסק. הוא נחשב רסיבר טוב או ממש בסיסי? (כמובן במטרה להתאים אותו לרמקולים הריצפתיים המדוברים עם סנטר תואם ואחוריים סאטיליטים) יכול להיות ששווה לי להתאים רסיבר אחר ואשמח להצעות שלכם. (חובה airplay+3D)
מחפש חוות דעת על TSI300/400 polkaudio ועל הרסיבר VSX823 של פיוניר
היי
קודם כל מה ההבדל במחירים בין 300 ל 400 ?
ה-300 לפי דעתי הוא מספיק כמובן...כי לפי המראה הקפיצה במחירים היא די גבוהה
אם שמעת את שתיהם ואהבת את ה 400 אז מה שנראה לך..
לגבי חיבור אלחוטי ניתן לקנות accss point
זה משהו שעולה לפי דעתי כיוון 300-400 שח
זה יהפוך לך את הרסיבר כביכול לאלחוטי.
רסיברים עם חיבור אלחוטי יש לך את סדרה 922
של פיוניר אם כי היא הרבה יותר יקרה.
823 רסיבר טוב שעושה את העבודה
בהצלחה
קודם כל מה ההבדל במחירים בין 300 ל 400 ?
ה-300 לפי דעתי הוא מספיק כמובן...כי לפי המראה הקפיצה במחירים היא די גבוהה
אם שמעת את שתיהם ואהבת את ה 400 אז מה שנראה לך..
לגבי חיבור אלחוטי ניתן לקנות accss point
זה משהו שעולה לפי דעתי כיוון 300-400 שח
זה יהפוך לך את הרסיבר כביכול לאלחוטי.
רסיברים עם חיבור אלחוטי יש לך את סדרה 922
של פיוניר אם כי היא הרבה יותר יקרה.
823 רסיבר טוב שעושה את העבודה
בהצלחה
צריך פיס בחיים 
תודה על התשובה!
לא יצא לי לשמוע את שניהם אחד ליד השני, רק את ה300 ואני לא יודע מה צריך להיות המחיר של סט כזה עם סנטר CS10 ואחוריים TSI100 לעומת ה400 בשביל זה אני מנסה לגשש פה מאנשים שיודעים מה מחיר טוב וריאלי עבורם ובהודעה פרטית אולי יגידו לי גם היכן
לא יצא לי לשמוע את שניהם אחד ליד השני, רק את ה300 ואני לא יודע מה צריך להיות המחיר של סט כזה עם סנטר CS10 ואחוריים TSI100 לעומת ה400 בשביל זה אני מנסה לגשש פה מאנשים שיודעים מה מחיר טוב וריאלי עבורם ובהודעה פרטית אולי יגידו לי גם היכן